Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A mai emberiség súlyos drámája a magányosság

TanácsadásAz következménye! Súlyos dráma a rohadt szabadkõmûves zsidó banda minden összeesküvésének eredménye. Nukikukik bekaphatják! Papa...a családi fûguru. Be kell xarni! Sok buzi, pedofil korrupt képmutató mocskos patkány! A mai társadalom kórrajzát vázolta fel Ferenc pápa vasárnap a Szent Péter-bazilikában bemutatott misén, amellyel megnyitotta a családról szóló rendes püspöki szinódust.

Közös cégben a Jobbik és a DK politikusai - mindegy honnan csak a dõljön a lé

BelföldA jobbikos Kummernek (a képen) és a DK-s Kecskésnek egy évtizede közös a cége.
Miközben a parlamentben és a közéletben egymást szapulja a DK és a Jobbik, az üzleti életben megtalálják a közös hangot.

Új Világrend: a Bilderberg-csoporttól a torontói jegyzõkönyvekig

KultúraNa né' má', mire vége, addigra a zorigós zsidaj is írhat róla, persze "ha, és, akkor" kategóriában, de akkor is ezeknek teljesen elmentek otthonról? Nincs más téma? Egyesek zseniális oknyomozónak, mások konteós teóriákba tébolyodott õrültnek tartják Serge Monast montreali újságírót, a hatalmas felzúdulást kiváltó, állítólagos torontói jegyzõkönyvek publicistáját.

Rogán: ki akarnak zárni minket az unióból

BelföldHááá, ez is a cél! Illetve az EU-t átveszi a maci, csak más formában! A "magyar ormány", csak a csali. Ezt persze az EU (mocskos zsidó) is tudja és eljátsszák a színházat. Az európai liberálisok kezdeményezni akarja Magyarország szavazati jogainak felfüggesztését, végsõ soron az ország kizárását az EU-ból – mondta már kabinetfõnökként Rogán Antal.

Európába menekülnek az iszlamisták a légicsapások elõl

KülföldVölgy-vidéken és hegygerincen át, tör elõre a hadsereg...! Az orosz vezérkar szombati közlése szerint Szíriában elmenekült az állásaiból az Iszlám Állam terrorszervezet több mint fél ezer harcosa az orosz légitámadások következtében.

Jásdi Kiss Imre legújabb

KultúraMagyarnak lenni Múltunk nem kezelhetõ jelenünktõl, és jövõnktõl függetlenül 1-2. rész
Link
Link

Napfivér, Holdnõvér és a mai vegyipermet

TechnikaHa felnézel a zégre, csodákat láthatsz. Egyszerre minden, egy idõben, egy helyen.

Orbán: Kína és Magyarország között jöhet létre az új selyemút

Úgy látom nincs szükség útkaparóra, megy ez maceszos pekingi kacsásan is, szkyta-hun módra. Mókás egy korszakot élünk, ahol még a semmi sem az, aminek látszik, illetve nem látszik, hogy nem semmi! A miniszterelnök a Bank of China magyarországi RMB-klíringközpontjának pénteki megnyitó ünnepségén vett részt. Beszélt még a menõ ázsiai származásról, hogy mit köszönhet a 2010 utáni magyar gazdaságpolitika Kínának, és a menekültkérdést is belekeverte mondandójába.

'Nyugat-Kelet háborúja valójában a 'zûrlényeg' harca'

TechnikaVicces ugye, ha elbagatellizálva ugyan, de "komoly" és tekintélyes "szagemberek" mondják, hogy Nyugatot (usa-zsidók) a repiti-liánok a Keletet (Putyin és pincsijei) a fejlettebb technológiával rendelkezõ "nordikus" típus támogatja. Micsa megrendítõ kijelentések. A vicc ebben, hogy nem vicc, persze ha most elkezd valaki ufózni, a kardvirágomba döntöm! A képen az állítólagos szovjetnica, igazán mutatós és csakis jót akarhat. Link

Irán továbbra is az ellenállás és az elnyomott nemzetek támogatója

Már éppen kérni akartam, hogy kevesebb támogatással is beérem, de ha még kapok, abba biztos belehalok! Eccer. Ja, van pár szarházi jóbikos görény! Le kék fejezni, vagy oldjam meg privátban, demokratikusan? Akkor mire valók a "dzsihadisták"? Új lendületet szükséges az ellenséges agresszorok elrettentéséhez

Egyre több atrocitás éri a zsidókat és a muszlimokat

KultúraAkkor már majdnem eléri a "keresztényeket" zsidó-cigány-muszlim (szemita) támadások egy ezrelékét. Hajrá! Van mit behozni! Az EU területén élõ vallási közösségek közül a muzulmánoknak a legalacsonyabb a társadalmi elfogadottsága. Tíz európaiból négyet zavarna, ha muszlim vallású kollégával kellene dolgoznia egy munkahelyen – derül ki a legfrissebb Eurobarométerbõl, aminek publikálását az EU elsõ alapjogi kollokviumára idõzítette az Európai Bizottság.
Generálási idő: 0.76 másodperc
3,022,152 egyedi látogató