Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Koronavírus itthon: október-novemberben jöhet a járvány második hulláma

BelföldMint a spanyolnátha, de az legalább ne kamuzott volt. Vagy mégis? Még a végén kiderül,. hogy nem hatmillió zsidó kremált meg, csak a számokkal misztikáztak, hanem 12 millió...? Be szép is lenne...az igazság. Szóval a kamuvírus kamuháborúja, titkosszolgálati operáció, ahogy megígértem, nem marad ABBA! Van olyan film, hogy Az ötödik hullám. A szakemberek szerint a koronavírus-járvány nyáron lelassul, majd ősszel lecsap a második hullám. “Magyarország az első csatát megnyerte a koronavírussal szemben, de a vírus várhatóan októberben, novemberben második hullámban újra támad majd” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Németország betiltotta a Hezbollahot

TanácsadásEz jó, mert azt jelenti, hogy a "kiváltó okot" is felszámolják, vagyis a "zsidó államot", mit fő terrorista és parazita cionista fészket az usa és judapest mellett. Betiltották a Hezbollah libanoni síita iszlamista szervezet tevékenységét Németországban Horst Seehofer belügyminiszter csütörtöki bejelentése nyomán, a lépést üdvözölte Izrael, az Egyesült Államok és Szaúd-Arábia is.

Posta Imre: Szer-pentin

Több millió embernek kell felbátorodnia, ha eddig hallgatott az operatív törzsre

BelföldNa, a kamuban hinni nagyszerű, de hát mi van, ha mégsem. Az "emberek" zöme zombi, hitvány féreg. És pont.
Dolgozó a koronavírus ellen védő műanyag lapot helyez egy autó csomagtere és utastere közé, mielőtt berakja a pótkereket az Audi újraindított győri gyárának járműszerelő részlegében április 27-én.

Bedől a gazdaság, száguld a tőzsde - van ennek értelme?

TanácsadásNa, akkor gondolkodjunk Béláim! Tehát most történik az átállás, ahogy mondottam. Hatalmasat zuhant a globális gazdaság a járványra adott kényszerintézkedések következtében. Az amerikai tőzsde ennek ellenére szárnyal, s már 24 százalékkal jár márciusi mélypontja felett. Az elemzők keresik az okát a nagy ellentmondásnak.

Alig találtak koronavírusos fertőzöttet a magyar nagyvállalatok, miután tömeges tesztelésbe kezdtek

BelföldVagy a teszt rossz (erről is írtak már), vagy nem is a vírus koronás, vagy a harcanyagot nehéz kimutatni esetes uborkával,...esetleg amit akartok, vagy bármi is lehet, de ki tudja..., vagy lehet, hogy mégsem...ám, ha, de akkor meg csak azért is. Érdekes, és némileg meglepő eredményről számolt be az Index, amely Merkely Béla keddi előadását ismertette. A Semmelweis Egyetem rektora ugyanis három olyan vizsgálat eredményét ismertette, amelyet nem a hivatalos állami szervek végeztek a fertőzésgyanús emberek és hozzátartozóik körében, hanem kérésre teszteltek le nagyobb számú embert.

Terrorkockázatként azonosította az összeesküvés-elméleteket az FBI

TanácsadásTudom, hogy régi, meg a forrás is anális, de ettől még olyan gáz. FBI? Az meg mi a retek? Ki ölte meg Kennedyt?
„A kormányellenes, identitás-alapú és szélsőséges politikai összeesküvés-elméletek részben vagy egészben nagy valószínűséggel arra ösztökélhetnek belföldi szélsőségeseket, hogy bűn- vagy erőszakos cselekményeket kövessenek el" – írja 2019. május 30-i keltezésű jelentésében az FBI. A Yahoo News birtokába került dokumentumban azt írják, hogy „bizonyos konteók támogatják és legitimálják az erőszakos cselekményeket”. Véleményük szerint a belföldi szélsőségesek „némelyike, de nem mindegyike” kész cselekedni is az általuk komolyan vett elméletek alapján.

Készen-lét

"Tisztelt .....................Asszony!

BelföldEzúton is köszönjük elektronikus levélben történt megkeresését, melyben a koronavírus terjedésének, hatásának és az 5G technológia elektromágneses sugárzásának valószínűsíthető összefüggésére hívta fel a figyelmet.
Az 5G bevezetésével összefüggésben folyamatosan számos tartalom jelenik meg az interneten, gyakori esetben a technológiát leegyszerűsítő módon, egyoldalú megközelítéssel mutatják be, kizárólagosan a vezeték nélküli elektromágneses hullámok hatásaira utalva, megállapításaik egy részében káros, szélsőséges egészségügyi, környezeti hatásokat állítva.

Ennyit a bejelentett világjárványról…(Svájc)

TanácsadásHello Imre, - gyakorold egy kicsit a németet (pdf) + az én okoskodásomat

SVÁJC 2015 – 2020 (Hivatalos táblázat a BAG oldaláról):

Halottak száma az elsõ 14 hétben

Év 65 év alatt 65 +++

A Golem (Gollam, Golan...) életre kelt

GondolatokDigitalis “Crypto currencies” es a “Golem”
Ime, ime, a “Golem” megint eletre kelt!
Ugy latszik hogy a szegeny zsidok megint bajban vannak es hivjak a “Golem”-et hogy segitsen nekik. Lol. Csak meg nem tudjak hogy bezartak magukat A TOKba. SENKI MAS NEM TETTE! OK TETTEK SAJAT MAGUK, SAJAT MAGUKNAK!
Generálási idő: 0.61 másodperc
4,615,249 egyedi látogató