Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktort akarták meggyilkolni -VIDEÓ

BelföldAjvé! Coresz! Gyula annyit beszélt már, hogy ideje volt ráfigyelni. A terv az lehetett, hogy tengeralattjáróval közelíti meg a cigány-zsidót a zsinagógában és ott lehógolyózza! Orosházival mi van? A blikk úgy tudja, hogy mindkét gyanúsított hatvan év feletti, a „Magyar Nemzeti Hadsereg” tagjainak mondják magukat.

Európa széteshet, mint a Római Birodalom

KülföldÉrzitek ezt a lágy zsidó xarszagot? Holland miniszterelnök is egy géniusz lehet, mint a többi xarházi. A bevándorlási válság miatt Európa széteshet, mint a Római Birodalom, vélte Hollandia miniszterelnöke.

A magyar kormány tizedmagával kiakadt az orosz-német gázüzlet miatt

KülföldA németek és a frankok ezzel már kihúzzák valahogy, de mi lesz így a NATO-val? Ukrajnai zsidó szépen egymás farkába harap, a "magyar" zsidó meg ott rohadjon meg, ahol el lesz kaparva...demokratikusan! Csúcsszintû vitát akarnak az Északi Áramlat gázvezeték kapacitásának bõvítésérõl. Ukrajna stabilitása miatt aggódnak. Meg azért, mert így végképp lekerülhet a napirendrõl a tervezett Török Áramlat ügye, amely amúgy – az orosz vadászgép lelövésétõl függetlenül is – ezer sebbõl vérzik.

Az orosz jegybank bevonta a kínai jüant tartalékdevizái közé

KülföldAz orosz jegybank bevonta a kínai jüant tartalékdevizái közé, de azt nem tervezi, hogy a közeljövõben vásároljon is jüant - értesült a TASZSZ orosz hírügynökség jól tájékozott forrásból. Oroszország központi bankja nem kommentálta az értesülést.

postaimre háborúja

GondolatokIgen szerényen címeztem, nemde? Verset akartam kõteni, de nem sikerült rajta úgy kotlani, hogy megszálljon az ihletettség. Na mindegy, agyoncsapom így is a logikát, nem kell nekem ehhez rím. Nem tudom hol jártok mostanában, de egészen biztosan valahol máshol. Namaste! Remélem azért tetszik az elõadás! Megígértem, így megkapjátok, a jegyek nem visszaválthatóak.

Csodafegyverbõl csapda; saját manõverébe bukhat Vona

BelföldMa nõ ver? Holnap férfi? Belebukni? Ilyen agyhúgyköves csürhe mellett? Az oroszoknak úgy kell ilyen szarházi banda, mint egy korty vodka! Lassan két éve igyekszik néppárttá válni a Jobbik, de a részletek még mindig homályosak. Amikor Vona Gábort arról kérdezik, mi különbözteti meg pártját az újrapozicionálás után a Fidesztõl: leginkább azt hangsúlyozta, hogy õk nem lopnak, de nehezen tudott éles vonalat húzni a két párt közé. 2018-ban mégis ezzel a stratégiával akar választást nyerni, ha ez nem sikerül, akkor távozna a Jobbik élérõl.

Az oroszok felhívása Európa népeihez

TechnikaÉs a zsidó-cigány bandához, szabadkõmûvesekhez, igen titkos szolgálatokhoz, megélhetési vallásosakhoz és egyéb semmirekellõkhöz, mert ezek szerint minden "nemzetben" már ott a makk, hogy válaszolhasson a felhívásra és a nagy szeretet jegyében úgy tegyünk, mintha...! Gyerekek, mennyit ugattam, szóltam az oroszoknak is! Egy kibaxott hang, annyi nem sok, amit ezek visszanyekeregtek vona. Azért gratulálok. Link

Ferenc pápa elítélte a 'gyarmatosítás új formáit'

KultúraNincs igaza? A régi jobb volt. Most ha beteszi a jujdejó-jahve a lábát valahova és demokraizál, akkor kõ kövön nem marad. Nos, a zsidó remekül gyarmatosította ezt az állatkertet, tessék hát "elítélni"!
A kenyai fõváros egyik legnagyobb nyomornegyedébe, Kangemibe látogatott Ferenc pápa pénteken, és ottani beszédében elítélte "a gyarmatosítás új formáit", amelyekben fogalmazása szerint arra kényszerítik az afrikai országokat, hogy "fogaskerekek legyenek egy hatalmas gépezetben".

Teljesen átszervezik a kínai hadsereget

KülföldAlkalmassá kell tenni a "keletieket" a világcsendõr szerepkörre. Tanuljátok meg: Nyihao, si-fu! A sok évtizedes szovjetrõl amerikai mintájúra szervezik át a kínai hadsereg felépítését, elsõsorban a parancsnoki struktúrát. Az International Business Times szerint a döntés komoly feszültségeket és elégedetlenséget szült a tiszti karban – a jelenlegi hét parancsnokságból ugyanis hármat megszüntetnek – beolvad a vezérkarba az eddig önálló politikai, logisztikai és fegyverkezési parancsnokság.

Czigány, aki zsidó, egyébként "magyar"

KultúraDezsõ karaktere és karriere is tipikus, ahogy erre a korra is jellemzõ kell legyen végzete. Családjával is végzett, mert ..., de olvassátok csak! Ma futottam össze egy cikkben a történettel, amely igen tanulságos és elõremutató. Link

Szellemíró /The Ghost Writer/ színes, magyarul beszélõ, francia-német-angol filmdráma, 128 perc, 2010 (16)

TechnikaA cselekmény középpontjában a "szellemíró" (aki híres emberek helyett, az õ nevük alatt írja meg bestsellernek szánt önéletrajzi mûveiket) tehetséges angol író áll, akit meggyõz az ügynöke, hogy van számára egy soha vissza nem térõ munkalehetõség, amely csak egyszer adódik az életben. Segítenie kell a brit ex-miniszterelnöknek, Adam Lang-nek (Pierce Brosnan) befejezni az emlékiratait, miután az elõzõleg felkért író rejtélyes körülmények között elhalálozott.
Generálási idő: 0.99 másodperc
3,442,562 egyedi látogató