Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Córesz a zsidó hitközségeknél: ma kizárhatják Köves Slomó rabbitársát

BelföldMár bezárni kék az összeset egy jó kis lágeroztatásra, ahogy mindig is szerették, csak most sokkal jobban! Persze demokratikusan! Ma délután kizárhatják egy budapesti zsinagóga közösségét a Budapesti Zsidó Hitközségbõl. Ezzel új fejezetéhez érkezhet a neológ szervezetek és a Köves Slomó-féle Emih viszálya.

Lemondtak a lengyel polgári és katonai titkosszolgálatok vezetõi

KülföldLesz öngyilkosság is, meg minden? Az a zsidó-összeesküvõ qva anyját a rohadt cionista világnak! "Lengyel" zsidó, "magyar" zsidó két jó kóhnspiráns? FSZB rendezkedik? Az új lengyel kormány parlamenti jóváhagyását követõen, csütörtökre virradó éjjel lemondott négy lengyel titkosszolgálati fõnök, a Belbiztonsági Hivatal (ABW), a hírszerzés (AW), a katonai elhárítás (SKW) és hírszerzés (SWW) vezetõje, a lemondásokat a kormányfõ elfogadta - jelentette a lengyel média.

Judapest

BelföldA kormány 2,1 milliárd forint hozzájárulást nyújt
Vasárnap az Európai Maccabi Konföderáció (European Maccabi Confederation – EMC) Magyarországnak ítélte az 2019-es Maccabi Európa Játékok megrendezésének a jogát. A hír kapcsán Jusztin Ádámmal, a Maccabi Vívó és Atlétikai Club elnökével és Carlos Alberto Tapieroval, a Maccabi Világszövetség fõigazgató-helyettesével beszélgettünk.

Világháborúval fenyeget a terrorizmus az olasz államfõ szerint

KülföldEz is antiszemita lett? melyik páholy melyik tagja? Egyébként szép szavakkal azt mondja el, amit úgy fogalmaztunk: a sz@rt vissza kell lapátolni a tehénbe! Nos, ez zajlik és a 99% tényleg nem vesz ebbõl semmit sem fel és észre. Úgy kell biztonságot teremtenünk, hogy emiatt ne kelljen lemondanunk megszerzett szabadságunkról Sergio Mattarella olasz államfõ szerint, valamint attól tart, a terrorizmus globális háborúval fenyeget.

Megkezdte tevékenységét a Visegrádi Harccsoport krakkói parancsnoksága

BelföldAz a fránya Varsói Szerzõdés II. Már csak egy gumiszobát kérek, a zubbony ráér. A több mint 3 ezer fõs visegrádi harccsoport létrehozásáról 2011-ben döntöttek. Lengyelország 1200, Magyarország pedig 640 katonát küld az egységbe. A csoport egy nagyon gyorsan bevethetõ, komplex, rendkívül intenzív mûveletekre is képes harci egység lesz.

Terrorelhárítási koordinációs bizottságot hoz létre a kormány

BelföldÓ, de meg vagyok hatva. Immár sokadjára. Lényeg, hogy sok mocskos zsidó szabadkõmûves legyen a vezetõseggben, sok ciongecivel, bõ nyállal! Új rendszert is bevezetnének a terrorfenyegetettségek kezelésével kapcsolatban.

Fico: Minden muszlimot megfigyelünk

KülföldFicó megfigyeli a cigány-zsidót. De jó! Mindig tudtam, hogy ez egy értelmes tökfej. Minden, a Szlovák Köztársaság területén tartózkodó muszlimot megfigyelés alatt tartunk – nyilatkozta Robert Fico a párizsi terrortámadás-sorozat után. Hozzátette: nagyrészt legálisan az országban tartózkodó emberekrõl van szó.

A Boko Haram még az Iszlám Államnál is halálosabb

KülföldMég 22 és 6666 lesz! Afrikai CIA-Moosad-MI6-es apropó, persze majd végül Kína tesz rendet. Hivatalosan 6644 ember haláláért volt felelõs 2014-ben a Boko Haram nevû afrikai terroristaszervezet, ami több, mint az Iszlám Állam által megöltek száma, a közel-keleti dzsihadisták 6073 embert öltek meg – írja a The Independent a Global Terrorism Indexre hivatkozva.

Leszbikus polgármestert választott Salt Lake City

KultúraA mormonok közismerten muszlim zsidók és összeesküvõk, így már csak az a kérdés: hány éves a kapitány? Jackie Biskupski személyében elõször választottak nyíltan leszbikus politikust polgármesterré a mormon többségû államban.

Ferenc pápa: "az erõszakos invázió elsötétíti a vendégül látást"

KultúraÉrtsétek jól: a megszállott zsidók megszállása..., a többi csak elterelõ hadmûvelet. F-egyház? Már a dalai lámát is bevetették. Ki is kel. A biztonság érdekében sem szabad bezárni a kapukat, az egyház kapui legyenek teljesen nyitottak - mondta Ferenc pápa a Szent Péter téren szerdán tartott általános audiencián a múlt heti párizsi merényletsorozattal kapcsolatban.

Másfélmillió zsidó Magyarországon

GondolatokEzt a mandineren nyomták le. Kérdés: kinek van még kedve mosolyogni? Posta Imre lélekbúvár, a Köztársasági Õrezred volt pszichológusa március 16-i blogbejegyzésével médiatörténeti léptékû hõstettet hajtott végre. A Kuruc-kompatibilis szaftos zsidózásnak ma már az utcai tömegsport hungarista hipp-hipp hurrájaként önmagában aligha van sportértéke. A valódi áttörést azzal érte el a szerzõ (akinek sztárolásával egyébként már a Kuruc is felhagyott, igaz, nem zsidózása, hanem Jobbik-kritikája miatt), hogy mindehhez a nevét is arcát is adja:
Generálási idő: 0.55 másodperc
3,447,801 egyedi látogató