Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

“Not everyone is coming to the future”Madonna iluminati üzenet

Tanácsadás"Olyan naivok vagytok" és "Ébredjetek fel!" szólt az üzenet a jewro dalfesztiválon egy éve Tel Avivban, miköben gázmaszkban hentergett a sok szeretetrezgő "hippi". Előre elmondták. Link

Update tanulmány a Corona vírussal kapcsolatos tudományos és tudománytalan állításokról – a pánikeltésről

BelföldA nagy "vírus-svindli". Írtam neki kommentet, de elszállt, kidobott az oldala.
Számomra megdöbbentő, hogy a politika és a main stream média az egész világon mennyire képes megtéveszteni a teljes lakosságot. Valójában egymással versengve mondanak egyre nagyobb okokat, hogy miért is kell pániktól vezérelve bármit megtenni, hogy „életben maradjunk”. Hogy ők maguk is félelemből cselekednek-e, vagy nem véletlenül állítják le az egész világ gazdaságát, azt nem tudom. Valami majd biztosan megmagyarázza, hogy a világ lakosságát néhány hét leforgása alatt hogyan tudták jól bezárni a saját lakásaikba, sőt elérték azt, hogy maga a lakosság kikövetelte, hogy karanténba vonulhasson és mindenki összefog ennek az eszement tervnek a megvalósításáért.

4000 milliárdos válságkezelési alapot javasol a kamara, a kormány cégekbe szállhatna be tulajdonosként

BelföldTessék, itt van a "koronavírus" Szent koronás államosításos hozadéka. Ezért van szerte a "világon", mert a "nemzetállamokhoz" az kell, hogy a "vírusra" hivatkozva az "állam" (bejegyzett zsidó magáncég) "államosíthasson" és aztán jön az arany-standard újra. 2022 januárjára mondják. Még két év. Az állam vinné a főszerepet, de a vállalkozásoknak és munkavállalóknak is bőven jutna a terhekből az iparkamara válságkezelő forgatókönyve szerint, amiből a kormány gazdaságélénkítő terve is táplálkozhat majd. 4000 milliárd forintos válságkezelési alap formálódik, de mindenekelőtt mentenék a munkahelyeket, aztán jönnek majd a különadók.

Nem tudom mit kóricálnak repgépek és minek

Gondolatokde tény, hogy a "vírus" most már országos és az sem kérdéses, hogy nem "kínai" turisták terjesztik. Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy bizony repülőgépekről (is) megy a permetezés? Tegnap kaptam képet, ami elgondolkoztató, bár a gép kicsinek tűnik, de a pilóta-kiképzés most nem tűnik reálisnak és nem is kell nagy mennyiség a "cuccból".

A DIGI szerint a magyar fogyasztókat károsítja meg az NMHH legújabb eljárása

BelföldNa itt van nektek az elkapkodott 5G-s perverzió. Mi legyen? Ölje meg valaki a vezetőiket és döntse le a tornyokat, vagy legyenek öngyilkosok inkább és maguktól boruljanak a tornyok? Március 26-án rendezte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az 5G-s frekvenciák árverését, a Magyar Telekom Nyrt., a Telenor Magyarország Zrt. és a Vodafone Magyarország Zrt. részvételével. A licitáló vállalatok összesen 128 490 000 001 forint értékben vásároltak három frekvenciasávban tizenöt évre szóló használati jogosultságot.

Dráma Németországban: öngyilkos lett a pénzügyminiszter

KülföldMint József Attila! De lehet valahol a kajmán- szigetelt offshore paradicsomban van már átplasztikázva. Á, nincs baj! Nincs Biridalmi Márka átállítás és ide lehet pakolni a híreket a német pánikolásról, hogy a SHAEF letartóztatgat s nem is a NATO hadgyakorol. "Koronavírus" mellékhatás. Az egész német belpolitikát sokkolta Thomas Schäfer, Hessen tartomány kereszténydemokrata pénzügyminiszterének rejtélyes halála. Megdöbbenés és gyász uralja a német politikát. Thomas Schäfer hesseni tárcavezető holttestére bukkantak szombat délelőtt Hochheim közelében, a vasúti sín mellett, a német szuperexpressz, az ICE vonalán. A rendőrség szerint a politikus önkezével vethetett véget életének. A holttest azonosítása igen hosszú ideig tartott, ezért jelentették csak be vasárnap a halál hírét.

