Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kína figyelmeztette Putyint: Izrael és az USA világháborút akar! 2012 04 11

KülföldMost meg már eltelt 3 év és ...ja, most már zajlik is elég furán, de zajlik. Hinnye, azt a rézfánfütyülõit nekije! FSZB-Blackwater, Kína és Putyin, micsoda összeesküvés-teória ez? Putyin komoly figyelmeztetést kapott egy magas rangú kínai tisztviselõtõl. Ezt azért lényeges kiemelnünk, mert nem holmi földalatti mozgalom fantáziadús elemzõinek irományáról van szó, amelyet közzétettek a honlapjukon, hanem a legfelsõbb szintû kínai vezetés figyelmeztetésérõl Moszkva számára.

A horvátok újabb válaszcsapása: egyetlen szerbet se engednek át a határon

KülföldÉs hol van még karácsony? Horvátország mostantól nem engedi határain belépni a szerb útlevéllel érkezõket. A szerb állampolgárok és a Szerbiában regsiztrált autók sem léphetik át a horvát határt.

"Hiába gyõzzük le az Iszlám Államot, diktátorok is kellenek a közel-keleti békéhez"

BelföldCsak a nyugati támogatással elsöpört tekintélyuralmi rendszerek visszaállításával lehetne stabil viszonyokat, mûködõképes államokat teremteni Afrikában és a Közel-Keleten. Így vehetnénk elejét az onnan induló népvándorlásnak – véli Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusa.

Feketének álcázta magát egy fehér aktivista lány, mert úgy gondolta, így többre viheti

KülföldÁtlagos "zsidó"...liberális agybaxott alakváltó... Rachel Doezal 13 éve még az egyetemét perelte azért, mert a feketéket elõnyben részesítik vele szemben, aztán feketének álcázta magát: bõrét-haját befestette, és egészen idáig a legnagyobb, színesbõrûek érdekeit védõ szervezet, a washingtoni NAACP vezetõjeként tevékenykedett.

Repülõhordozó hajók (kaptam)

KülföldRepülõhordozó hajók Link Orosz, iráni indai hadgyakorlat Link Link Link

Irán létében fenyegeti Izraelt; így gondolják az izraeliek

KülföldVesztüket érzik! Oroszország,, Kína Ázsiát "felszabadítja" az angolszász csürhe alól. Ja, ez nem vicc! A legfrissebb Peace Index Survey szerint az izraeliek döntõ többsége sem a palesztinokkal való békekötésben, sem Irán pacifikálásában nem bízik.

Próba

GondolatokKorán van még gondolkodni a Biblián.
Generálási idő: 0.58 másodperc
4,615,293 egyedi látogató