Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tisztelt Kormányzó Úr! Kedves Imruska!

Belföld2. írás: Koronácska kezelése: nagyanyáink idejéből maradt praktikák, a cukorbetegség
visszafordításának kezdeti lépése is: az önszeretet megtanulása, légszomj, fulladásos roham,
pánik roham: a légzés szemlélése gyakorlat, a félelem energiájának konvertálása, „minden
korlát az elmében születik”: a fizikai korlátok megugrása, jódtinktúra (Solutio iodi
alcoholica): furunkulus, nyúl mixomatózis, pelenkakiütés, mell alatti, levedző gombás
fertőzés, kullancscsípés fertőtlenítésére, gyógyítására, tyúkhúsleves recept, tyúk levágása,
darabolása. Link: Link

„Koronácska vagy nem” kezelésbővülés: Jutavit Lándzsás útifű szirup 300 ml(!) felnőttnek óránként 1 evőkanállal(!). Inzulinos cukorbetegnél figyelembevenni a cukortartalmat az inzulin adagnál! (Minimum 4 vírusreplikációt gátló hatóanyag.)

Történet: hat betegnél bizonyított. Két nap alatt tette rendbe a betegeket az emelt adag! Kettőnél 37 fok hőemelkedés, pici torokfájás, hidegrázás, enyhe végtagfájdalom. Ebből a 28 éves C-vitamint, hagymateát link és az emelt adagú Jutavit Lándzsás útifű szirupot fogyasztotta. A másik 87 éves beteg hagymateát, Link: Link
4 szem Kalmopirint, és az emelt adagú Jutavit Lándzsás útifű szirupot használta. (Bevallom az acetil-szalicilsav gyógyszereket és a szteroid tartalmú légúti és bőrgyógyászati készítményeket úgy tanította gyógyszerész édesanyám, hogy vírus fertőzésben kontraindikáltak, mert leállítják az immunrendszert és vírusfertőzésben csak az a segítség van. Saját tapasztalat a szintén gyógyszerész öcsémnél gyermekkorban, egy falubelinél Ebstein-Bar vírus miatti lábpöttyösödés kenegetése után 2 hónap alatt végzetes vérrák, övsömör történetek, stb.)
4 beteg tünetei: pici torokfájás, légcső égés, orr nyálkahártya égés. Ők csak ezt és a C-vitamint alkalmazták.
„Kémeim” jelentették, hogy az április 13. húsvét hétfői „esőcsinálók” némi más koronácskatörzzsel is kedveskedtek. Csütörtökre egy 92 éves néninél a semmiből(!) 39 fokos láz 2 napig, utána 38 fok két napig. A 4. napon emelt adagos Jutavit Lándzsás útifű szirup terápia, az 5. napon energiakezelés és bőrlátásos „szkennelés”. Hál' Istennek nincs tüdőgyulladása!
A koronácska mizéria kezdetén volt egy 4 fős család, akik 5 napig 39-38 fokos lázon estek túl a fenti hidegrázós, stb. tünetekkel.

