Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Irán nélkül nem oldható meg a közel-keleti válság

KülföldAsszem a "megoldás" nem pusztán üres retorikai kérdés. Nekem az tetszik majd, mikor a zsidókkal összepacsiznak, mert az üzlet, az üzlet. Ja, hogy ilyen eleve kizárt ennyi mocskosság után? Á, ez csak "politika" és a halottak úgy sem panaszkodnak. Sem az iraki, sem a szíriai, sem az afganisztáni helyzet nem rendezhetõ tartósan a Közel-Kelet síita nagyhatalma, Irán nélkül, de annak ellenére, hogy ezzel mindenki tisztában van, Teheránhoz mégsem egyszerû a közelítés, és nem is feltétlenül értenek egyet az érintettek abban, mi lenne a követendõ politika vele szemben.

Olasz kormányfõ: 'Magyarország Európa problémája'

KülföldRenzi már rövid pórázon. Határok lezárnak, majd újra nyitnak, csak már másképp, átrajzolva. Matteo Renzi New Yorkban mondott beszédet. Soros Györgynek is üzent. Az oroszok nélkül nincs jövõ.

Irak titkos adatokat fog szolgáltatni Oroszországnak és Iránnak

KülföldBeleegyezett? Az egész "állam"? Ez most azt jelenti, hogy lesz Nagy Kurdisztán mégis! Arab megbékélés? De mi lesz a zsidóval? Kutyatáp? Vagy ez titkos információ? Irak beleegyezett, hogy a titkosszolgálata információkat adjon át Oroszországnak, Iránnak és Szíriának. Az egyezmény az Iszlám Állam elleni küzdelmet hivatott elõsegíteni.

Nem lehet szétválasztani egymástól a magyarságot és a zsidóságot

KultúraPedig muszáj lesz és meg kell lenni mindenképpen! A kolozsvári zsidók magyarnak vallották és vallják magukat, a Kolozsvári Zsidó Hitközségben jelenleg is csaknem mindenki magyarul beszél.

Nõtt a terrorveszély Svájcban

KülföldGerry, "nálatok" mindenki megõrült? parajnás lett, vagy mi a pajesz van? Hülyeségeket beszélnek és még csak nem is rasszisták, antiszemétisták? Most akkor hová meneküljek? Nem zárható ki, hogy az események egy, a térségen túllépõ háború felé eszkalálódnak.

Kína 'megvásárolja' a fejlõdõ országokat

KülföldKína 2030-ig összesen 12 milliárd dollár segélyt bocsát a fejlõdõ országok rendelkezésére az éhínség, szegénység és más súlyos problémáik leküzdésére – jelentette be az ENSZ fenntartható fejlõdési csúcsértekezletén New Yorkban szombaton Hszi Csin-ping kínai elnök.

Összeveszett Oroszország és Lengyelország a II. világháborún

KülföldA "lengyel" zsidó? Pont olyan pofátlan, mint a "magyar" és pont úgy kell likvidálni is! Asszem az "elfoglalás" nem is kérdéses. Berlinig meg se állnak az oroszok, de lehet Párizsig. A varsói orosz nagykövet szerint a lengyelek is tehetnek a II. világháború kitörésérõl. Szergej Andrejev lengyelországi orosz nagykövet szerint a lengyelek a háború elõtt többször is megakadályozták, hogy létrejöjjön a náci Németország ellen egy koalíció.

Vladimir Putin rémisztõ jóslata Európának a migránsválságról:

KülföldVlagyimir megmondja az EU meg teljesíti...mert az EU új ura csak tudja mit beszél! Mondjuk azt a holokoszot csak nem kék kihagyni! Vladimir Putin tegnap két lehetséges utat vázolt fel az Európai unió számára a migránsválsággal kapcsolatban. Az egyik, hogy azonnal fizikai erõvel és katonasággal védi meg a Schengeni határokat a másik pedig, hogy továbbra is beengedi az illegális bevándorlókat és ezzel a terroristákat és akkor vége lesz az Európai uniónak, de a harmadik világháborút sõt egy új holokausztot is elõidézhet.

Maci berágott!

Külföld"A magyar média összevissza hazudozik. Oroszország egy komplett Elit hadsereget telepitett Sziriába.Kb 10 ezer fõ + ellátó személyzet. Vadászgépek, csapatszállitók, helikopterek, tankok. A drónokat a Szirek kapták.
Ez egy hadsereg,,és nem kebabon nõttek fel. Mögöttük a megerõsitett hadiflotta.Ennek az erõnek még csak 10 %-a mozog.

Csak úgy!

GondolatokDe rég is volt!Link

ZSIDÓK A MAGYAR GAZDASÁGI ÉLETBEN 1760-1945

Kultúra
Generálási idő: 0.54 másodperc
2,966,349 egyedi látogató