Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Emberkéz alkotta vírusnak tűnik ez nagyon... És publikálták is: Nature Medicine | 2015 | Volume 21 | Number 12

TanácsadásNem véletlenül pedzegetik most már nemzetközi szinten, a diplomácia több csatornáján. 2015-ben egy amerikai-kínai közös munka során kreáltak egy ugyanilyen (?) SARS CoV-2 vírust, és ezt publikálták a Nature Medicine nevű tudományos lapban. A tudományos közlemény itt érhető el. https://www.nature.com/articles/nm.3985.pdf?origin=ppub

Kijárási korlátozás lép életbe szombattól

BelföldNa végre! Átprogramozás. Kijárási korlátozást léptet életbe Magyarország egész területére március 28. és április 11. között. Csak munkavégzés és az alapvető szükségletek céljából lehet elhagyni a lakóhelyeket
– közölte Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak adott pénteki interjújában.

Kásler Miklós: A Tízparancsolat majdnem tökéletes népegészségügyi program

BelföldNa bazzzmeg, Szodoma-Gomora, Judapest és új-izráhehel...meg a képmutató qva "keresztlény" zsidó anyátok!
A miniszter szerint a mózesi törvények nem pusztán vallási törvények, ezért ők ehhez tartják magukat.
Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője a HírTV Péntek9 című műsorában beszélt a demográfiai problémákról, Tízparancsolatról, a családokról.

Itt a rabszolgatörvény 2.0 – a szakszervezetek kiakadtak a gyáriparosok javaslataitól

BelföldAkinek van kérdése, hogy nem tudatosan készültek a "krízisre", erre a "véletlenre" fel, az ..., na de hagyjuk is! Úgy vélem fegyverrel kell pontot tenni az alsó széle közepére. A Magyar Gyáriparosok Szövetsége (MGYOSZ) tagjai nevében javaslatokat fogalmazott meg a gazdasági válság kezelésére, amit Varga Mihály miniszterelnök-helyettesnek küldtek el. A szakszervezetnél a munkajogi rész kiverte a biztosítékot, szerintük a munkáltatók újabb rabszolgatörvényt készítenek elő azzal, hogy a munkavállaló hozzájárulása nélkül változtathatnák meg a munkavégzés szabályait, és azt sem tartanák ildomosnak, ha azonnal el lehetne rendelni a csoportos létszámleépítést. A gyáriparosok szerint a szakszervezeti reagálás nem indokolt, túlzás új rabszolgatörvényt emlegetni.

Posta Imre:Korona-háború, hadüzenet nélkül, gazdasági újraindítás, EU- kapitulácó, olajos ügyek....

GondolatokErőt vettem magamon. Nehezemre esett. Link Link

Jan van Helsing új könyve: "Megöljük az emberiség felét"

BelföldKedves olvasóim,
viharos időkben élünk - és ez így van rendjén. Végül is valami még is mozog ebben a bárkában! És ha valaki azt állítja, hogy éppen ránk tört – a Corona – ezek valóban hülyék. Több mint húsz éve írok erről a témáról könyveket, nevezetesen , hogy a világon létezik egy olyan hatalmas embercsoport, akinek egyértelműen célzott célja: az Új Világrend. Emlékszel David Rockefeller 1994-es nyilatkozatára?

Van-e összefüggés az 5G és a koronavírus között+5G cikkek, linkek

Tanácsadás A magyar "fordításos" szöveg alatti linkeket,- az orvosi hivatkozásokat angolul tudó orvosnak jó lenne látnia!

Szlovénia kormánya leállította az 5G-technológiát Rudi Medved közigazgatási miniszter javaslata alapján, mert az 5G-technológia káros hatásaival kapcsolatos kérdések jogosak. Néhány nappal ezelőtt Svájc elhalasztotta az 5G bevezetését a tavalyi tiltakozások után.Beküldtem az ügyeleti központnak azt az angol nyelvű tanulmányt, (linket)

HÁBORÚ (Mézesmózes, 2010. 01.02)

GondolatokTalán esedékes lesz újra elcsemegézni a 10 évvel ezelőtti információkon is, mert mintha mise változna, de közben minden megváltozott. Vagy nem? Szia Imre! Látom, hogy kitetted a kis írást a közeledő háborúról ("Nemzetközi figyelmeztetés..."). Kimaradt azonban a szöveg lényege, ezért újra küldöm amennyiben elveszett volna. Üdv: János.
A malayziai miniszterelnök Mahathir Mohamad figyelmezteti a világot, hogy az Egyesült Államok és Izrael együtt készülnek megtámadni Iránt. Mahathir úgy tudja, hogy az amerikai kormány hamisított bizonyítékokat készít arról, hogy Irán egy nukleáris háborút akar kirobbantani titokban fejlesztett nukleáris fegyverekkel. Mivel Mahathir kiváló viszonyban van Oroszországgal és Kínával, feltételezhetően az orosz vagy a kínai titkos szolgálatok által beszerzett információit közli az orosz és/vagy a kínai kormányok kérésére. Ez így szokott lenni a nemzetközi politikában, ugyanis a "nagy hatalmak" általában kerülik a közvetlen egymás-elleni vádaskodást. Forrás: Link

Koronavírus: a budapesti brit nagykövet-helyettes az egyik magyarországi áldozat

BelföldÉn szóltam faszpistának, hogy ha már mi5-ös, akkor maradjon otthon, de neki kellett a dunai denevér pörkölt.
Steven Dick 2019 óta dolgozott Magyarországon, 37 éves volt.
Magyarországon is veszélyhelyzetet rendelt el a kormány a koronavírus-világjárvány miatt. A korábban ismeretlen kórokozó (a SARS-CoV-2) a kínai Vuhan városából terjedt el világszerte. A tüdőgyulladással járó megbetegedés (a COVID-19) néhány hónap alatt több ezer halálos áldozatot szedett, naponta ezrek fertőződnek meg. A vírus terjedésével és leküzdésével kapcsolatos fejleményeket cikksorozatunkban követheti.

Kedves Imre,

Gondolatokezt küld át a “gondolatok” fórumozódnak és hagy írja le a szöveget magyarul. Nem ártana ha a normálisan gondolkodok is a valóságot megismerjék! Előre is köszönöm! Link
Ma, élőben néztem a szövetségi tanácskozást, benyújtották az epedemie fokozatot , meg akarták ma szavazni sajnos nem tudjuk ,hogy mi történt mert 11:03 kor pánik tört ki a teremben és azonnal megállították az élő adást. Közben bevásárolni voltam, többet nem tudok. Hívjál fel ha időd van és majd visszahívlak.
Szívélyes üdvözlettel:

Ugye, hogy ugye!

Gondolatok
Generálási idő: 0.55 másodperc
3,204,287 egyedi látogató