Kormányzó Úr

Több betegem is kérdezte a cikkek olvasása után, hogy miért nevezem Posta Imrét Kormányzó Úrnak?
Történet: 2014-ben küldtem Neki egy pár soros levelet és abban jeleztem, hogy számomra Ő Magyarország Kormányzója és kértem, hogy legyen is méltó ehhez a feladathoz. Ezt a levelet nemrég találtam meg, amikor Imruskával egy másik, újonnan hozzákapcsolódó emberrel való 2014-es levélváltásomat kerestük. A szösszenetből az is kiderült, hogy 2009 óta követem az ő honlapját. Ezt a kitartást 3 laptopom és 1 vinyóm bánta. Egyszer próbáltam a kisebbik lányom laptopjával felmenni a honlapra és kék halállal azonnal meghalt. (Csak arra nem számítottak az édes-aranyos csúnyabácsik, hogy mind az uram, mind a gyermek a laptop szétszedésében és újratelepítésben igencsak ottvan.) Pénteken meghallgattam Kaló Jenő YouTube videóját Bolygók a Jelekben a Jupiter címmel. Imruska Mérleg Jupiteréről is figyelemreméltó elemzés hallható. Putyin is mindig a számára asztrológiailag(!) legmegfelelőbb időpontban tette le a hivatali esküt!
Imre 2018. december 23-i videója után szereztem meg a telefonszámát és vettem fel 2019 januárjában Vele a kapcsolatot, mert:
2018. decemberének 1-2. hetében kicsiny falunkban 4(!!!) epilepszia újult ki, ill. 3-14 napos csillapíthatatlan fejfájás után minden érintettnek elindult felfelé a vérnyomása. Az egyik 3 napos én voltam... Bevallom HAARP-ra, 3-4-5G-re gyanakodtam. (Azt sem hiszem el „nekik”, amit kérdeznek! Jó lenne olyan mérőműszer, amivel bizonyítani tudnám a sejtésemet.) Most 2020. április 4-én, szombaton hajnali ½ 5-kor fel akartam kelni, mert koránkelő vagyok, de az ágyon ülve annyira szédültem, hogy megvártam a csillapodását és csak azután mentem ki kávézni. Kint álltamban nekitántorodtam a falnak. Ilyen még soha nem fordult elő velem. Napi tizenórákat a Szent György-vonal kereszteződésen ülök. Hétfőn jött az egyik kiújult epilepsziás betegem fia, hogy szombaton, ugyanabban az időben(!) az édesapjának ismét epilepsziás rohama volt. 20 méterre laknak a 4G-s adótoronytól a Szent György-vonalon, tőlem kb. 400 méterre.

Apró 4G. Amikor elrabolták a négy hónapos Bátornyilast a szüleitől, „ránéztem” az „elkövetőkre”.
Legnagyobb meglepetésemre a szívüknél a minden EMBERben jelenlevő isteni szikra és a lélek helyett (az eltávozó 7-23 gramm a halál pillanatában) csak egy „partikulát” találtam. Volt bennük eredetileg mindkettő! A gyanúm az, hogy 3-4-5G-vel, HAARP-pal vagy más skalár- vagy nanofegyverrel, stb. „távolították” el belőlük. Kozmikus és fizikai értelemben nem tekinthetők embernek, csak biorobotnak.
Talán visszaszerezhetnék még a lelküket, így „egészségüket” a gyermek mielőbbi visszaadásával. A lélekvesztett, biorobot fizikai testből nagyon gyorsan kiveszik az alvilágiak a Duracellt... Bizonyíték rá a kezem alatt megfordult rákosok, infarktusosok, stb. hada!

