Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Russia, Iran, China In 1st Ever War Drill In “Message To The World”

BelföldThe countries of Russia, Iran, and China, which are three countries that are found in Last Days Prophecy of the Holy Bible, have announced that they will hold in the coming weeks their first-ever joint war drills.
Which leaders say are meant to send a “message to the world” about the increased military cooperation between these prophetic countries who are allies in the Last Days.

Palesztin kulturális miniszter: A Biblia szerzője hazudik, soha nem éltek itt zsidók, hódítóként érkeztek 70 éve

BelföldSzerintetek mit "szívott"? Ilyet mondani potkány-káromlás! Négy palesztin “szakértő”, köztük a Palesztin Hatóság kulturális (!) minisztere, valamint egy politika tudományi professzor, egy régész és egy író egyöntetűen azt állították, hogy a zsidók “70 évvel ezelőtt” jelentek meg váratlanul “Palesztinában”, és ha a Biblia mást állít, akkor azt “egy hazug szerző írta.”
Videók itt: Palestinian Minister of CULTURE: “A Lying Author” Wrote the BIBLE, Jews Came As “Invaders” 70 Years Ago

Egyre "furább" kijelentéseket tesznek, de mi köze ehhő Istennek?

BelföldTi értitek eztetetet? Magyarázatra szó-rul?
Közösség elleni uszításért feljelentették Kövér Lászlót
Közösség elleni uszításért feljelentette Kövér Lászlót a Magyar Ateista Társaság, miután a házelnök szerintük "több alkalommal súlyosan kirekesztő, gyűlöletkeltő gondolatokat fogalmazott meg az ateista állampolgárokkal kapcsolatban." Az MTI által közreadott közlemény szerint a rendőrségi feljelentés alapja a házelnök a "Nemzeti Vértanúk Emlékműve" avatóünnepségén mondott beszéde, amiben kijelentette, hogy

Fórum, rum nélkül

Gondolatok ÉS ITT A MÁSIK Posta Imre író-olvasó találkozó (Fórum)

3626 Hangony, Rákóczi Ferenc út 72.
Bartók Béla Művelődési Ház

2019. december 20., péntek, 17:00–20:00

Irán az újabb forradalom küszöbén – hadgyakorlat jön Moszkvával és Pekinggel

KülföldÉs akkor még hol, van Hong kong? Több száz tüntetőt lőttek le az utóbbi pár hétben a belügyi csapatok, amint azok Irán legfelsőbb vezetőjének eltávolítását követelték. A beszorult politikai elit egy hete büszkén jelentette be, hogy december folyamán az iráni-, az orosz- és a kínai haditengerészet közös hadgyakorlatot tart az Indiai-óceánon. Káncz Csaba jegyzete.

Wiener György: Orbán Viktor alapvető célja a visszalépés az 1944 előtti évekbe

BelföldÉbredezünk? Királyság és akkor még finom voltam...
Vannak, akik úgy vélik, Orbán Viktor valójában nem más, mint Ferenc József, Horthy Miklós vagy éppen Kádár János rendszerének a folytatója. Ezt túl egyszerű volna kijelenteni, véli Wiener György politológus, az MTA köztestületének tagja. Azt állítja, a politikusok megítélésekor nem szabad figyelmen kívül hagyni a történelmi determinációt. Amiben most élünk, az az úgynevezett felülről jött, más szóval passzív forradalom. Engels 1866-os szavait idézi: a nagyon jelentős történelmi változásokat nem mindig az alulról jövő, tömeges megmozdulások váltják ki, gyakran a hatalmon lévők is képesek jelentős társadalmi változásokat elérni.

Israel's ex IDF Chief :We have supplied ISIS , Al Qaeda , FSA with weapons and funding for years

HÁBORÚ

GondolatokTüneményes jelenség ez ma már, de mégsem múló pillanat, hogy teljesen nyíltan tolják az arcába a rabszolgáknak a következő fázist. Még ne ünnepeljetek, még nem múlt el semmi, csak annyi, hogy aláírták addigi szavaink, tetteim szükségszerűségét. Egyre több jel utal arra, hogy változás közeleg, sőt már elő van készítve. Tudom nem hiszitek. Engem is közönyösen hagy már, de észlelni sem kell a jeleket, annyira itt van a spájzban.
Ezek ugyanazok! - Egy nem rendhagyó könyvbemutató - Földi László, Szakács Árpád, Horváth József
Link

Matolcsy: Eurázsiai közös pénz jöhet

BelföldSelyemúton jön a megy és hozzák a viszik, viszont cserébe shalom!
Új közös eurázsiai pénz jöhet a jövőben, úgy sejtjük, hogy ez digitális lesz, és az aranynak és az elektromos áramnak is része lesz benne, mondta Matolcsy György az MNB által szervezett budapesti Eurázsia Fórumon szerdán.
Matolcsy György, Veronika Szkvorcova orosz egészségügyi miniszter és Szijjártó Péter érkezik a Magyar Nemzeti Bank rendezésében tartott Eurázsia Fórumra

Két háború közötti háborúk

GondolatokIde-s tova pontosan 30 évvel ezelőtt éppen Máltán tette le a fegyvert és adta fel (ezt árulásnak is nevezhetjük) Gorbacsov a általunk csak Szovjetuniónak nevezett gazdasági és faji, ideológiai kísérleti nyúltelepet. Miután Vatikánban letette az esküt a „lengyel” pápánál, Máltai szabadkőművességet és a CIA szolgálatát hivatalossá is téve látványosan aláírta Bushnak az SZSZSZR radikális leszereléséről szóló nyilatkozatot (nem láttam, de úgy beszélik), majd ment az ENSZ-be és a szabadkőművesek és háttérhatalmasok fellegvárában pucsított egyet. Jó, most ne gondoljatok semmi olyanra, mire gondoltatok éppen. Mondjuk, hogy pont összeérnek a szálak a 100 éves potkánylázadás tematikájával, vagy a Trianon-békediktátum revíziós és egyre nyilvánvalóbb folyamatával. Máltán éppen kormányválság van.

Az Egyesült Államok Légiereje az Arany Horda bevetésére készül a holnap háborúiban

BelföldMiért nem Mózes-küldetés, vagy Jákub-cumi, esetleg Kipa-pipa? Ez olyan eurázsiaiasan hangzik. Arany is meg hord el magad is? A félautomata robotrepülők humán segítség nélkül, egymással konzultálva fogják eldönteni ki legyen a következő célpont. De hogy kerül a képbe Dzsingisz kán?
Generálási idő: 0.38 másodperc
2,966,282 egyedi látogató