Mérgező harcanyagok újratöltve

GondolatokAz elmúlt években volt már ebből nem kis háborúság. Szaddamot is ezzel kínálták meg, de aztán vagy volt, vagy nem volt, de Iraknak és neki is lőttek. A szír háborúban is állandóan mérgező harcanyag bevetéséről beszéltek, de meg a zsidók is szeretik a fehér foszfort használni olykor. Szóval elővettem a főiskolai jegyzetem és a kinti szakirodalmat is. Annak idején sikerült megállapítani, hogy a 2006-os események kapcsán, de meg utána is párszor a "rendőrség" tömegoszlatáshoz nem a "CS"-t használta, hanem a "CN"-t, amit nem tehetett volna meg, de ezzel a témával Tomcat foglalkozott akkoriban. Lehet most sem a "koronavírusra" kellene jobban összpontosítani, hanem a sugárzásokra és a vegyipermetre?

A jövő elkezdődött

GondolatokPosta Imre Koronavírus, katonai puccs, vegyi-háború. Csak a szokásos. Link Link

A volt Szovjetunióban haldoklik nagyanyó.

KultúraNagyapó végigjárja az orvosokat,van-e valami remény. Végül egy alternatív doktor azt mondja neki: - Egy módon segíthet az asszonynak, ha teljesíti szexuális kötelezettségét. Mire az öreg: - Nagyon öreg vagyok én már, kezem között halt meg Lenin elvtárs, hogy tehetnék én ilyet..? De az orvos csak győzködi, hogy nincs más lehetőség. Nagyapó hát összeszedte minden erejét és jól megtolta a nagyanyót. Reggel ébredezik, hát nincs mellette az ágyban az asszony: ott sürög-forog a konyhában, palacsintát sütöget, kacag és dalol. Nagyapó elkeseredetten verte a falba a fejét: - Milyen hülye vagyok én! Megmenthettem volna Lenin elvtársat is!!!

Románia felfüggesztette az emberi jogi egyezményt, ez hátrányosan érintheti a magyarokat is

BelföldKatonai puccs velejárója. Ez így lesz mindenhol. Háború. Románia az új típusú koronavírus-járványra, illetve az ezzel összefüggésben kihirdetett sürgősségi állapotra hivatkozva felfüggesztette a strasbourgi székhelyű Európa Tanács Emberi Jogok Európai Egyezményének az alkalmazását. A bukaresti vezetés azonban erről a tényről „elfelejtette" tájékoztatni a román sajtót, illetve a közvéleményt, utóbbiak csak napokkal később, külföldi forrásból értesültek erről. Az egyezmény alkalmazásának a felfüggesztése hátrányosan érintheti az erdélyi magyarságot is, ugyanis a nemzeti kisebbségek jogait korlátozó egyezmények be nem tartásáért az Emberi Jogok Európai Bírósága nem ítélheti el Romániát egészen addig, ameddig tart a szükségállapot. A magyarországi ellenzéki sajtó az emberi jogi egyezmény Bukarest általi felfüggesztéséről egyáltalán nem tudósított, és az ellenzéki álcivil szerveztek (Amnesty, Magyar Helsinki Bizottság, TASZ) sem tiltakoztak ez ellen.

Trump hülyeségeket beszélt a koronavírusról, megszakították a beszédét

KülföldEz már mekkora! Trump hülye? A NATO "agyhalott" Macron szerint? Gyerekek, csak ki ne derüljön, vagyis mégis, hogy mégsem. Nekem tetszik a műsor, pedig nagyon unom már ezt a sok degeneráltat. Szinte az összes nagy tévétársaság megszakította Donald Trump sajtótájékoztatójának közlését, mert szerintük az nem volt hasznos.
Generálási idő: 0.50 másodperc
3,204,139 egyedi látogató