Húsvéti nosztalgia: patkány- vagy egérmérgezés kutyánál, cicánál

Történet: Cicusz a hófehér, buflág fejű, falu exbikája, szögesdróttáncos, vérfarkatlan macskalóz végre hazajött szokásos cicababa-gyártó körútjáról. Gyanúsan csendes volt és csatakos maradt (nem habos!) 1 óra múlva is a szája körül az orcája. Tapasztalatból tudtam, hogy ez kumarin-származék mérgezés. A cica, kutya elsősorban a zsigereket részesíti előnybe, ha sikerül levadászni egy egeret vagy patkányt, így sajnos a másodlagos mérgezés reális veszély. A cicát felgyógyulásig azonnal zárt helyre visszük, mert az első adandó alkalommal lelép az atrocitás elkerülése végett. El is kezdtem a kisbabáknak való 2 mg-os Konakion injekció adását szájon át, de a 3. napon sem volt átütő siker, így elvittem Balatonkilitire Dr. Benedek Pál állatorvos csapatához. Ott kapott egy 10 mg-os Konakion injekciót és most májusban kezdi a 9. életévét. (Lassan több a füle, mint a foga a szerelmemnek. Az egyetlen rosszfiú az életemben.)
Levert cica véres orrfolyással: 2X1 ml Augmentin duo szirup 6 napig + 1 ampulla 10 mg Konakion szájon át. Jelenleg 2:0-ra vezetek.
Cicusz óta tartom a 10 mg-os Konakion injekciót és fennen hirdetem a betegeimnek az esetet, mígnem tavaly húsvét szombat délután 5 órakor telefonált barátnőm, hogy 3 perce ette meg a 8 hónapos staffordshire kislány az egérmérget keményműanyag dobozostúl. Ők addigra megnézték az interneten, hogy hánytatni 20 ml 1%-os réz-szulfát oldattal lehet. -Úristen! Honnan szedek húsvétkor réz-szulfátot?- És akkor eszembe villant (Plútó-Aszcendens-Uránusz együttállás szextil X-11. házas Mars-Merkúr együttállás) a jóöreg 5 %-os réz-szulfát reagens gyógyszeralapanyag bevizsgáláshoz. Hatan álltuk körül a renitens ebet, aki 7 ml, tű nélkül a szájzugban a fogak mögé bedugott fecskendővel a torokba fecskendezett 5 %-os lötyi segítségével három részben előadta, tokkal vonóval az elbitoroltakat. Szerencse, hogy rózsaszínűre színezték az egérmérget.
Lassan regényt tudnék írni a történetekből. Jött a 8 hetes shar pei, aki pénteken és hétfőn is kerített a padlásról egy-egy csomagocskát... És ott volt a 1,5 éves gyönyörű, világítókék szemű szibériai husky. A szekrény tetejéről vadászta le a dobozt... Egy kb. 20 kilós, 3 hónapos staffi 2 km-ről biciklin, a gazdája hóna alatt érkezett...És természetesen anyák napján, vasárnap a puli, akinek a 3. adag hányadékában volt benne kompletten a 5X7X2cm-es patkányméreg massza...
A terápia: ha rajtakapjuk kedvencünket, vagy gyanú merül fel, hogy a közelmúltban befalt patkánymérget: hánytatás a fent leírt módon. Eddig cica csak mérgezetten, csatakos szájjal lett befogva. Ekkor már nem hánytatok. Majd 3 napig 10 mg Konakion injekciót szájon át, tű nélküli fecskendővel a szájzugban a fogak mögött a garatba bespriccelve beadni. Ez gyors és eredményes, mert azonnali nyelési reflexet vált ki. A hánytatottaknak az első adag a farizomba szokott kerülni. Tehát nem árt, ha van ismerős patikus a közelben (fecskendő, reagens réz-szulfát oldat, 3 ampulla 10mg Konakion inj.)...2017. február 8-óta 13:1-re vezetek az egér- és patkányméreg ellen. Az 1 elvesztett cica 2018-ban a régebbi cicám vőlegénye volt és Müri, aki egy Szerbiából származó, hosszúszőrű, maine coon keverék volt, csak egy nappal élte túl őt, mert elütötték. (Lecsapott a karma karma.) A legutóbbi egy torkos galambcsapat volt.

Ennyit mára a tudomány és technika újdonságaiból.

Köszönöm Posta Imre Kormányzó Úr honlapján a megjelenési lehetőséget.

Hozzászólások

8 #20 miskolcilaci
- 2020-04-20 18:54
Kemény idők jönnek! Az a macska amelyik rágcsálót eszik, az könnyen megmérgeződik. Aki egeret lop, azt felírja a rendőr!
www.kepfeltoltes.eu/images/2020/04/20/266Egeret_lopott_.jpg
684 #21 atacama
- 2020-04-20 19:14
gyerekek,ez nem Imre miákolója a bunkerből?
má írja is szerv?:D
valaki kihívta rá a uerhát?
1959 #22 apaideges
- 2020-04-20 19:38
balu, nem olyan buta az, hálózat figyelőnek pont jó. Az építő kedvűeknek pedig ajánlom az olcsó, arduino emf detector építést. Pl.
https://www.youtu...1Bke3750WE

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
4,708,187 egyedi látogató