Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mint kecskexar a deszkán

GondolatokNa eléggé el vagyok "hidegülve" ebben a forróságban és alig jut rátok is érdemben idő. Gyógyulok, pestisesen mondva. Most Vera van benne. Talán a végét járom, mert éppen most lettem telibe csalánkiütéses. Ez azt jelentheti, hogy kórokozónak kampeca én meg dolgozhatok tovább. Érdemi információt nagyon sokat meg kellene veletek is osztani, mert minél jobban osztom, anál egészebb, bár úgy tűnik ez ettől még sosem lehet kerek. Dolgozom rendületlenül,mint bárki más, vagy legalábbis úgy képzelgem. Idehaza tizensok év után (talán 15) az asszony festésbe kezdett és ha már úgy is szét van bontva a lakótér, akkor régi adósságom is leróva belambériázom a mennyezetet. Majd 10 éve várat ez is magára és azóta ott van a padláson a csonttá aszott anyag. Aztán lesz egy kis parkettázás is és máris megvan az idei nemnyaralásunk eredménye. Tóth Józsi, ma megemleggetünk. Vera mondta, ha itt lennél, már kész lenne. Mondom neki, ne emlegesd, mert képes a gépre ülni még az éccakat és trnaszatlantiba átmenve holnap már a kapuban ácsorog! Meg ne tedd, had gyakoroljak. Máté is be van fogva, remek az együttműködés. Itt tartunk most. Úgy tűnik mind a négy elem tombol és nem csak a mi személyes életünkben, de globalice úgyszintén. Mondtam, hogy nézzétek meg a Pókember legutóbbi részét. Minden világos lesz! Illuminálódunk!

Kitálalt a gyulai exfideszes vezető a város elitjéről

BelföldÉs jön a többi is sorban... Állítása szerint a Fidesz vezetőinek, köztük Orbán Viktornak szánta egy volt fideszes politikus azt a dokumentumot, amelyben Gyula város belső politikai-gazdasági viszonyait és egy, a helyi vezetéssel állítólag összenőtt üzleti kört leplezett le, csakhogy a dolgozat végül kézről kézre járt, még az Indexhez is eljutott. Gyula fideszes polgármestere rágalmazás miatt feljelentette a szerzőt, aki nem tekinti magát árulónak, de ha a Fidesz első emberei nem lépnek az ügyben, függetlenként indul majd az őszi önkormányzati választáson.

Még az űrből is látszik a tűz és a füst – lángokban a sarkvidék

BelföldGrönland? Rápipáltak kicsit a "klímastratégiára". Ugye mennyire fontos a CO2? Hja, hogy mégsem? Repülőgép is egyre több és a játék folytatódik. A Sentinel-2 műhold Jakutföld felett keringve a térség legészakibb erdőtüzét örökítette meg.
Amint arról mi is beszámoltunk, az Északi-sarkvidék eddigi "legrosszabb évszakát" éli - több mint 100 bozót- és erdőtűz pusztított és pusztít most is a térségben.

Izrael frontot nyitott Irakban?

BelföldAjvé-córesz! Úgy tűnik, hogy a zsidó állam Szíria és Libanon után most Irakban folytatja csendes háborúját Irán síita terrorszervezetei ellen. Az utóbbi egy hónapban iraki síita terrorszervezeteket négy légicsapás is sújtotta. Kedden egy fegyverraktárat bombáztak le Szaladin tartományban, Bagdadtól északra. A helyiek szerint a bombázás az Ali imám 40. brigádját érintette, amely a Popular Mobilization Force síita milícia egyik ága – írja a The Jerusalem Post.

Putyin szerint Romániából és Lengyelországból érkezhet az újabb fenyegetés

KülföldÉszaki Áramlat 2 nyitása 2019 dec. 31. Az ukránokkal a szerződés 2019. dec. 31-ig tart. Megy a cselezés.
Az Egyesült Államok földről indítható új manőverező robotrepülőgépet telepíthet Romániában és Lengyelországban, amit Oroszország olyan fenyegetésként értékelne, amelyre válaszolnia kell - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán Helsinkiben, Sauli Niinistö finn államfővel közös sajtótájékoztatóján.

