Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Meghalt egy iráni tábornok egy amerikai légicsapásban

GondolatokAz élet veszélyes, főleg, ha a zsidó-amerikai terroristákat célozza a gazdatest.
Meghalt Kászim Szulejmáni iráni tábornok, az iráni Forradalmi Gárda al-Kudsz nevű különleges egységének parancsnoka egy bagdadi légicsapásban. Washington légicsapásokat hajtott végre az iraki fővárosban, Bagdadban Iránhoz köthető célpontok ellen - jelentette helyi idő szerint csütörtök este az amerikai média meg nem nevezett amerikai kormányzati forrásokra hivatkozva.

A török parlament megszavazta, hogy az ország katonákat küldjön Líbiába

KülföldA török parlament csütörtökön elfogadta azt a törvényjavaslatot, amely felhatalmazza a kormányt arra, hogy katonákat küldjön Líbiába az ENSZ által is elismert kormány támogatására.

Venezuela Kína nyomdokaiba lép: indul a polgárok nyomon követése

BelföldNa végre! Moszkva is ezt teszi majd, csak most még a zsidó-maffiát odacsalják a zavarosba. Judapöcs sem kivétel.
Úgy tűnik, hogy Venezuela Kínát utánozza, legalábbis ami az állampolgárok ellenőrzését illeti. A Purse.io blokklánc startup vezetője szerint a venezuelai kormány által kiadott Petro kriptovalutával egy olyan rendszert hoztak létre, amelyben a kereskedők pénzt veszítenek, a kormányzati képviselők nagyot kaszálnak, miközben a lakosokat nyomon követik.

"Test a mentum" Harkány 2019.12 .29.

Gondolatok Aranygriff fészekrakó összerendeződés a PI erőterében :Link
Ez már 2020-as "anyag", ha már így összejöttünk.

Wasington katonai erősítést küld a Közel-Keletre

BelföldAz Egyesült Államok katonai erősítést küld a Közel-Keletre a bagdadi amerikai nagykövetség megtámadása nyomán kialakult helyzetben - jelentette be Washingtonban, helyi idő szerint kedden Mark Esper védelmi miniszter. Amint egy írásos nyilatkozatban közölte, Donald Trump elnök utasítására felhatalmazást adott egy lövész zászlóaljnak, mintegy 750 katonának azonnali átirányítására a térségbe. A katonák egy különleges alakulat, a 82. légi szállítású hadosztály tagjai. Úti céljukat nem nevezte meg, de bennfentes források szerint Kuvaitba telepítik őket.

Épületharcászati kiképzésen a felderítők

BelföldAz MH 24. Bornemissza Gergely Felderítő Ezred katonái rendőrségi oktatóktól kaptak komplex épületharcászati felkészítést a napokban. Az épületharcászati foglalkozás a felderítő szakaszok kiképzésének része. A kéthetes foglalkozás során realisztikus körülmények között gyakorolnak a katonák, hogy a lehető legjobban felkészülhessenek az esetleges váratlan helyzetekre urbanizált környezetben is. A mostani alkalom különleges volt az eddigiekhez képest, ugyanis a katonák először alkalmazhatták a tanultakat komplex körülmények között – sérültellátással is összekötve.

Maróth Miklós professzor: A multikulti hatása alatt álló fiatalok álomvilágban élnek és nagyon hiszékenyek (PS-interjú)

Belföld"Hiszékenyek"? Hol jártál rabbikám az előző években?
Az első, ami el fog tűnni, az az európai hatékonyság – mondta Maróth Miklós professzor, Széchenyi-díjas, Corvin-lánccal kitüntetett orientalista, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia volt alelnöke, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem alapító dékánja, az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Irányító Testületének elnöke a PestiSrácok.hu-nak adott interjúban a kontinensen tapasztalható lakosságcseréről. A tudós arról is beszélt, hogy a muzulmán pártok elsősorban a baloldali pártok olvasztótégelyévé válnak majd, amiből a jelenleg tapasztalható iszonyatos tolerancia bizonyos dolgokkal – például az LMBT-ideológiával szemben – egészen biztosan repülni fog. Interjúnkban a kutatói munka szabadsága és a tudományos élet kihívásai mellett szóba került a nemzeti nevelés fontossága is.

Félmillió forintot kapnak a fegyveres testületek tagjai

BelföldEzért már érdemes lesz ölni, vagy halni! Gondolom nem csak ez a "javaslat" ment át, csak azt még nem dobolják ki.
Bruttó félmillió forintos juttatást kapnak a fegyveres testületek hivatásos állományának tagjai - jelentette be a belügyminiszter pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

Növekszik azon országok száma, melyek orosz katonai bázisokat kívánnak elhelyezni a területeiken.

Külföld A Száhel-övezet öt országának vezetői (G5: Mauritánia, Mali, Burkina Faso, Niger és Csád) szándékukat fejezték ki orosz katonai bázisok és tanácsadók elhelyezésének lehetőségéről területükön. Egy sor ázsiai és latin-amerikai ország szintén orosz bázisokat szeretne látni területén.

Újévi kezdőcsomag

GondolatokRemélem Karácsonyra Jézuska leltárba vette az egyéni alapfelszerelést. Nekem már kiutalták, bár a fegyvertárban van még. Ja és boldog fényünnepet! Eztán jön a világosság, csak nehogy túl sok legyen belőle megint!

Oroszország sikeresen lecsatlakozott az internetről

BelföldNa, tehát csak az megy be és az jön ki, amit valakik akarnak. Jöhet a következő fokozat. Az orosz kormány hétfőn jelentette be, hogy az országot tesztek sorozatával sikeresen le tudta választani a világméretű internetről. Bár a Kreml részleteket nem közölt, azt azonban elárulták, hogy a kísérletek egy a globális internethálózat vagy Oroszországgal szembeni kibertámadás lehetséges kivédési módjait szimulálták.
Generálási idő: 0.73 másodperc
3,041,239 egyedi látogató