Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Halálosan megfenyegette a zsidó a TEK-et!

GondolatokHogy állTEK? Ügyek mennek szépen? Elõd, Árpád és Álmos is?Ahogy látom szépen haladunk a kibontakozás felé. Nem is zavarnálak benneTEK, de a TEKnek rajtam keresztül üzent egy tetves mocskos zsidó féreg. Valszeg tenorista. Valamelyik NBH-s zsidópatkány csicskája lehet, de majd kibogarássz-átok a nagy kapkodásban. Küldöm az üzenetet mellékletben. Fegyvert mikor akartok osztani? Unom ezt az internethuszárkodást, a ti tetvészkedésTEK meg kifejezetten bosszant.

Bizonyítva, hogy már az Országos Gyógyszerészeti Intézet is emberirtónak véli az 'influenza' vakoló-cinát

GondolatokElõször elírásnak véltem, aztán kiderült, hogy elírás, csak nem véletlen.

Izrael állhat a párizsi merénylet mögött a fideszes polgármester szerint

BelföldAntiszemitának lenni hazafias kötelesség! Córesz van, mert a jól fizetett selyemfiúk egyre parajnásabbak lesznek. Azért ne higgyeTEK a látszatnak! Ettõl még fel kell akasztani mindet, persze demokratikusan! Huszár Gábor, Szentgotthárd polgármestere szerint „bizonyos üzleti körök” és a zsidó állam állhat a párizsi terrortámadások mögött. A fideszes városvezetõ errõl az önkormányzat november 16-i bizottsági ülésén beszélt a többi képviselõ elõtt.

TEK .... ezek a fijjúk meg a HAJDÚ...

BelföldTörténelemmániás felvidéki magyarokat nézett nemzetközi terroristának a TEK

Teljes lyukra futásnak látszik a TEK nagy durral bejelentett hatalmas leleplezése: a bíróság elutasította már az elõzetesbe helyezést is, miután kiderült, hogy a "nemzetközi beágyazottságú szélsõségesek" szimpla világháború-rajongó fiatalok, akik az erdõben találták a fegyverrelikviákat. Hajdu János TEK-vezetõ kedden még bombalaboratóriumról beszélt. Az Index úgy tudja, a terrorelhárítók a parlament nemzetbiztonsági bizottsága elõtt sem bontották ki az igazság minden részletét.

Klímakészültség Párizsban

GondolatokEsedékes a "világkormány", mert itt a migráns-invázió, klímahisztéria (idõjárásfegyver), vallási õrület és már csak az "ufo" hiányzik. Ezt csak közös erõvel állíthatja meg a zsidó szabadalmaztatott kõmûvesés. Kezdetét veszi az ENSZ klímakonferenciája, amely a terrorizmusnál is nagyobb kihívással igyekszik szembenézni. A világ 195 országa az éghajlatváltozással igyekszik felvenni a harcot a nemrég megtámadott francia fõvárosban.

A szélsõségesek Törökországból kapnak fegyvereket

KülföldÓ, Oszmán Birodalom? Nem én mondtam. Fegyverek? Egy szállítmány ide is jöhetne már, persze demokratikusan! Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet Törökországból kap fegyvereket - közölte Valíd Muallem szíriai külügyminiszter november 27-én, pénteken Moszkvában, ezzel összegezve megbeszélését Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel.

Orbán: Nem tûrjük el a kényszerbetelepítést

BelföldOpsz, mi lesz a sok tetves zsidóval? Kitakarítj-átok, mintha nem is lettek volna már betelepítve? A sok retkes cigány, akit biológiai fegyver gyanánt szaporítva telepítettetek be? Van jó válasz? Anyagilag hajlandó támogatni Magyarország az unió menekültügyi akciótervét, de kényszerbetelepítést nem fogad el, jelentette ki Orbán Viktor Brüsszelben az Európai Unió és Törökország közötti csúcs elõtt.

Netanjáhú kiosztott egy sallert a Moszadnak

KülföldDagan mikor is "mondott le"? Mindegy, csak B'nai B'irth-es legyen és Chábád Lubavics-os, akkor már passzol is a mocskos zsidaja. Azért megy a mocorgás, nemde? Zúgolódnak az izraeli hírszerzés, a Moszad vezetõi, mert Benjámín Netanjáhú miniszterelnök kívülrõl nevezne ki új igazgatót a szervezet élére a légierõ volt fõparancsnoka személyében – értesült az Ynet, a Jediót Ahronót címû újság portálja.

Izrael diplomáciai képviseletet nyit Abu Dhabiban

KülföldVilág zsidajai, terroristái egybesüljetek! Izrael diplomáciai képviseletet nyit a zsidó állam létét eddig el nem ismerõ Egyesült Arab Emírségek fõvárosában, Abu Dhabiban. A két ország között nincs diplomáciai kapcsolat.

Joint Training; Joint Work

KülföldUgye nem tudtátok, hogy a csehszlovákok itt gyakorolnak még mindig, persze transzportot a Balaton határvidékén. The Slovak and Czech soldiers participating in the combined training “Balaton 2015” are actively doing their share of the logistics tasks in the Hódmezõvásárhely garrison of the HDF 5th “Bocskai István” Infantry Brigade.

Szex közben robbantották fel az orosz politikusnõt

KultúraStílusos, tipikus isis-munka. A tek már nyomoz az fszb felkérésére. Novoszibirszk - Szexre kényszerítette, majd saját magával együtt felrobbantotta politikus feleségét egy féltékeny szibériai férfi.
Generálási idő: 0.57 másodperc
3,335,753 egyedi látogató