„Szabadtéri börtönök” mellett virágoznak az európai nagyvállalatok gyárai

BelföldPár napja néztem egy orosz gyerök általi helybeli videóközvetítést. Nagyjából remek kis muszlim-átnevelés zajlik és szerintem itt is be lesz vezetve. A nyugati világ nagy részének valószínűleg fogalma sincs arról, hogy körülbelül egy millió, többségében az ujgur népcsoporthoz tartozó embert lényegében munkatáborokban tartanak a nyugat-kínai Hszincsiang régióban úgy, hogy néhány órás távolságra már az európai nagyvállalatok üzemei találhatóak.

Jóslat 1981-ből

“Üldöztetünk, de el nem hagyatunk, tiportatunk, de el nem veszünk.” (2Kor 4,9)

GondolatokKözben elkészült a felvétel is, amit utólagos engedelmetekkel ide biggyesztek! 1. nap. Link
2. nap. Link

A RÉKA (Rendszerépítő Kerekasztal) margójára. Üdvözöllek benneteket. Nem pihentem még ki magam és nem is "gyógyultam" még fel a torokgyulladásos nem tudom miből. Úgy tűnik még dolgom van vele (is). Írok pár "srt s gndltt", ne kínozzon benneteket a kíváncsiság jobban, mint ildomos. Ma belenéztem a 20-ai tisztavatásba, mert fölöttünk köröztek a repülőgépek az utána következő "rongyrázáshoz" és épp elkaptam Áder beszédé. Talán az eddigi leghazugabb, legnyálasabb és legpimaszabb ömlelgés volt a "demokráciáról" és az elmúlt 30 év "vívmányairól" és még csak el sem köhintette magát a bamba nézők hada, nehogy egy robbanóöves "dzsihadiszta" magyar korábban kezdte vona el a tűzijátékot a tervezetnél. Közben persze mosolyogtam, ahogy most is. Az asszony lecsót főz és remek illatok terjengenek a lakásban. De nem ezt akartam írni, hanem mutatni valamit. Megint fehér keresztes vörös lobogó került elő és a címként adott "üzenet", no meg a magyar nemzeti trikolór háttérbe szorulása mellett az egységes orosz-francia trikolór színei rikítanak a figyelmes tekintetek felé. Az most már igazán mellékes, hogy a katonák egyenruházata angol használt-ruha-butik kínálatból adódnak, de büszke magyarként állítom, hogy nemzetünk nem csak autonóm, de valószínűleg teljességgel ostoba is. Na jó, egyre több kivétel teszi próbára ezt a csúnya szabályt és nem az irigység beszél belőlem.

Nem magyar állampolgárok is regisztráció nélkül szavazhatnak az őszi választáson

BelföldEsetleg még a szavazóbirkának ezt el kell magyarázni? Választás-sokk? Az Európai Unió magyarországi lakcímmel rendelkező, de nem magyar állampolgárai automatikusan felkerülnek az október 13-i önkormányzati választás névjegyzékébe, így tehát – eltérően a korábbi EP-választástól – nem kell kérniük felvételüket a névjegyzékbe, írja az MTI.

Kásler Miklós: A rokonok megbecsülése a magyarok jövőjének záloga

BelföldEnnyi nyálas zsidó-seggnyalást! Rokonyok? Honnan jött hirtelen ez a nagy szeretetrezgés, mikor már a magyar is köp a magyarra és saját magára is. Egyébként értem a szófosást. A magyarok származástudata, önazonossága, egymás iránti tisztelete és szeretete, rokonaik megbecsülése egyben a jövőjük záloga – mondta az emberi erőforrások minisztere az V. Ősök Napja ünnepélyes megnyitóján mondott beszédében szombaton, a Bács-Kiskun megyei Bugacpusztán.

Orbán Viktor azt ígérte az USA-nak, hogy ráállítja a titkosszolgálatot a Budapestre költöző Putyin-közeli bankra mfor.hu

BelföldAmerika aggódik a Nemzetközi Beruházási Bank terjeszkedése miatt, a magyar miniszterelnök pedig igyekszik úgy lavírozni, hogy mindkét nagyhatalom elégedett lehessen, írja a Direkt36. Szoros magyar-amerikai titkosszolgálati együttműködés, a diplomatastátuszra jelentkezők szigorú szűrése és a székházválasztás korlátozása – erre tett ígéretet Orbán Viktor miniszterelnök David Cornstein amerikai nagykövetnek az orosz hátterű Nemzetközi Beruházási Bank (IIB) ügyében, írja a Direkt36.

Generálási idő: 0.61 másodperc
2,795,002 egyedi látogató