Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Feljelentés

GondolatokMost láttam, szerintem nem követtek el bûncselekményt, mert ezen a kibaxott zsidó-maffiatanyán ilyen elõ nem fordulhat. Azért nézzétek meg, hátha tagadják a holokausztot! Na az már valami! Kriza, Pásztor....ha belegondolok, hogy 2008-ban még képes voltam leutazni videózni a Pásztor mellett tüntetõket és még beszédet is mondattak velem, szégyellem a pofámat. Szarházi ez mind egy szálig. Link

Kövér: katasztrofális hiba volt a sorkötelezettség eltörlése

BelföldPolitika? Kibaxott zsidómaffia ez mind egy szálig. A fideszes házelnök katasztrofális hibának tartja a sorkötelezettség magyarországi eltörlését. Régen minden jobb volt, gondolhatjuk. Õ még volt sorkatona.

Orbán is rádöbbent, hogy Putyin mibe húzta bele?

BelföldA paksi beruházásról tárgyalna a magyar kormányfõ az orosz elnökkel február végén – írja a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, hogy a magyar fél egyre kevésbé elkötelezett a beruházás iránt, amit azonban az ATV-nek Lázár Jánosnak készített pénteki interjúja cáfol.

Európa megtelt

KultúraIgen, megtelt a zsidó-cigány mocsokkal. A cseh miniszterelnök-helyettes szerint teljesen meg kéne szüntetni a migránsok Európába áramlását.

Rekordot dönt a nyugat-európai zsidók Izraelbe vándorlása

KultúraNem kék elengedni õket holokoszt nélkül. Úgy is annyira oda vannak érte! Persze demokratikusan.
A világ zsidóságát összekötõ Zsidó Ügynökség (Jewish Agency) szerint a rekordot döntõ zsidó kivándorlás hátterében az antiszemita támadások számának drasztikus növekedése áll szerte Európában. Jelentésük szerint tavaly 9880 nyugat-európai zsidó vándorolt ki Izraelbe.

Az olaj boríthat mindent, olyan válság jöhet, amibe egyszer már majdnem belerokkantunk

TechnikaÉszrevettétek, hogy milyen olcsó lett az üzemanyag? Nem? A petro-dollártól szabadulnak, a fedezetlen pénzektõl "hivatalosan" és globálisan és resetelik a rendszart. Nem tûnt fel, hogy az IMF-el már tárgyalunk, nem köll "hitel", pedig a "zállam" egyre drágább. Kamu az egész. Akár 10 dollár alá is eshet a nyersolaj hordónkénti ára. Másfél éve még 100 dollár fölött volt. Az orosz költségvetés is borulhat. Brutális válság jöhet.

Az Európai Unió megbukott

KülföldEurópa csapdába került: döntésképtelen a fontos kérdésekben, de felszámolni se tudja magát. Errõl az egyik legismertebb amerikai agytröszt, a Stratfor alapítója beszélt.

Ukrán forgatókönyv: Amerika és Oroszország is a befolyásért harcol

KülföldCa-ca! Süket duma. Nem lesz itt semmi, sõt még a semmi sem lesz! Ha mégis, nem én mondtam. Beértek az Egyesült Államok és az Európai Unió erõfeszítései, és visszalépett a Macedóniát 2006 óta kormányzó Nikola Gruevszki miniszterelnök, a konzervatív VMRO–DPMNE párt elnöke.

Holokauszt-tagadó versenyt hirdettek Iránban

KultúraNem tagadni, csinálni! Egyszer csak meg kell legyen, ha már ennyit emlegetik. Perzsa demokratikusan! 50 000 dolláros díj ütheti a markát annak, aki a „legkreatívabb” Holokauszt-tagadó karikatúrával jelentkezik a teheráni önkormányzat által kiírt pályázatra.

Várpalotán nemzetközi hadgyakorlat kezdõdik

BelföldCsak szokjátok! Varpalota-Challenge-2016-holland-pancelosTöbb mint egy hónapon át tartó, holland vezetésû nemzetközi hadgyakorlat kezdõdik Várpalotán – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-vel.

World Rushes to De-Dollarize Oil Trade Before US Economy Crashes and Burns

TanácsadásRussia, China, India and other emerging powers are pushing for a multipolar world; meanwhile the United States, a former hegemon, is unable to stop them as it is losing its political power and is “de-facto bankrupt,” William Engdahl, a political observer for New Eastern Outlook, told Radio Sputnik.
Generálási idő: 0.70 másodperc
3,452,443 egyedi látogató