Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Elkeseredett nyílt levelet írt egy tanár a mindennapjairól

BelföldNemzeti ratyikális kakáslerpos kóser tanterv turáni módon senkikkel és a senkiknek. "Magyarország" általános helyzete ez. Vihar előtti hőzöngés. Hülyék és gyáva hulladékok nyivákolása. Álságos és felesleges adminisztrációról, állandó helyettesítésekről, megalázó helyzetekről számol be a magyartanárnő. „Ülök a tanáriban, és azt érzem, elég” – kezdi a wmn.hu-nak küldött levelét egy több mint tíz éve tanító magyartanárnő. Mint írja, hat kolléga hiányzik a kollektívából, ezért hetek óta ő tartja kémia-, az erkölcstan-, és a fizikaórákat az osztályában, hetente egyszer pedig az angolt is. Sőt, egy hete már a napközit is.

ALAKUL EZ MINT KATIBAN A MIGRÁNSKÖLYÖK!

Öt hónap után megbuktatták a moldovai kormányt

KultúraMoldávia, Bulgária, Románia, Koszovó...Ukrajna...micsoda stabilitás! De itt "új izraelben" nyugalom van. Most még. Megbukott a Maia Sandu vezette moldovai kormány kedden a szocialista koalíciós partner által kezdeményezett parlamenti bizalmatlansági szavazáson, mindössze öt hónappal azután, hogy beiktatták tisztségébe.

"VASVERŐ" Posta Imre találkozó Meghívó! 2019.11.15 Szeged; 2019.11.23.Érd

Stockholm szindróma

GondolatokMegvagyok és ti is megvagytok, ahogy nem látom, nem hallom, de néha érzékelem aki bejelentkezik, vagy akinek a nevében bejelentkeznek. Telnek a múlnak. Biztosan így vagytok vele ti is. Ettől ezt nehezebb könnyebben megfogalmazni. Kerteltek rendesen? Már másnak is kertelek. Ma három tuskót szedtem ki, holnap még kettő hátra az öt előre. Halottinkra megemlékeztünk, most egy évig szegények megint várhatnak a napjukra. Putyin lelépett, Erdogán a placcon és közben szépen lassan "minden" átrendeződik. Frei Tamás újra aktusban! Vagyis placcon, vagy min.

Szénbánya nyílik Angliában

BelföldEzt csak úgy, mert csak... Több kihívás rejlik a karbonmentes gazdaságra való átállásban
Az acéliparnak szüksége van rá, így inkább Nagy-Britannia maga termelné ki a szenet az energiahordozó importja helyett. A londoni kormány évtizedek óta először engedélyezte egy új szénbánya megnyitását. A termék az üzemeltető szerint elsősorban az acél- és a vegyiparban kötne ki, a szigetország az áramtermelését ezzel párhuzamosan karbonmentesítené.

Meghívó

TanácsadásSzia Imre!
Szeretnék egy találkozót szervezni, ami a nem fizikai valónkkal foglakozik. Ide meghívnám a PI-kör tagokat is. Ha lehet, akkor megkérnélek rakd ki az oldalra. mivel ez egy 3 napos program és decemberre van már csak időpont, úgy gondoltam, hogy a 3. napon ami vasárnap lehetne egy közös találkozó a szokásos PI-körös csapattal is, hiszen a helyszín már adott lenne és így ingyenes lehetne. Ide másolom a szöveget, ha nem gond.

Szólt, hogy a NAV-osok dézsmálják a bűnjelraktárt, kirúgták

Ugyan már, ki hiszi ezt még el? Héttonnányi dohánytermék eltűnése miatt tett feljelentést még januárban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egyik pénzügyőre, aki állítja: a NAV bűnügyi raktárát rendszeresen és szervezetten dézsmálják. Az ügyben nyomozás folyik. A pénzügyőr a belső elhárítással is megosztotta az információt, ám nemrég egy nemzetbiztonsági átvilágítás eredményére hivatkozva őt távolították el a testülettől.

Az új román kormányfő kigyomlálná az államapparátust

BelföldEzek a zorbánok, mintha csak véletlen kerültek vona "hatalomra" és milyen "kóhntrasztos", hogy a román zorbán és a "magyar" zorbán Erdély függetlenségéért zsidókodik. Hadat üzent a nepotizmusnak, és meg akarja tisztítani az államapparátust a “pártfogoltaktól” Ludovic Orban, a hétfőn hivatalba lépett új román kormány miniszterelnöke.

Repülőgépszámra viszik a pénzt az oroszok, hogy hatalmon maradjon a szövetségesük

KülföldJaj már, és ha nem csak pénzt vittek? Akkor mi van? Miért baj az, ha nem a soros-alapítvány támogatja a rezsimet? De irigyek! Egy-két évvel ezelőtt valószínűleg nem fogadtak volna sokan arra, hogy a kívülről a nemzetközi szankciók, belülről a gazdasági összeomlás és az ellenzék által szorongatott Nicolas Maduro venezuelai elnök még mindig hatalmon lesz 2019 vége felé. Különösen bénítóak az Egyesült Államok által bevezetett pénzügyi büntetőintézkedések, amelyek lényegében elvágták a dél-amerikai országot a nemzetközi pénzügyi rendszertől.

“Bomba robbant” az olasz acéliparban

KülföldMi van? "Minden visszajár?" Brexit, kompenzáció, te milyen alkuk mehetnek a háttérben, bexarnánk, ha megtudnánk. Hja, én nem biztos, hogy tudni akarom. Az olasz szakszervezetek bombarobbanáshoz hasonlították az ArcelorMittal brit-indiai acélipari csoport hétfői bejelentését, miszerint nem kívánja megerősíteni korábbi szerződéseit, és visszaszolgáltatja az államnak az olaszországi gyárakat, ahol több mint 10 ezren dolgoznak.
Generálási idő: 0.61 másodperc
2,916,043 egyedi látogató