Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tisztelt Kormányzó Úr! Kedves Imruska!

BelföldKedves PI rajongók, Magyar nemzettársak, Imádott Emberiségem!
A szerző gyakorló gyógyszerész, energiagyógyász, spirituális gyógyító.

2. írás: Koronácska kezelése: nagyanyáink idejéből maradt praktikák, a cukorbetegség
visszafordításának kezdeti lépése is: az önszeretet megtanulása, légszomj, fulladásos roham,
pánik roham: a légzés szemlélése gyakorlat, a félelem energiájának konvertálása, „minden
korlát az elmében születik”: a fizikai korlátok megugrása, jódtinktúra (Solutio iodi
alcoholica): furunkulus, nyúl mixomatózis, pelenkakiütés, mell alatti, levedző gombás
fertőzés, kullancscsípés fertőtlenítésére, gyógyítására, tyúkhúsleves recept, tyúk levágása,
darabolása. Link: Link

GYEREKRABLÁS OK A Bolvári és a Rácz család története

A hetedik - az ég alatti

GondolatokMa ez jött ki. Link Link

Észak-Korea évtizedek óta gyárt biológiai fegyevereket (sic!)

KülföldJó, de miért fontos ez éppen most? Ki beszél itt biológiai koronafegyverről. Hja, hogy lassan már mindenki? De izraelnek mi köze ehhez? Hja, hogy minden? Úgy már kóser. Észak-Korea tavaly is folytatta nukleáris tevékenységét és biológiai fegyverekkel is rendelkezik - közölte az amerikai külügyminisztérium.

Gyors cégátvétel: már az állam irányítja a Kartonpack Nyrt.-t Koronavírus

Belföld Államosítgatunk, államosítgatunk? Karton network, cakkompak? Először a dobozt, aztán a tartalmát is...ez így megyen a Szent Korona vírus álcája alatt. Azonnali hatállyal a magyar állam felügyelete alá vonta a KARTONPACK Dobozipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaságot a Magyar Közlönyben pénteken megjelent kormányrendelet.

Orbán: nagyon nagy katonai akció kellős közepén vagyunk

BelföldNem is tudtam! Hja, de! Most akkor hülye vagyok, hogy erről ugatok már az elejétől? Egy nagyon nagy katonai akció kellős közepén vagyunk. A kórházak felkészültek a tömeges megbetegedésekre, nem lesz elkerülhető, hogy Budapesten sajátos szabályozást léptessenek életbe, a főpolgármesterrel a legbajtársibb viszonyra törekszik - Orbán Viktor a Kossuth Rádióban reggel az interjújában azt mondta: nincs messze a tömeges járvány, látja a számok felfutását.

Bill Gates egy tömeggyilkos?

KultúraRobert F. Kennedy komoly állításai
Robert F. Kennedy, a meggyilkolt amerikai elnök, John F. Kennedy unokaöccse, rendkívül szigorúan kritizálja Bill Gates és a globális oltási kampányát.
„Bill Gates számára az oltások egy stratégiai jótékonysági tényezők , amelyek táplálják a sok-sok oltással kapcsolatos vállalkozását (ideértve a Microsoft törekvését egy globális Vac-ID társaság irányítására), és diktálható kontrollt adnak neki a globális egészségügyi politikák felett - a vállalati neoimperializmus vezetője.

A bizalomról, ami nincs...

GondolatokEgy kis tavaszi magömlés mindenkinek magának. Link

Rémhírterjesztés miatt fogtak el egy férfit Pécsen

BelföldTurul40 volt az a "szerencsefi", akit a világratyi parazita sündőreivel "elfogtak". Tegnap hívott, miután megvallotta, hogy ezt a mocskos g.ci cionista rendszert nem csak nem ismeri el, de ..., ja és a rendőrökön nem volt maszk. Színjáték ez, aminek a vége -remélem- ennek a mocskos patkány hordának a totális likvidálása..., persze az sem a vége lesz, de hát a kis öröm is öröm. A koronavírussal kapcsolatos álhírek terjesztése miatt fogtak el és hallgattak ki egy férfit Pécsen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n.

Üdvözöllek

Gondolatok. ... hívnak , 33 éves vagyok ,Debrecenből írok. Nagy örömömre szolgál , hogy írhatok... Nem tudom ki vagy... nem ismerlek....sosem találkoztunk. Csak rövid ideje nézegetem az előadásaidat. Köszönöm , hogy kiállsz és hangot adsz a magyarság érdekeiért és , hogy vállalod a terhet amivel ez jár. Ami megihletett az az , hogy még nem sikerült olyat mondanod amivel nem értettem volna egyet . Kis pöcsös korom óta érzem , hogy kurva nagy a szar. Tizenegynéhány éve kutatom az okát nem eredménytelenül ...ugyanennyi éve tépem a számat az embereknek a környezetemben , hogy nincs érzékszervetek vagy nektek olyan kva jó hely a világ úgy ahogy van??? Eddig mindíg én voltam a hülye és velem volt a baj , már akkora a szar , hogy nekik is bajuk lett.

Ilyen az ég ha nincs is repcsi a levegőben

GondolatokMost lőttem és ez ugyan vegyi permetnek tűnik, de a radar szerint nem lehet az. Kis videó is van: Link
Generálási idő: 0.62 másodperc
4,615,259 egyedi látogató