Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A nemzetbiztonsági bizottság a Századvég körmére nézne

BelföldNa a rohadt zsidó banda lassan "nemzetbiztonság" trágyát is képezi?Az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottsága megvizsgálja, hogy a Századvég munkatársai engedéllyel kezeltek-e államtitkokat. Errõl a testület szocialista elnöke, Molnár Zsolt beszélt vasárnap az MTI-nek.

Kegyetlenebbek a férfiaknál - egyre több a nõi terrorista

KultúraAz amazonok korán halnak. Nyikita...megvan még? Sok esetben a nõk sokkal jobban fanatizálhatók, mint a férfiak. Több nemzetközi tanulmány is van, amely szerint a nõk akár brutálisabbak is lehetnek.

Mégis mûködhet Putyin ravasz terve

KülföldAz orosz államfõ karjaiba hajtja saját közel-keleti szövetségeseit az Egyesült Államok azzal, hogy határozatlanul lép fel a szíriai válság megoldásába - vélik elemzõk. A térség vezetõi sorra utaznak Moszkvába a Kreml urával tárgyalni.

Az olcsó olaj költségvetési hatásai miatt leminõsítették Szaúd-Arábiát

KülföldLeminõsítette Szaúd-Arábia államadós-osztályzatát pénteken a Standard & Poor's, elsõsorban azzal a várakozásával indokolva a döntést, hogy az olcsó olaj miatt a szaúdi államháztartási hiány szinte példátlan mértékben nõ az idén.

Napnál világosabb: Sorosnak útjában áll Orbán és a nemzetállamok

BelföldA magyar származású amerikai üzletember már péntek este közleményben reagált a magyar miniszterelnök szavaira.

Az amerikai hírszerzés a németeket használta volna ki európai célpontok elleni kémkedésre

KülföldKurt Graulich a törvényhozás alsóháza, a Bundestag honlapján közzétett jelentésében megállapította, hogy az NSA a német szolgálattal folytatott munkát szabályozó megállapodáson túlterjeszkedve "meglepõen nagy számú" német célpontról, és "nagyon nagy számú" európai célpontról igyekezett adatokat szerezni.

Hazaárulással vádolják Merkelt

KülföldMé', van neki olyan? Ne tudjátok, hogy ezekre a tengerjog vonatkozódik és nincs se hazája, se önálló akarata, véleménye? Ez a szabadkõmûves zsidó regula. Csaknem 400 feljelentés érkezett a német szövetségi ügyészséghez a kancellár ellen a migránsválság kezelése miatt. Sajtóhírek szerint Angela Merkelt hazaárulással is vádolják. A hatóság annyit közölt, hogy minden feljelentést kivizsgálnak. A szlovén–osztrák határon csütörtök este zavargás tört ki, több százan törték át a fémkordont. A tömeget rohamrendõrökkel kellett megfékezni.

Norvégia megcsapolja az állami olajalapot

KülföldNa végre! A vikingek egyre fickósabbak! A NOK egyre gyengébb és az angol Font mögül dõl ki, ami viszont a Dolllár mögött áll. Jó kis szabadkõmûves coki. Korábban még soha nem nyúltak hozzá a világ legnagyobb állami pénzalapjához, de most ez a nap is eljött.

Oroszország tovább menetel a szovjetizáció felé

KülföldA projekt fõszponzora a Csillagközi Föderáció. Az elmúlt 24 órában több olyan esemény is történt, amelyek azt mutatják, hogy Oroszország politikai és szociális fejlõdése éles kanyart vett, és a múlt felé fordult. Szimbolikus, hogy a fentebb felsorolt események egy napon történtek, de valójában csak ráerõsítenek az elmúlt években elindult tendenciákra.

'Ilyen veszélyt még sosem tapasztaltam', aggódik az MI5 vezetõje

KülföldVan egy csomag zabszemem. Míg nem vót dógom, nektek hegyezzem, hátha még felcsúszik. Kéritek, vagy már a sok buzi segglyuknak mindegy? A brit titkosszolgálat vezetõje 32 éves karrierje során nem tapasztalt még ennyire fenyegetõ a dzsihadista terrorveszélyt Nagy-Britanniában. Arra figyelmeztetett, hogy az egyre erõsebb Iszlám Állam mellett nem szabad elfelejtkezni a szintén aktív Al-Kaidáról sem.

Orbán: Európát elárulták

BelföldA vajda összeesküvõ zsidó parajnás lett és összeesküvést vélelmez? Há, ha felkészületlenek voltak, az nem azért volt, mert nem szóltunk idõben, a büdös zsidó qva anyjukba a vasvellás bélukát! Nem lehet véletlen Orbán Viktor szerint, hogy naponta ezrével érkeznek Európába a menekültek, és az sem lehet véletlen, hogy ez a nagy európai államokat felkészületlenül érte. Ezért a magyar miniszterelnök a háttérben jól szervezett, nagy pénzeket mozgató, aktivista vezetõket sejt.
Generálási idő: 0.60 másodperc
2,959,101 egyedi látogató