Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

RDM újra alkotott: Film Skit Mind-Kontrolle

TanácsadásElkészült egy kis folytatás a skitekből. Nem nagy cucc, csak gondoltam befejezem ezt a gondolatkört, mivel fontosnak vélem. Viszont meglehet már nem igazán fogok filmekkel foglalkozni - több okból kifolyólag... Az egyik az maga a filmben (mely a második rész) is szerepel, ami alól senki sem tudja kivonnia magát, csak megfelelő tudatosság, állapot elérése tud bizonyos "gátat szabni" a befolyásoltságnak, manipulálásnak, hipnózisnak, stb. és ennek ellenére így is hat. Ezt most nem részletezném agyon... Igaz, lennének még témák és érdekességek filmekből, de nem tudom még... majd elválik.

Érd(tsd) Postás-telep PI-kör 3.találkozó 1- 4. rész

GondolatokBevezető (Lica: UCC): Link

Okítás, okulás és szülinapi meglepetés 2. rész : Link

Okulás, 3 . rész: Link

Molotov koktél felhasználási módjai végrehajtó irodák tesztelésére esetmegbeszélés: 4. rész Link

Nagy csapás Kínának – kiszivárgott a politikai merényletek terve

BelföldEh, ez rágalom, a zsidók nem nemzetbiztonsági kérdés, akkor a kínaiak miért lennének azok? Nem mindegy ki kolonializál? Az utóbbi egy hétben két olyan súlyos eset is nyilvánosságra került, amely aláássa a már amúgy is törékeny viszonyt Peking és Canberra között, és Ausztrália teljes kínai kisebbsége magasabb szintű nemzetbiztonsági megfigyelés alá kerülhet. Az Egyesült Államok, Ausztrália és Új-Zéland eközben növeli katonai jelenlétét a dél-csendes-óceáni térségben.

Lágerruhából készített kollekciót egy divatház

KultúraUgyan már, feltettem pár hónapja már lassan egy éve fenn van több nagy plakát a menetelő holokoszt-túlélővel....de jó, hogy ez most "hír". A Loewe divatház bocsánatot kért pénteken, miután több kritikát kaptak a legújabb, koncentrációs táborok egyenruhájára emlékeztető ruhájuk miatt. A Loewe divatház lágerbeli rabruháról mintázott – majd a botrány miatt visszavont – kollekciója

Fenyegetően közeledik a Cion bölcseivel történő végső leszámolás

BelföldEgy kis Benjamin....! Itt az ideje kimondani az igazságot. A világ legtöbb problémája a Cion bölcsei néven ismert csoporttól származik. Ez tagadhatatlan tény, ...
Itt az ideje kimondani az igazságot. A világ legtöbb problémája a Cion bölcsei néven ismert csoporttól származik. Ez tagadhatatlan tény, és semmi köze sincs a zsidó néphez. Inkább a beltenyésztett családok egy csoportjához, akik a világ legtöbb vállalatának tulajdonosai, és az emberiség 90%-ának meggyilkolását és a többiek rabszolgává tételét tervezték. Éppen ezért 6,4 billió dollárt költöttek háborúra és tömeggyilkosságokra (a Watson Intézet legutóbbi számításai szerint), mióta megszervezték a szeptember 11-i terrorista támadásaikat és a fasiszta puccsot.

Mostantól a rokonok és barátok nevén lévő vagyont is el lehet kobozni

BelföldDe mit szól ehhez az orbán-rokonság, baráti maffiakör, mert ugye Putyin bácsi másként rendezte a kérdést, ott a pétervári bennfentesek nem barátok, hanem fegyvertársakk....és matt! Mészáros Lőrinc és Csányi most könnyesre röhögi magát. Most még. Az orosz alkotmánybíróság engedélyezte, hogy lefoglalják a korrupt hivatalnokok rokonainak és barátainak vagyonát. Utóbbiaknak maguknak kell bizonyítaniuk, hogy jogszerűen szerezték meg drága fogyasztási cikkeiket vagy ingatlanukat.

Tegnapi meglepetés

GondolatokTegnap volt Érden egy Pi-KÖR találkozó, de kicsit összegubancolódtak a szálak, mert kiderült, hogy a csapatban "összeesküvés" következtében átcsapott a hangulat egy születésnapi hangulatba. Előadás kellős közepén régi Pi-Klubbos tagok és családom is meglepetéssel készült. Amíg a videók nem kerülnek fel a találkozóról, pár képpel had örvendeztesselek meg benneteket is. Ritka alkalom, de tényleg semmiről nem tudtam, mi is szerveződik és zavarban is voltam talán. Köszönöm Nektek! Köszönjük Nektek!

"Rendőr" mára nem tétel

BelföldIdeje ennek az egésznek véget vetni! OKJ-s tanfolyamon próbálnak rendőröket kinevelni, akik aztán nem intézkedhetnek
Járőrök mellé keres társakat a Baranya megyei Rendőr-Főkapitányság. Ezek a dolgozók OKJ-s képzés után mehetnek utcára, de egyedül nem intézkedhetnek, csak ha szakgimnáziumot végzett rendőr is van mellettük.

Széthúzó és szánhúzó közösségek – katonai előadás civil vezetői konferencián

TanácsadásKatonák "oktatják" a civileket a közösségességből? Lesz még itt átnevelőtábor es! Sándor Tamás dandártábornok, a Magyar Honvédség Parancsnoksága haderőnemi (különleges műveleti) szemlélője tartott előadást a Venustus Pro Képző és Tanácsadó Kft. vezetői konferenciáján a napokban, Gárdonyban. A rendezvény témája az együvé tartozás - a közösség ereje volt.

Semjén kormányszerződést kötött a Köves Slomó vezette EMIH szervezettel

BelföldSemjén Zsolt kiemelte, a magyar állam két dolgot ismer el a szerződés megkötésével: a hagyományait őrző zsidóság történelmi tradícióit, illetve azt a jelenlegi és jövőbeni szolgálatot, amelyet az EMIH a magyarországi zsidó közösség reneszánszáért tesz.

Óriási titkosszolgálati kiszivárogtatás mesél a CIA vereségéről

KülföldEjnye! Tegyük föl,. hogy ez igaz és nem a CIA önleleplezése, ami inkább valószínű. Ha értitek, elmesélik, hogy a zsidók hogyan csináltak háborút és "ISIS-t" a régióban... Hogy lett Iránból ekkora mumus?
Felborult a közel-keleti erőegyensúly. Bizarr zsidó-arab-amerikai koalíció állt össze a győztes szériában lévő Irán és síita milíciái ellen. Az Irán elleni háború a nyugat-afrikai használtautó-kereskedésekkel és a mexikói kartellekkel kezdődhet.
Generálási idő: 0.57 másodperc
2,966,286 egyedi látogató