Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Találkozó Fóton nem csak "RÉKA-soknak" - frissítve!

Gondolatokszeptember 21-én 11 órától a Vörösmarty u. 43 szám alatt. Most nem regisztrációhoz kötött fórum és helyzetértékelés, melyre minden érdeklődőt várunk szeretettel. Talán lesz valami bográcsolás, de aki akar, hozhat magával maceszt, vagy körömpörköltet, tesztre. Sólet nagyon fog menni, hisz shabat lesz (csak nem nálunk). Alkoholt ne hozzatok, viszont nem mérgezett eledel és táplálék, melyet szívesen ajánlotok, jól jöhet a nagy igyekezetben. Max. este nyolcig készüljetek (azért már hűvös lesz akkor), nem lesz ráadás, addig kell beleférni a keretekbe. A Szobon komoly részvételi szándékukról tanúbizonyságot tevők körének és a most beérkezőknek is egyben és külön-külön is az ismerkedésen túl a már deklarált alapelvek szerint kívánjuk a tevékenység és a még felmerülő kérdésekre adható és elfogadható válaszok összehangolását. Minden halad a maga útján és -bár néha úgy tűnik, hogy nehezen- végül a helyére kerül. Talán nem mondok újat ezzel, de nem tömeget, hanem minőséget várunk. Tudom, tele vagytok kérdésekkel. Nem baj. Füzet, toll és rajzlap legyen mindenkinél! Fegyvert most még ne hozzatok. Mondom, most még!

Együttműködés - a Boldogasszony Országáért Mozgalom nevében ír Kiss Katalin

GondolatokKedves Imre!

A Boldogasszony Országáért Mozgalom képviseletében keresünk fel téged és az általad szervezett csapatot. Azért alakítottuk a mozgalmat, hogy egy élhetőbb országot hozzunk létre más elkötelezett emberekkel, csoportokkal együtt, olyan országot, amelyben nem kell félni, szűkölködni, rabszolgaként élni, hanem szabadságban, békességben lehet építeni az ország és a gyermekeink jövőjét. A ti célotok is ugyanez.

Lagarde: veszélyben van a globális gazdaság

KülföldKi gondolta vona, hisz van sör és a szaúdiak összes finomítója se robbant még fel...cserébe dec. 31-től új világ lesz, vagy nem, ha az Északi Áramlat 2 megnyitja a kakajót... Az Európai Központi Bank (EKB) soron következő elnöke szerint a globális gazdaság “törékeny” és “veszélyben van”.

Megvan az új európai főügyész

BelföldEzen baxartok....! Megszavazták a román Laura Codruta Kövesi európai főügyészi kinevezésének támogatását csütörtökön az európai uniós tagországok kormányainak képviselői, így már gyakorlatilag biztosra vehető, hogy ő lesz a hamarosan felálló intézmény első vezetője.

"Ez nem egyszerűen egy plakátrongálás, ez antiszemita gyűlöletcselekmény"

BelföldÓ, micsoda égi jel! Tán nem maguknak rajzolták ahogy szokták? Egy akasztófára függesztett Dávid-csillag került egy budapesti ellenzéki képviselőjelölt plakátjára. A kerület DK-s polgármester-jelöltje, Niedermüller Péter feljelentést tett az ügyben. Tarlós István közben az atv.hu-nak nyilatkozva arról beszélt, hogy bár ő ígéretet tett arra, hogy nem üt övön alul a kampányban, a legerősebb ellenzéki kihívója egyfolytában övön alul üti őt. Karácsony Gergely viszont úgy látja, hogy durvaságokat inkább az ellenzéki jelölteknek kell elviselniük a kampányban.

Tizenegy éves kisfiú késelt meg egy nőt Jászapátiban

BelföldPélda egy sikeresen integrálódott környezeti ártalomra. Bevallom, még az is kicsit zavarna, ha csak egymást gyilkolnák halomra közöttünk, de ugye nem ez a helyzet. Nos, biztos nem szerettük eléggé...egy az egyre csak szarporók közül.
Tizenegy éves kisfiú késelt meg egy asszonyt csütörtök reggel Jászapátiban. Az asszonyt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Katonai diskurzus (szerintem értitek)

TanácsadásEnnyire nem tudni, vagy nem akarni tudni és közölni, hogy mi készül, művészet, pedig a riporter elég erősen ráutaló magatartással törekszik irányítani. Link

ez most hallgattam

GondolatokSzia Imre!
A mai legfrissebb leonárdos videó hallgatásom után muszáj megint írnom,mert az első percek után az óvakodj a hamis prófétáktól gondolat jött,főleg,hogy ne állj ellen a szidóknak,hébereknek,ne harcolj olyan energiáknak,aminek jönni musz,mert össze akarnak olvadni,és aki tiltakozik,az fasiszta..kb.ez jött le..kb.a felénél megint kezdi,h,a zsidó héber szellem akar összeolvadni a magyar fizikai teremtő erővel,ja,és emlegetett női szakrális energiákat is hozzá..de lehet,h,én vagyok gonosz,de az jött le sugalmazásként:magyar nők basszatok zsidóval,akkor megúszhatjátok,különben lecsó meg daráló..brrr..

Tárgy : magyar

GondolatokÜdv Imre!
Nem tudom hogyan lehetne rávenni néhányunkat, hogy próbáljon szebb magyarsággal írni.
Néha még a fülem is belefájdul abba, amit olvasok, ami rányomja a bélyegét az illetőknél a tartalomra is.
A tartalom, az meg egyre gyakrabban felszínes.

Kedveseim:D

TanácsadásPár napja volt egy kis pánik, mire kértem sólyomszemet, hogy írjon már néhány gondolatnyit, amit meg is tett és köre is adom. Ez egy kedves felhívás a riadalom ellen--na meg egy keringőre {V} --egy olyan társunktól ; aki már a kezdetektől az oldal alapos olvasója és a témák kutatója ; korábban "solyom" nick néven a tiszta só ügyében próbálta jó és olcsó és megbízható forráshoz juttatni az arra vágyókat. Jelenleg a "solyomszem" nick név az övé. Nem túl fiatal ; 48 éves férfiú sok--sok élettapasztalattal és kutatással és küzdelemmel a háta mögött......

„Berlin egyes részei no-go zónákká váltak a zsidók számára”

TanácsadásSemmi kétség a "neokohn-t" a szolgálatok üzemeltetik. Az sem kérdéses, hogy a zsidók bele lesznek taposva saját mocskokba. Persze mindez demokratikus lesz és ők akarják ezt is legjobban.A szenátus azért döntött augusztus elején egy külön kerekasztal létrehozása mellett, mert a városban nagy mértékben megszaporodtak a zsidóellenes támadások, atrocitások.
Generálási idő: 0.71 másodperc
2,800,624 egyedi látogató