Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Százezer magyar óvodásnak és iskolásnak tartanak "boldogságórákat", az MTA kutatója szerint boldog alattvalókat gyártanak

BelföldViccnek is tragédia, de komoly dolgokról van itt szó. Egyszerűbb lenne egy oltással elintézni! Aki nem boldog, agyonlőni, oszt ennyi. Általában a "boldoggá" avatottak, akik később szentekké "lettek" igen sokat szenvedtek, már ha igaz. Miután megölték őket, megboldogulhattak. Hála, optimizmus, jó cselekedet, megbocsátás. Immár több mint százezer óvodás és iskolás van, aki nemcsak alaposan megismerte ezeket a fogalmakat, hanem rendszeresen gyakorolja is. Legalábbis sokat beszél róluk. Pontosabban arról, hogy miként is kellene csinálni. Ám nem mindenkinek őszinte a mosolya az immár mozgalommá terebélyesedett kezdeményezés hallatán. Vannak, akik szerint a Jobb Veled a Világ Alapítvány programja kifejezetten káros és veszélyes.

Zsidó vezetőket ragad el a koronavírus

BelföldSokkal több is kevés volna, de ez igazolja, hogy nem vírusról beszélhetünk, hanem katonai cuccról és ennek megfelelő operációról. A koronavírus súlyos veszteségeket okoz a zsidó közösségeknek világszerte, miután több prominens vezető elkapta a fertőzést és néhányan meg is haltak.

Szia Imre, leírtam 2 német videó anyagát. Szerinted jó vitaindítónak? Üdv, Laci

GondolatokTudom, hogy nem leszek nagyon népszerű ezzel a hozzászólással, de a történéseket egy másik szemszögből szeretném megvilágítani.
Először is: a politikusok és a média folyékonyan hazudott az utóbbi időben (igen, nyugaton is) és a kérdés engedtessen meg, hogy ez most miért lenne másként?
De ez csak úgy mellékesen, a lényeg most jön. Elöljáróban: nem, nem én találtam ki, amit leírok (nekem ehhez nincs meg a háttérismeretem), hanem úgy összeollóztam az internetről, leginkább germán anyagból.

Szia Imre!

Baján a malmot védik dik_dik_má'katonák.. Kérdezem az ismerőseim, - fontos objektum volt a válasz... Külföldön tartózkodó magyar katonákat kell hazahívni! És nem új nyuszifüleket..! Együtt vagyunk!

A magyarok jelentős többsége támogatja a rendkívüli jogrendet

BelföldHa igaz is, azt jelenti, hogy a "magyarok" 99%-a kibaxott nyomorult zombi. Semmi új a pap-lány alatt.
A magyarok 94 százaléka támogatja, hogy a parlament meghosszabbítsa a veszélyhelyzetet – ez derül ki a Nézőpont Intézet szombaton véget ért kutatásából. A kormány és intézkedései mögötti társadalmi támogatás továbbra is példa nélküli, a magyarok háromnegyede minden kérdésben felsorakozott a kabinet mögött.

Felhatalmazási törvény vs. nyílt társadalom

BelföldEz olyan, mit a szabadkőmíves zsidó usa-ban a "patrióta törvény". Gyerekek, eltekintve attól, hogy az "ország" valós jogállása sem tisztázott, a kormány teljesen tisztázottan egy zsidó bűnözői kör illegitim módon dirigálgat, az "alaptörvény" semmis, szerintem teljesen rendben van, hogy nyílt katonai diktatúra legyen. Teljesen mindegy már. A pénteken az Országgyűlésnek benyújtott ún. „felhatalmazási törvény" a hatályos magyar Alaptörvény és a veszélyhelyzet által indokolt, valóban rendkívüli keretek között megerősíti a kormány eddigi döntéseit, illetve lehetőséget ad arra, hogy a járvány terjedése ellen a szükséges gyorsasággal lehessen további intézkedéseket hozni. A nyílt társadalom erőinek ugyanakkor ez megint nem tetszik, ők inkább a globális szolidaritásra és az emberi jogi szempontok érvényesítésére fókuszálnának.

