Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kósa: a zsidóknak lehet, hogy még jól is esett a nyilasokat megszavazni

BelföldSzóval a "baloldal" akkor a "zsidók". Aha, leesett. Tehát "ők" a "jobboldal" a "nemzsidók". Aha, ezt is értem. De akkor miért zsidók, ha nem azok? Ezt ki érti?
Nem ízlik neki az ellenzéki összefogás.
A Fidelitas tisztújító kongresszusán tartott beszédében Kósa Lajos az önkormányzati választások eredményét is elemezte – vette észre a hvg.hu. Debrecen korábbi polgármestere úgy látja, átalakultak a politikai viszonyok,
a „nyilasok a neoliberálisokra szavaztak, a globalisták összeálltak az antiglobalistákkal, a nemzeti radikálisok meg átszavaztak a balliberális oldalra, ami eddig mindig rárontott a magyar nemzetre”.

Mennyire veszélyes Oroszország a Nyugat szabadságára?

KülföldNa egy jó cikk a neokohnról. Ezek vagy játsszák a hülyét, vagy tényleg ilyen hülyék és semmit nem sejtenek. Ez jó.
Egy államszövetséggé alakuló EU nem hiányzik se Amerikának, se Kínának, s főként nem hiányzik Oroszországnak egy őt népességben ötször, gazdasági teljesítményben hússzor felülmúló, így energiafüggőségben nem tartható szomszéd. Oroszországnak az az érdeke, hogy úgy gyengítse Amerikát és Európát, ahogy csak tudja.

A hazaszerető fiataloké a jövő

BelföldAzt a minden-jit! Orosz szakértő szerint Európa nemzetei nem hajlandóak áldozatot hozni a "nemzetért", mely már rég csak teoretikus fikció. Tehát, hogy harcra bírd, nevezd nemzetnek a nem nemzetet és már mehetnek is háborúba. Persze lehetne ez másképp is, de amíg a "vezetés" liberálbuzi zsidó-cigány szabadkőműves horda, feltételezhető az említett irányzat is. A tárgyi tudás és a kompetenciák mellett a diákok érzelmi intelligenciáját is fejleszteni kell

Faji polgárháború kirobbanására figyelmeztet Európában, a francia filozófus

BelföldEjnye no, de okosak lettünk! Ezzel a maximálisan provokatív címmel jelent meg Guillaume Faye-nak, a francia Új Jobboldal leginvenciózusabb, legnagyobb hatású és egyúttal legvitatottabb teoretikusának legutóbbi könyve (Guerre civile raciale, 2019).

Izraelnek van a legütőképesebb hadereje a világon

KülföldIlyen propagandát a pusztulás előtt szoktak terjeszteni. Tegnap ennek ellenkezőjét olvastam, mely reménytelennek, tarthatatlannak tartja a zsidó helyzetét a régióban. Szerintem az sokkal életszagúbb. Az "arab tavasz" a cia-moszad műve és elbukott, ahogy a szír háborút is elvesztették. Irán felemelkedőben maci és kínai segítséggel. A világ technológiai élvonalába tartozó kis országban a hi-tech találkozik a katonák odaadásával, hazaszeretetével, elkötelezettségével. E kettős kombináció sikereik titka.

Kövér: Napjainkban egy tudatfoglaló háború kezdetét éljük

BelföldEnnek kivona-tolták az érdi összejövetelünk anyagát!
A házelnök szerint ennek az újfajta hadviselésnek egyik célja, hogy elidegeníti a fiatalokat a családjuktól, a nemzetüktől, a szülőföldjüktől és végső soron önmaguktól.

Orbán: Legyen újra Szlavónia és Baranya megye a világ közepe!

BelföldSzlovák, szlavón...magyar, ej be szép ez a Szent Korona Országai effektus. Van még, aki ezt nem érti? Bécs már benne van nyakig és Moszkva a tengelyközpont, vagy központi tengely, vagy valami. Össze kell kapcsolni Horvátországot és Magyarországot, hogy Szlavónia és Baranya megye ismét a világ közepe, irigyelt térség lehessen – mondta Orbán Viktor a horvátországi Eszéken, ahol meglátogatta Mészáros Lőrinc horvát focicsapatát, amit több milliárd forinttal támogat közpénzből a magyar kormány.

Gerry emlékezetett gyurcsányra is

BelföldMostanában senki nem beszél Gyurcsótányról... pedig még mindig él és virul..
Szegény „gázszerelő”, ehhez képest tényleg csak egy kisiparos.
(Minden timföld, műkorund, bauxit stb. alumíniummal kapcsolatos cég gyanúm szerint Klárika nagyorrú nagyapójának, Toni Kleinnek az öröksége. Az Altus cégcsoport is vagy 21 cégből áll (lásd vörösiszap per megfeneklése..) Apró Toncsi bácsi a magyar-szovjet alu szerződés titkos záradéka szerint felezett. A bauxit vörösiszapjából kinyert ritka ásványok (vanádium, gallium, germánium és egyéb hadászatban, mikroelektronikában nélkülözhetetlen kincsen osztoztak (50 % a szovjet államé, 50 % Klein tata magánszámlájára). Így lett a cucilizmus első titkos milliomosa a kis cuki ex szobafestő.

Biztonsági fenyegetést jelent a Vatikán – Fontos szervezetből zárták ki

BelföldÓ, a kis parazita fattyak, hát szabad jahvéval farkincát húzni? Balog mondta tennap, hogy mi a keleti kereszténységet tarcsuk mérvadónak, vagy valami ilyesmidt, ez vajh mi a retkes patát jelenthet? Irány Kiril, irány a ciril, vagy most akkor már a jujdejókeresztlény egyenest Mózestól lesz antizsidó? Be izgi! A Vatikánt bizalmas információk visszatartása miatt biztonsági fenyegetésként ítélte meg az Egmont Csoport ezért megtagadta a Vatikán hozzáférését a szervezet információihoz.

Nagy a baj, összehívták a nemzetbiztonsági tanácsot Szerbiában

BelföldMost mondja a "híradó", hogy a cseh titkosszolgálatok szerint is erős az orosz-kínai hírszerző-tevékenység náluk. Nálunk ilyen nincs, mert nincs ilyen, hogy "nálunk". Még jó, hogy a moszadról, cia-ról, mi5-ről kussolnak. Viszont cserébe közlik, hogy mindenhol ott a kung-fu panda. Összehívta a nemzetbiztonsági tanácsot a szerb elnök, mert attól tart, hogy egy orosz diplomata be akart szervezni egy szerbiai magas beosztású hivatalnokot.

Szijjártó Péter: fel kell készülni, hogy nem kapunk gázt Ukrajnán keresztül

BelföldFelvidék? Egyébként a cikk arról az irányról ír, amit emlegetek. Csehszlovákia, KGST 2, Varsói Szerződés 2...hja és nem lesz gáz! Új lehetőség nyílik Közép-Európa energiaellátásában, ezen belül a gázellátásban - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a szlovákiai Felsőzellőben, miután megbeszélést folytatott szlovák hivatali partnerével, Peter Ziga gazdasági miniszterrel az ott működő gázkompresszor-állomás központban hétfőn.
Generálási idő: 0.57 másodperc
2,966,365 egyedi látogató