Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

ZSIDÓK A MAGYAR GAZDASÁGI ÉLETBEN 1760-1945

Kultúra

A zabi pap esete...

Kultúra

Óriási prémiumok a szlovák hadseregnél

KülföldMost jó lenni Gorillának, mert a csehszlovák haderõnek verbuválnak..., még a végén kedvet csinálnak a háborúhoz. Én is akarom! Persze nem ingyen, de ha már a bõröndöm veszélyeztetem, legalább színes papírt érte, arany fedezettel, pozsálujsta! Ja, az más! Nincs annyi píz! Értve! Eredetileg csak a katonai hírszerzést érintette volna az emelés, egy módosító javaslat terjesztette ki minden katonára.

PUTYIN: "ELEGEM VAN! Oroszország legyõzi az ISIS-t!" (Képek és videó a valóságról)

KülföldSzámos kép és találgatás olvasható arról, hogy Oroszország belépett a szíriai háborúba. Kezdetben az orosz politika errõl csendben hallgatott, majd olyan hivatalos közlemények láttak napvilágot, hogy Putyin nem küld hadsereget, csak különféle páncélos jármûvekkel és mûholdas rendszerrel erõsíti meg a Szíriai Arab Hadsereg fellépését a terrorista erõk ellen. Assad, a szíriai elnök a napokban adott egy olyan interjút, amelyre az egész világ felkapta a fejét:

Kína figyelmeztette Putyint: Izrael és az USA világháborút akar! 2012 04 11

KülföldMost meg már eltelt 3 év és ...ja, most már zajlik is elég furán, de zajlik. Hinnye, azt a rézfánfütyülõit nekije! FSZB-Blackwater, Kína és Putyin, micsoda összeesküvés-teória ez? Putyin komoly figyelmeztetést kapott egy magas rangú kínai tisztviselõtõl. Ezt azért lényeges kiemelnünk, mert nem holmi földalatti mozgalom fantáziadús elemzõinek irományáról van szó, amelyet közzétettek a honlapjukon, hanem a legfelsõbb szintû kínai vezetés figyelmeztetésérõl Moszkva számára.

A horvátok újabb válaszcsapása: egyetlen szerbet se engednek át a határon

KülföldÉs hol van még karácsony? Horvátország mostantól nem engedi határain belépni a szerb útlevéllel érkezõket. A szerb állampolgárok és a Szerbiában regsiztrált autók sem léphetik át a horvát határt.

"Hiába gyõzzük le az Iszlám Államot, diktátorok is kellenek a közel-keleti békéhez"

BelföldCsak a nyugati támogatással elsöpört tekintélyuralmi rendszerek visszaállításával lehetne stabil viszonyokat, mûködõképes államokat teremteni Afrikában és a Közel-Keleten. Így vehetnénk elejét az onnan induló népvándorlásnak – véli Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusa.

Feketének álcázta magát egy fehér aktivista lány, mert úgy gondolta, így többre viheti

KülföldÁtlagos "zsidó"...liberális agybaxott alakváltó... Rachel Doezal 13 éve még az egyetemét perelte azért, mert a feketéket elõnyben részesítik vele szemben, aztán feketének álcázta magát: bõrét-haját befestette, és egészen idáig a legnagyobb, színesbõrûek érdekeit védõ szervezet, a washingtoni NAACP vezetõjeként tevékenykedett.

Repülõhordozó hajók (kaptam)

KülföldRepülõhordozó hajók Link Orosz, iráni indai hadgyakorlat Link Link Link

Irán létében fenyegeti Izraelt; így gondolják az izraeliek

KülföldVesztüket érzik! Oroszország,, Kína Ázsiát "felszabadítja" az angolszász csürhe alól. Ja, ez nem vicc! A legfrissebb Peace Index Survey szerint az izraeliek döntõ többsége sem a palesztinokkal való békekötésben, sem Irán pacifikálásában nem bízik.

Próba

GondolatokKorán van még gondolkodni a Biblián.
Generálási idő: 0.83 másodperc
2,683,915 egyedi látogató