Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ki éli túl?

GondolatokRégi emlék, s talán ez sem véletlen volt. Most került a kezembe.

Hazafias kötelességem

Gondolatok a honfitársaim figyelmét felhívni, hogy mi a következménye egy kötelező orr-száj maszk tartós viselése esetén !
Lassan minden valamire való józan ész elhagyja a buta fejeket !
Hétfőtől Budapesten csak maszkban lehet közlekedni valamint bevásárolni !!!
A száj- és orrvédőt viselve a szén-dioxid ( CO2 ) újbóli belégzése jelentősen megnő. Ez a következő közvetlen egészségügyi kockázatokhoz vezethet. A 2004-ben a müncheni műszaki egyetemen benyújtott és az Orvostudományi Karon 2005-ben elfogadott doktori disszertáció „többek között vizsgálja a védőmaszkok viselését és ennek használati hatásait“

Sárga cédulát tesznek ki a házak ajtajára, ahol koronavírusos fertőzött van

BelföldEbből még holokauszt is lehet, ha el nem baxák! Az Operatív Törzs csütörtöki sajtótájékoztatóján Müller Cecília a Kelet-Magyarország kérdésére beszélt arról, hogy annak a lakásnak az ajtajára, ahol valaki hatósági házi karanténban van, a lakás bejárati ajtajára kiraknak egy piros cédulát, hogy ezt mindenkinek jelezze.

Ács, kőműves, villanyszerelő és lenn világosság...csak a munka

GondolatokLink El vagyunk látva munkával.

200 ezer forintos büntetést kapott egy nyírlugosi nő, mert nem hagyta abba a szemétszedést

BelföldMinden jóakaratú és naiv ostoba birkát szarrá kell büntetni! Majd csak ráébrednek, hogy ezt a rohadt bandának egyetlen ellenszere van, az pedig az Endlösung. A kijárási korlátozás megszegése miatt 200 ezer forintos szabálysértési bírságot kapott egy nyírlugosi nő, aki szemétszedési akciót szervezett a falu utcáján a Föld napja alkalmából – írja az Index.

A "koronavírus-operáció" kinyírja a kapitalizmust + oroszok

Lenácizták az otthonmaradásra felszólító zsidó kormányzót

KultúraJól összehozták a szolgálati titkos társaságos összetevőket: zsidó, amerikai, kormányzó, buzi, koronavírus, náci, holokauszt..., na erről van szó. Ezzel kell végezni egyszer és mindenkorra! Elérzékenyült Jared Polis, Colorado első zsidó és első meleg kormányzója, amikor egy sajtótájékoztatón megkérdezték, mit szól hozzá, hogy nácinak nevezték a járvány miatt elrendelt szigorú, otthonmaradásra felszólító intézkedései miatt – írja a JTA zsidó hírügynökség.

Összeomlott az olajpiac, negatív az amerikai nyersolaj ára

BelföldVégre! A háború úgy kell, mint egy falat olajos hal. A legjobb üzlet. 11 dollár volt egy hordó amerikai típusú, WTI-olaj (West Texas Intermediate) a világpiacon ma délután 2 óra tájban. Akkor azt írtuk az egy nap alatt összeszedett 40 százalékos árcsökkenésre, hogy összeomlóban az olajpiac.

Vegyi, biológiai és radioaktív veszély esetére vesz járműveket a rendőrség

BelföldÓ, ez nem "koronavírus", ez háború. Még a végén vegyivédelmi tiszteleghetek is? A "Scorpio" Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., valamint a Gamma Műszaki Zrt. szállíthat a Készenléti Rendőrségnek felderítő, beavatkozó és mentesítő járműveket, nettó 1 millió 177 ezer euróért (mintegy 450 millió forintért).

Rendeleti kormányzás: újabb nagy pofont kapnak az önkormányzatok a kormánytól

BelföldKülönleges gazdasági övezet a Selyemút szinonimája. Megy itt minden szépen, mint a menóra-csapás. A magyar kormány - rendelettel - különleges gazdasági övezeteket hozhat létre, amelyek kikerülnek a helyi önkormányzat fennhatósága alól, még a helyi adót is a megyei közgyűlés állapítja meg és kapja. Az első ilyen különleges gazdasági övezet a gödi Samsung-gyár lett. Úgy látszik a kormány kitalálta, miként nehezítheti meg az ellenzéki települések működését.

A “Golem”

BelföldAmi itt irva van, GONDOLKODASRA valo!
Miert tudtak a zsidok olyan sikeresen alavetni a magyar nepet es valojaban az egessz emberiseget?
Azert, mert MAGIAT hasznalnak az egessz propaganda rendszerukben az emberiseg ellen. A “Golem” magia egy formaja a “Psychic Warfare”-nek, ami egy kis resze a kabalanak. MINDEN EGGYES BANK JEGYHEZ (PENZHEZ) VARAZSLAT “HEX” VAN MELLE TEVE ES A CEL AZ HOGY A “HEX”, RARAGADJON AZ EMBEREKRE, AMI LATHATO IS A LEGTOBB EMBEREN.
Generálási idő: 0.62 másodperc
4,615,368 egyedi látogató