Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Amerikai csatagépek érkeznek

BelföldCsatára készülj! A Szuhojok, Tupoljevek, Iljusinok, Mikoján-Gurevicsok már készen állnak. Szeptemberben érkeztek Észtországba az amerikai gépek, onnan repülnek át hozzánk

Overton-ablak

TanácsadásMost leltem rá, de legyen itt, hátha értitek ti is, miért hozom. Magyarul alig van rá hivatkozás, de az egyikbõl idecitálom a "lényegét". Hogy lehet az "elfogadhatatlanból" nem csak elfogadhatót, hanem "normát" gyártani, arra adja meg a skálát, a többit a szabadkõmûves buzi zsidó banda (kormányok) és hivatalok, no meg a média lerendezi.

Ha meghallgatod, mit mondott ma Áder János, megváltozik minden, amit eddig a világról gondoltál

GondolatokNa, ez meg de ki lett okosítva a sok hülyeségrõl. Még hogy CO, meg globális melegedés (a buzik száma ezt jelzi), jégolvadás, meg vízszintemelkedés...és ezt mind az "ember" okozza. A vegyipermetrõl kussolunk? Idõjárásfegyver is nyema? Fényes példája az agyatlan báb-bégetõknek. Érdemes elgondolkodni azon, hogy mi az emberiség felelõssége abban, ami az elmúlt évtizedekben történt, és abban, ami még történhet, mert a helyzet rosszabb is lehet, mondta Áder János köztársasági elnök a klímaváltozásról és a környezeti fenntarthatóságról kedden a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tartott elõadásában.

A Mazsök elnöke egyetért a határzárral

BelföldSok éve telepítik a "gazdasági menekült" zsidó férget befelé és egy rohadt nyikk ne volt, most meg az egyik zsidó brigád követeli, a másik meg követeli! Nem kék már az összest, úgy ahogy van egy rossz gondolattá tenni? Magyarországot, illetve az Európai Uniót meg kell védeni a hónapok óta tartó migrációs áradattól, ezért teljesen egyetértek a határ védelmével – fogalmazott kérdésünkre Szabó György.

Kína az Új Selyemúttal törne az élre

KülföldCsak, hogy lássátok, ezért nem lehet nagyobb háború, csak biztosítani kell az útvonal biztonságát, stabilitást...és nem mellesleg persze ez is a háború része. Ha Marco Poló ezt megérhette volna! De szok occo hamismárkás poló azért ma is megéri. Kína harminc év alatt lett a világ egyik legfontosabb gazdasága.

Szégyelli a TEK a tanulmányt, amely nem láttat terrorveszélyt

BelföldDehogy is, csak nem volt szabad idõ elõtt ratyikalizálni az jewrópai liberálbuzikat, így akkor még az volt a szabadkõmûves szappanopera, most meg már a határzár és a tejes hibrid szója. Az Index még le tudta tölteni azt a TEK-es tanulmányt, amely arról szól, hogy az illegális migrációban a korábbi állításokkal ellentétben nincs komoly terrorkockázat, a dolgozatot azonban valamilyen oknál fogva a Terrorelhárítási Központ leszedte a honlapjáról.

Kirúgják-e a Putyin Toursról fecsegõ Simicskót?

BelföldNa ez már majdnem a "postaimrei magasság"..., de persze Soros fizeti a macinak is a hibrid háborús jew-áttételt. Mi ebben a nem érthetõ? Macilandon keresztül a Norvégokat is szírek rohamozzák, csak Északról. Nekem tetszik! Moszkva fizeti a buszokat, amelyeken a menekülteket szállítják a Balkánon át Magyarországra. Ezt hallotta a cseh védelmi miniszter magyar kollégájától – derült ki egy hétvégi cseh lapinterjúból.

Gyakori kérdések: Posta Imre az ki az?

GondolatokÉn örülök, hogy magyarnak születtem. Ugyan egyre kevésbé és már büszkeség sem tölt el rég inkább szégyen, de ez van. Erre képes ez a mag-népe (biztos a szotyira kell gondolni, úgy talá-lóbb), vagy mi a szent sz@r.

Az egység a legfontosabb

KülföldKoppányosok, Istvánosok, fogjatok össze és közösen irtsuk ki az ellenséget, hurrrrrrá! Jób és balga oldal, irány a zegyenes! Az iráni hírszerzési miniszter figyelmeztette a síita és szunnita muszlimokat az ellenséges erõk megosztó terveire

Orbán az utódjáról, nyugdíjba vonulásáról és Simicskáról

BelföldEnnek meg benyomták a zigazságszérumot? Tavasszal a Bibó Szakkollégium vendége volt Orbán Viktor. Az esemény nem volt nyilvános, mégis készült róla hangfelvétel, amelybõl korábban kiderült, miért nincs nõ a kormányban. A 444 most a hangfelvétel alapján arról ír, hogy a kormányfõ már keresi utódját, akinek bírnia kell a folyamatos karaktergyilkossági kísérleteket.

A hidegháború óta nem volt ilyen súlyos megosztottság

KülföldMeleg-háborút akartok? Lõszar van hozzá elég! Még hogy háború..., ki az a hülye, aki ilyet mond, hisz béke van! A jelenlegi geopolitikai helyzet súlyos politikai megosztottságot okozott az Európai Biztonsági és Együttmûködési Szervezeten (EBESZ) belül – hívta fel a figyelmet hétfõn Lamberto Zannier, a szervezet fõtitkára.
Generálási idő: 0.80 másodperc
2,746,023 egyedi látogató