Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ilyen is van és nem egyedüli...

GondolatokSzervusz Imre! Biztos már nem emlékszel, de anno nálad felvételiztem az Őrezredbe s az eredményeim ellenére lebeszéltél róla, hogy oda menjek dolgozni... így akkor 6 év szolgálat után le is szereltem a tanácsodra. Hálás vagyok érte... Érdeklődéssel figyelem munkásságodat és - bár jelenleg ... köti le életerőm döntő hányadát - szívesen beszélgetnék veled a küldetésedről, és arról miben tudnék ebben majd segíteni... Barátsággal:

Maszkos fegyveresek állták el a zsinagóga bejáratát Krakkóban

KultúraVan maszkotok? Nem kell, de fegyver azért jól jöhet, amikor .... Fekete csuklyás biztonsági őrök akadályozták meg a krakkói Chábád közösség imáját – írja a JTA zsidó hírügynökség. Nem engedték be őket a zsinagógájukba, amit a helyi zsidó hitközségtől bérelnek. A helyi zsidó szervezet viszont penészre és nem egyeztetett villanyszerelésre hivatkozva kitenné a Chábádot a zsinagógából.

AB az oltásellenességről- időlegesen elvehetik a gyereket

TanácsadásAdok "indoklást"! A mostani "sertéspestis" is ide tartozik. 100 Ft-os tojás, kóser hús, sertés meg kiveszőben, de lesz kerge marha megint annyi...
" Magyarország - Mostantól elveheti a gyámügyi hatóság a gyereket a családtól, ha a szülők nem adatják be a kötelező védőoltásokat. Az Alkotmánybíróság döntött a kérdésről. A taláros testület úgy határozott, nem alkotmányellenes az ilyen intézkedés, mert az a gyermek és a környezete védelmét szolgálja.

Szegeden november 15. 17 órától PI-kör (Posta Imre) találkozó, előadás, csapatépítés....

GondolatokHelyszín: Betyárok Tanyája
Cím: Szeged, Foka Strand, Felső Tisza-Part 27, 6723
Minden magyarnak ott a helye! Alkohol fogyasztása a rendezvény alatt a résztvevőknek nem ajánlott. Dohányzás sem!
Megjegyzés: Szóljatok már a tutsek gyeröknek és csapatának, betyárseregletnek, légiónak, meg vármegyének, meg Halász Jóskának meg Bene Gábornak, meg a szolgálatoknak, hogy elvárom őket és megalakíthatják a nemzeti macesz-cécó gittegyletet is. A helyszín biztosítását a specnazra bíztam, bár még nem jelezték, hogy vállalják-e, de ha ők nem is csak akad szegeden egy nyugdíjas nemzeti csipkeverő szakkör erre a feladatra. Szolnokra is szervezzétek. 23-án Érden leszünk egy egész naposon.

Mindannyian részesei vagyunk a honvédelemnek

BelföldÉs ha valaki mégsem hinné el, hogy a "honvédség" nem zsidó, hanem tajtmagyar hazafiakból állna (amit azért én bőven el tudok képzelni), akkor járjon utána, hogy most cahal, vagy cahal? Olyan vicces gyerök ez a Benkő. Pont, ahogy a többi...de az már igaz, hogy kötelességünk megszorongatni a tökeiket, már ha vannak. Eddig úgy tűnik kiherélt metélt banda. A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program aktuális állásáról és a Magyar Honvédség megújulásáról tartott előadást Benkő Tibor honvédelmi miniszter október 29-én, kedden, Budapest Kormányhivatalában.

Életbe lépett a törvény, ami lekapcsolhatja Oroszországot a nemzetközi szerverekről

TanácsadásÉlvezzétek ki, amíg lehet! Én mostanában csak orosz elemzéseket nézek. Még ha sunyítanak is bennük (izrael szerepét általában kerülik), de aki akar értheti, láthatja a folyamatábrát. Putyin hazudik - hirdeti egy molinó egy tüntetésen, 2019. március 10-én. Az orosz internetforgalom korlátozását lehetővé tevő törvény ellen tüntettek több ezren Moszkvában.

A bankár-összeesküvés fasiszta diktatúrát vezetett volna be Amerikában

BelföldNa jó, szabadkőműves kavarás, de azért az analógiát igen közelinek találni a mai helyzettel.
Az I. világháború amerikai veteránjait érzésük szerint magára hagyta az ország, amelyért vérüket ontották az európai csatamezőkön. Az 1920-as évek elején még senki sem törődött a harctéri tapasztalatok pszichikai hatásaival, a veteránok beilleszkedési nehézségeivel a békeidők társadalmába, egyszerűen szélnek eresztették őket 60 dollárral és egy vonatjeggyel.

Világszerte bezártak az izraeli külképviseletek

BelföldNem a képviseletet kell bezárni, hanem a zsidót. Előbb-utóbb csak kampó lesz. A diplomaták pénzügyi vitában állnak az államkincstárral, ezért sztrájkolni kezdtek. Diplomatasztrájk miatt zárva tartanak az izraeli diplomáciai képviseletek. A munkabeszüntetést bejelentő közleményben felhívták a külföldön tartózkodó izraeli állampolgárok figyelmét arra, hogy a külképviseletek ez idő alatt nem biztosítanak konzuli védelmet, és senki nem léphet be területükre – írja a Times of Israel.

Figyelmeztetés a „közszolgálatban” tevékenykedők számára, melyet ajánlott mélyen a lelkükbe vésni!

GondolatokCímzettek, "közszolgák"!

Elindult a nemzetellenes elemek aktív kiszűrése a rendszerből. A beépült idegen zsoldosok - Soros György, Izrael, USA ... - ügynökeinek kiemelése a közegből. De túl ezen a megfélemlített, korrupt és alkalmatlan közhivatalnokok helyes útra terelése is aktívabb fázisba kerül. Isten útjai kifürkészhetetlenek! Judapestből Budapest lesz, Új-Izraelből Magyar Királyság! Veletek, vagy nélkületek, ha kell ellenetek, de akkor is értetek, ha nem értitek! Link

Posta Imre

Rozsola jelenti

GondolatokMi a gond ? Október vége van. Következik egy új év
Minden Oroszok Cárja ellátogat a birtokára elmondani a 2020ra érvényes cári ukázt.
Mellesleg ne feledjük , Beográd környékén aktívak a Triumfok. Tehát meg kell " magyarázni " Szeretett Viktorunknak : " Isten mindent lát "
Nehogymá' valami " butaságra " merjenek gondolni Judeapesten
Moszkvában azt mondták :
" Baranets Viktor orosz ezredes kijelentette, hogy Törökország kilép a NATO-ból a kurdok, a szíriai terroristák elleni küzdelem után.

Eurázsia felértékelődése hazánk számára is felemelkedést kínál

BelföldJé? Akkor lópaszból lösz a zsidaj kerítése...
Már a középkorban is rajta voltunk a Selyemúton, miért is ne lehetne az Új Selyemútnak, ennek a kialakulóban lévő, komplex gazdasági kapcsolatrendszernek, multifunkcionális hálózatnak hazánk az egyik meghatározó szereplője, HUB-ja?
Generálási idő: 0.67 másodperc
2,916,107 egyedi látogató