Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Háborút várnak a fiatalok

BelföldEjnye, hát nem tanítottátok meg nekik, hogy ezzel "bevonzzák". Inkább imádkozzanak és drogozzanak, alkoholizáljanak...annak sokkal több értelme vona. A fiatalok több, mint fele úgy gondolja, hogy még az ő életében kitör a harmadik világháború.

Álcamigráns-katonák, Szabadka, háború...

Belföld"Megy a háttérmunka rendesen. Szabadka ki van ürítve gyakorlatilag a magyaroktól, szerbektől,bunyevácoktól. Fiatal alig, két iskolát be zártak az ősszel.A török állam meg fizeti az egyes migránsok letelepedését. Az egyik tanyán egy volt erdésznek fafeldolgozó gépei vannak meg tűzifával is foglalkozik. Nos a török államtól bankszámlára kapja a zsetont. Címre kell hordani a tüzelőt. Az új szabadkai népek nem hogy szerbül még angolul se tudnak de ezek a migri bandák meglepően tiszták nem a koszos analfabéta fajta ezért tartom veszélyesnek őket, plusz a török állam is eteti őket. Van egy ember aki hordja nekik be a kizárólag baromfi, marhahús terméket plusz azon gazdul hogy leáfázza a motyót de őket is a török állam fizeti. Meggondolásom szerint ezek elhelyezett katonai előőrsök de mindegy.

Gyülekező

V-érd-íj

GondolatokMennyit ér a becsület és mennyibe kerül egy emberi élet? Ajánlatokat várom a "szerkesztőségbe". Végrehajtók, bankárok, bírók, ügyészek, ügyvédek, rendőrök, médiás bekötöttek és egyéb hazaárulás vétségében bűnös személyek felkeresésében és közügyektől örökre történő eltiltásukra keresek végrehajtó állományt. Önkénteseket! Titkosszolgálatok is jöhetnek, de ők már trófeákkal. Csányi, álpintér, Lázár...és más "belső körösök" igazolt semlegesítése lehet a belépő a "modern keresztes lovagok" társaságába. Úgy vélem nem kell ezt túlmagyarázni. A célpontok már rég nevesítve vannak. Baján január 20-án 13 óra kezdettel Bajai Járásbíróság épületében Kovács Áron Dezső személyét érintő ítélethirdetés lesz. Illetve nem lesz. Az ítéletet már sokan meghoztuk, csak eszközökben szerénykedünk egyelőre, békésen csendben, nagyobb zaj nélkül és pusztán becsületből.

Michelle Obama unokatestvére lett a világ fekete zsidóinak vezető rabbija

BelföldMicsoda meglepő "fordulat"! Donáld kacsának is családi vonása a zsidókodás. Sokan nem tudják, hogy az egykori First Lady, Michelle Obama unokatestvére, Capers C. Funnye Jr. több mint harminc éve betért a zsidóságba, és jó ideje rabbiként szolgál a Beth Shalom B'nai Zaken etióp zsidó közösségben Chicagoban. A rabbik nemzetközi zsidó tanácsa (International Israelite Board of Rabbis – IIBR) most őt nevezte ki a világ fekete zsidó közösségeinek vezetőjévé.

Hussein Askary: The New Silk Road’s Advance Across the Middle East

Külföld Mit láttok a térképen és mit nem?
Two Paradigms Clash Over the Fate of the Middle East and the World
Anyone looking at a map of the Belt and Road Initiative will notice that Syria, Iraq and Iran’s stability and active participation are vital for this world changing program to function. Anyone not realizing that this program of win-win cooperation is in direct anti-thesis to the neocon paradigm of “a clash of civlizations” would be blind to the very essence of world history and modern events.

Lemondott az orosz kormány

BelföldMegbeszélés szerint. Jön a rázósabb rész. Talán háború is, remélem...
Benyújtotta lemondását Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök és vele együtt a teljes kormány Vlagyimir Putyinnak azután, hogy az elnök megtartotta éves beszédét a törvényhozás két háza előtt szerdán, írja az AP.

Orbán elkezdte a bírók ellen hangolni a közvéleményt

BelföldBalu ezt ne olvasd, mert zsindex! Tehát a bíróságokat le köll xarni! Ennyi. De akkor mi van? Népi ítélőszékesdit üljünk, oszt mehet mindenki akasztani a sok tetvedéket? Mennyi "banki hiteles" és más igen macerás gyilkolászás zajlik itt? Minden bírót fel kell akasztani? A miniszterelnök bírósági ítéleteket, vagy éppen folyamatban lévő bírósági eljárásokat érintő kijelentései talán a közvélemény formálására alkalmasak, a tervezett konkrét intézkedések ugyanakkor jóval mérsékeltebbek lehetnek, mint a belengetett büntetőpolitikai szigor. Ha azonban a kormány mégis tovább lépne, netán az egyes bírókat vegzáló lengyel példát követné, azért jóval nagyobb árat kellene fizetnie, mint amit a Fidesz jelenleg bevállalhat Európában.

Egy másik nézőpont...Új Világrend Aktuális A Tulajdon Felszámolása

Putyin saját torkát fogta vasmarkába

BelföldA cikknek annyi értelme van, hogy megmutatja a "tervet" és ha valaki Putyint kihelyettesíti Orbánra, akkor pont ugyanazt kapja. Az egy másik kérdés, hogy "ezek ugyanazok". Nem halad a 12 kiemelt fejlesztési program Oroszországban, amelyektől azt várja Vlagyimir Putyin államfő, hogy kormányzati ciklusának végére, 2024-re érezhetően javíthatja az oroszok elégedettségét életükkel és első számú vezetőjükkel.

Németország "kapút", Hitler "kapút"...

KülföldDélelőtt hívott Lica, hogy kapott egy levelet, melyet nekem szántak, de nem tudott feljönni ide. Beolvasta a telefonba, tehát a titkosszolgák hallhatták, szóval minden rendben! Merkel 11-én jelenik Moszkvában. A többi meg vagy igen, vagy talán.
"Itt vagyok mert itt kell lennem, tegnap este kaptam egy hangüzenetet egyik ismerősömtől amiben a hölgy elmondja, hogy nem csak az Iráni helyzet miatt hanem a versaillesi egyezmény megszűnése miatt teljes készenlét van Németországban.
Az összes hivatásos katonának, rendőrnek meg kell jelennie holnap estig bezárólag a posztján.
Most el fog dőlni, hogy merkelék maradnak vezető pozícióban vagy visszatérnek a császári Németországot. Pillanatnyilag megy a harc a függönyök mögött.
Generálási idő: 0.31 másodperc
3,041,218 egyedi látogató