Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Schmidt: a Mazsihisz irányítja a kormányt

BelföldNa né mán! Csak nem a mazsihisz, hanem a szabadkõmûves zsidó és nem 1-2 éve, hanem sok száz éve! Lassan azért a pofánkba lesz mondva, hogy a zsidó mégsem ember. A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) az utóbbi egy-két évben "politikai szerepbe lavírozta magát" és "állandóan utasítgatják a kormányt", ami egyre abszurdabb felvetésekhez vezet, például olyasmihez, mint annak követelése, hogy a következõ tíz évben ne készüljenek köztéri szobrok Magyarországon - mondta az ATV-ben Schmidt Mária.

Kínaiak mehetnek Szíriába

KülföldSzóval akkor Selyemút! Obama szerint nem lehet a "polgárháború" elõtti helyzet..., de nem is lesz, mert megváltoznak a határok és teljesen új térkép születik. Kínai csapatok érkezhetnek Szíriába a közeli jövõben, hogy segítsenek harcolni az Iszlám Állam terrorszervezet ellen, adták hírül arab források. A kínaiak állítólag már útnak is indítottak egy hadihajót, fedélzetén „katonai tanácsadókkal”, s már át is keltek a Szuezi-csatornán, hogy a napokban Latakijába érkezzenek.

Készülök a háborúra, de a cigánybáró is!

GondolatokMár majdnem kész a fegyverem! Ma fotóztam pár érdekes propa-banda anyagot is! A zsidó-cigány banda mind harcolni készül. Persze a demokratikus rend, vagy mi a faxom megköveteli ezt, vagy csak nem hiszek a szememnek.

Simicskó átírta a kegyelet szabályait, gyászos rendelet

BelföldAzon nevetek, hogy a sok idióta hülyézi ezt a senkiházit, aki már pontosan tudja, hogy háború és sok halott lesz. Beony! A kegyeleti gondoskodásról és az ahhoz kapcsolódó egyes szociális feladatokról szóló HM rendeletet a tárcavezetõ kiegészítette, módosította.

Az oroszok már a spájzban, a többiek csak helyezkednek

KülföldMost voltam benn, egy deka oroszt nem találtam, bár lehet, álcázzák magukat sprotninak? Gerry aszongya öreg vagyok már kimenni bohóckodni Dombaszba. Lehet, de ha ott bemegyek a spájzba tán tényleg lesz ott egy két befõtt Grisa meg Szása is, hátha el tom olvasni a használati utasításukat...
A menekültválság kiterjedtsége kezdi rádöbbenteni a világot, fõleg Európát, hogy nem lehet így hagyni Szíriát és Irakot, hisz akkor tényleg az utolsó lakosaik is menekülni kényszerülnek. Együttmûködés még alig van, de legalább már tárgyalnak róla az ENSZ-ben is. Hogy lesz ebbõl béke?

Ha nem tiszta a PÖCS szerepe, azonnal megjelenik a félelem

BelföldVéletlen? PISA, PINA, CSÖCS, PICSA...hülyék gyûlölelkezete...még hogy pedagogosz? Egy nagy FASZ-t! Lenne értelme a pedagógiai munka értékelésének, de ennek a legkevésbé felel meg a januárban bevezetendõ tanfelügyeleti rendszer. Különösen a belsõ ellenõrzés lehet aggályos, ami nemcsak átláthatatlan mennyiségû adminisztrációs terhet rak a tanárokra, de meg is mérgezheti a tantestületek légkörét. A szülõk is készülhetnek: évekig kell majd kérdõívhegyeket kitöltögetniük.

Putyin elmondta a tutit

KülföldKicsit oroszul van, de világos, érthetõ. Már megyek is munkát keresni a zsidónál, hátha megértette az üzenetet. Vagy ez nem ilyen eccerû. Nem ám! Link

19+4

Gondolatok23 éve együtt jóban, rosszban. Ma van az évfordu-lója, meg vérhold meg háborús mindenféle, de nyugi, semmi nem biztos, csak ami meg em történik!

Jordánia az Izraellel kötött békeszerzõdés felmondásával fenyeget

KülföldNa, ez most akkor lehetne jó hír is, pedig már épp a békérõl álmodoztam, erre meg újabb antiszemétizmus látja a napvilágot. A feszültség tovább fokozódik a jeruzsálemi Templom-hegyen. Jordánia nem hajlandó szóba állni Izraellel, sõt a zsidó állammal kötött békeszerzõdés felmondásával fenyeget. II. Abdullah jordán király szerint Izrael provokatív viselkedése kockára teszi a két ország kapcsolatát.

A Sztálin mögött álló zsidók

KülföldSzerintem túl kurta a lista és Berija sincs rajta, bár most néztem, hogy a Rosenberg házaspárt, akik teljesen ártatlan zsidók voltak, csak úgy kivégezték, miközben a Kohen házaspár lopta ki az atomtitkokat. na mindegy, csak érdekességképpen. Ha megy a szétválogatás, asszem nem sok tiszta minta maradhat a Földön, mert itt mindent jól összezsidóztak. Link

Kínai is csatlakozik a takfiri terroristák elleni harchoz Szíriában

KülföldA kínai és az orosz légierõ a Hmamiyat Repülõteret használja az ISIL takfiri terroristák bombázásához Szíriában
Generálási idő: 0.64 másodperc
3,204,086 egyedi látogató