Tisztelt Kormányzó Úr! Kedves Imruska!

TanácsadásKedves PI rajongók, Magyar nemzettársak, Imádott Emberiségem!
A szerző gyakorló gyógyszerész, energiagyógyász, spirituális gyógyító.

1. írás: bemutatkozás, tüdőgyulladás laikus diagnózisa, hagymatea, saját energiával való gyógyítás, szeretet, szerelem állapotában levés. Vérnyomáskiugrás és laikus kezelése. A jaj minek élek, dögöljek meg típusú gondolatok teljes mellőzése. A saját energiával való gyógyítás, pl.: érpályába került nanofegyverek elleni használata. Az állati eredetű táplálék minimális, de koronavírus elleni antitest tartalma. Házi bőrfertőtlenítő. Link

Koronácska: Professzor úr betegemmel is konzultáltam. Mivel volt, hogy a fertőzésen enyhe formában átesett betegek pár héttel később nagyon súlyos állapotba került, ezért a gyógyulás után is legalább 3 hétig(!) a nagyanyáink idejéből maradt praktikák (mivel vírusban nincs más csak az immunrendszer):
- 2-3 naponta hagymatea (recept! 1. írás),
- köhögéskor zsíros ruha a mellkasra,
- tyúkhúsleves! (ebben az ACC granulátum hatóanyaga is benne van). Recept alább!
- torokfájás kezdetén állottvizes borogatás száraz ruhával körbetekerve éjszakára is.(Mindig hatott.)

Ez PARANCS! JÓ LENNE A KÓRHÁZBAN LEVŐKNEK IS ADNI!

Németh Szilárd: a Magyar Honvédség is segíti a biztonságos ivóvízellátást

BelföldSzépen lassan minden stratégiai pontot (kommunikáció, média, energiaellátás...) átvesznek. Ezt nevezhetjük puccsnak is. A Magyar Honvédség is segíti a Fővárosi Vízműveket abban, hogy veszélyhelyzetben, különleges jogrend esetén is biztonságos legyen az ivóvízellátás - közölte a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára március 22-én, vasárnap, a víz világnapján.

ENSZ főtitkár a koronavírusról: "A rendes szabályok nem érvényesek többé"

BelföldHáború, csak másképp. Végre! A világ hadban áll a SARS-CoV-2 koronavírussal - jelentette ki António Guterres ENSZ-főtitkár csütörtökön genfi sajtótájékoztatóján, amelyet videókonferencia útján tartott New Yorkban. Guterres haladéktalan és összehangolt fellépésre sürgette a világ vezetőit a globális járvánnyal szemben.

Napforduló

GondolatokMi Verával ma "napfordultunk". Volt kívánság meg minden. Bár rőzselángnak tűnik, de tán elég lesz a transzformációhoz.

Benkő Tibor: Nem félni kell a katonáktól, hanem éppen ellenkezőleg

BelföldSzombaton több mint száz katona indul részben a szlovák, részben pedig az osztrák határhoz elsősorban a határzár megerősítése érdekében – erősítette meg Benkő Tibor az operatív törzs sajtótájékoztatóján elhangzottakat a Hir Tv Magyarország élőben című műsorában. A honvédelmi miniszter közlése szerint míg a rendőrök a határforgalmat biztosítják, addig a katonáknak pedig az lesz a feladata, hogy máshol senki se tudjon átjutni akár gépjárművel, akár gyalogosan. A tárcavezető arról is beszélt, teljesen alaptalan az, hogy a katonák megjelenése az utcákon félelemkeltő, hiszen ők éppen azért vannak, hogy bármilyen helyzet is alakul ki segítség az ország lakosságát.
Generálási idő: 0.56 másodperc
3,204,160 egyedi látogató