Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Magyarok Felelős nemzeti Kormánya június negyedikei rendelete

GondolatokIgen!

Jalta 2 Május 9-én! Újraindítás!

GondolatokKaptam, nem én találtam, csak tálaltam. Hát ez a videó nekem is hirtelen érkezett, szinte felfoghatatlan. Nézzetek ti is utána!: Fordítás: Jalta konferencia május 9-én (holnapután) Moszkvában. Trump is oda kell repüljön, de a média hallgat.
A katonailag (legalább 20 éve már) kidolgozott pontos terv készen áll, nem lesz sok diskurzus, pontól pontra végigmennek rajta. Szombaton várhatóan(!) közzéteszik az aláírt szerzödéseket. Putin kikiáltja a GESARA-t (az USA-ban NESARA, GESARA pedig globál, tehát az egész világon, 194 országban), ezután 120 nap múlva a résztvevö országok új választást kell tartsanak. Trump tegnapelött volt Arizónában, ahol a nativ indiánokkal találkozott. 8 milliárd us dollár jóvátételt már kifizetett nekik, ami a teljes jóvátétel 40%-a.

Kiválasztottak és a koronavírus-génteszt

Genetikai vizsgálat (vírus-teszt indokkal) csak "kiválaztottaknak"

GondolatokTegnap kapott Máté fiam is és hívogatták is. Háziorvos, KSH, egyetem...szóval nagggggyon fontos! Én nem vagyok ellene a géntesztnek, ha én csinálom és én állapítok meg belőle azt, amit akarok, de a "közbizalom" a "demokratikus intézményrendszerben" már elporladt. A rohadt zsidóban meg akkor sem bízok, ha már ő is elporladt.

A YouTube törölte az egyik legkártékonyabb csatornát

GondolatokJó bornak is kell reklám! Na, ennél jobb cégér nem is kell. WHO-t kétségbe vonni? Hááát, az maga a kétség a többi zsidó maszatolással együtt. A YouTube törölte az összeesküvés-elméleteket népszerűsítő David Icke csatornáját, mivel figyelmen kívül hagyta a korábbi felszólításokat a felhasználói szabályzat megsértésére vonatkozóan. A videómegosztó szóvivője a Business Insidernek kifejtette, hogy a platformon egyértelmű szabályok vannak érvényben azzal kapcsolatban, hogy tilos olyan tartalmakat közzétenni, amelyek kétségbevonják az egészségügyi világszervezet (WHO) és a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) tájékoztatásait az új koronavírussal kapcsolatban.

A harmadik orosz orvos esett ki kórházablakon

KultúraNa ott legalább nem szaroznak! Aki nem akar együttműködni a zsidó maffiával a genetikai tesztelésben, az így jár.
Oroszországban az elmúlt nap során újabb 10 581-gyel 145 268-re nőtt az igazolt Covid-19-fertőzések száma a hétfőn közzétett hivatalos adatok szerint, írja az MTI.

Kövér László: Porlik a demokráciába vetett közbizalom

BelföldPorlik, mit a szikla? Mi a zsidó qva anyádról hablatyolsz? Normális ember mér nem csak köp rátok és a zintézményrendszernek nevezett zsidó maffia struktúrára, de lassan készen is állnak leölni azon mód benneteket mocskos szarok, mint a shakter a nyulat! Persze csakis demokratikusan! Napról napra porlik, amortizálódik a demokrácia intézményrendszerébe vetett közbizalom a világban – jelentette ki a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjúban az Országgyűlés elnöke.

Az oroszok is beszartak

Külföld"Az orosz Oscar-díjas rendező Nikita Mihalkov azt mondta, hogy Bill Gates oltások leple alatt mikrochip implantátumokkal akarja emberek milliárdjait ellenőrzés alatt tartani és a "túlnépesedést" megoldani.
Nikita Mihalkov pénteken a Rossiya 24 TV-csatorna adásában a "démonok katonáiról" és arról beszélt, hogy "kinek a zsebében van az állam?". Az adást levették.
A WO / 2020/060606 számú szabadalom a kriptovaluta-rendszerről különösen aggasztó.

Posta Imre: Dusnok, Bolvári ház, szabadkőműves csapatépítés, példamutatás...

Schöpflin Aladár Adyról 1934-ben írt könyvében a pesti zsidó polgárifjakról,

Kultúra és a divatba jött szocializmus összefüggéseiről szóló mondatait: szociáldemokrata mozgalom lendülete magával ragadott sokakat a polgári eredetű ifjúságból. Divat lett a szocializmus, Pesti szalonokban szmokingos fiatal “urak” vitatták Marx tanításait, az estélyi ruhás ifjú “hölgyek” bólogattak nekik megértően. A nagyvárosi sznobizmus felfedezte a proletárságot.

Magyarország izraeli saktereket engedett be, hogy segítse a kóser élelmiszer-ellátást

BelföldNemzetbiztonsági kockázat új-izraelben magyarnak lenni. A zsidó közösség kérésére a magyar kormány engedélyt adott arra, hogy Izraelből rituális metszők, ún. sakterek érkezhessenek, segítve a hazai és az európai kóser húsellátást.
A világ minden országában jelenlévő koronavírus miatti intézkedések jelentős csapásokat mértek a kóser élelmiszer-ellátásra. A határait a vírus miatti intézkedéssorozat részeként más országokhoz hasonlóan lezáró Magyarország kormánya azonban engedélyt adott, hogy Izraelből rituális metszők érkezzenek egy magyarországi kóser vágóhídra, hogy segítsék a kóser húsellátást – számol be a kipa.co.il izraeli vallásos hírportál.
Generálási idő: 0.30 másodperc
4,702,100 egyedi látogató