Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Simicskó átírta a kegyelet szabályait, gyászos rendelet

BelföldAzon nevetek, hogy a sok idióta hülyézi ezt a senkiházit, aki már pontosan tudja, hogy háború és sok halott lesz. Beony! A kegyeleti gondoskodásról és az ahhoz kapcsolódó egyes szociális feladatokról szóló HM rendeletet a tárcavezetõ kiegészítette, módosította.

Az oroszok már a spájzban, a többiek csak helyezkednek

KülföldMost voltam benn, egy deka oroszt nem találtam, bár lehet, álcázzák magukat sprotninak? Gerry aszongya öreg vagyok már kimenni bohóckodni Dombaszba. Lehet, de ha ott bemegyek a spájzba tán tényleg lesz ott egy két befõtt Grisa meg Szása is, hátha el tom olvasni a használati utasításukat...
A menekültválság kiterjedtsége kezdi rádöbbenteni a világot, fõleg Európát, hogy nem lehet így hagyni Szíriát és Irakot, hisz akkor tényleg az utolsó lakosaik is menekülni kényszerülnek. Együttmûködés még alig van, de legalább már tárgyalnak róla az ENSZ-ben is. Hogy lesz ebbõl béke?

Ha nem tiszta a PÖCS szerepe, azonnal megjelenik a félelem

BelföldVéletlen? PISA, PINA, CSÖCS, PICSA...hülyék gyûlölelkezete...még hogy pedagogosz? Egy nagy FASZ-t! Lenne értelme a pedagógiai munka értékelésének, de ennek a legkevésbé felel meg a januárban bevezetendõ tanfelügyeleti rendszer. Különösen a belsõ ellenõrzés lehet aggályos, ami nemcsak átláthatatlan mennyiségû adminisztrációs terhet rak a tanárokra, de meg is mérgezheti a tantestületek légkörét. A szülõk is készülhetnek: évekig kell majd kérdõívhegyeket kitöltögetniük.

Putyin elmondta a tutit

KülföldKicsit oroszul van, de világos, érthetõ. Már megyek is munkát keresni a zsidónál, hátha megértette az üzenetet. Vagy ez nem ilyen eccerû. Nem ám! Link

19+4

Gondolatok23 éve együtt jóban, rosszban. Ma van az évfordu-lója, meg vérhold meg háborús mindenféle, de nyugi, semmi nem biztos, csak ami meg em történik!

Jordánia az Izraellel kötött békeszerzõdés felmondásával fenyeget

KülföldNa, ez most akkor lehetne jó hír is, pedig már épp a békérõl álmodoztam, erre meg újabb antiszemétizmus látja a napvilágot. A feszültség tovább fokozódik a jeruzsálemi Templom-hegyen. Jordánia nem hajlandó szóba állni Izraellel, sõt a zsidó állammal kötött békeszerzõdés felmondásával fenyeget. II. Abdullah jordán király szerint Izrael provokatív viselkedése kockára teszi a két ország kapcsolatát.

A Sztálin mögött álló zsidók

KülföldSzerintem túl kurta a lista és Berija sincs rajta, bár most néztem, hogy a Rosenberg házaspárt, akik teljesen ártatlan zsidók voltak, csak úgy kivégezték, miközben a Kohen házaspár lopta ki az atomtitkokat. na mindegy, csak érdekességképpen. Ha megy a szétválogatás, asszem nem sok tiszta minta maradhat a Földön, mert itt mindent jól összezsidóztak. Link

Kínai is csatlakozik a takfiri terroristák elleni harchoz Szíriában

KülföldA kínai és az orosz légierõ a Hmamiyat Repülõteret használja az ISIL takfiri terroristák bombázásához Szíriában

Irán nélkül nem oldható meg a közel-keleti válság

KülföldAsszem a "megoldás" nem pusztán üres retorikai kérdés. Nekem az tetszik majd, mikor a zsidókkal összepacsiznak, mert az üzlet, az üzlet. Ja, hogy ilyen eleve kizárt ennyi mocskosság után? Á, ez csak "politika" és a halottak úgy sem panaszkodnak. Sem az iraki, sem a szíriai, sem az afganisztáni helyzet nem rendezhetõ tartósan a Közel-Kelet síita nagyhatalma, Irán nélkül, de annak ellenére, hogy ezzel mindenki tisztában van, Teheránhoz mégsem egyszerû a közelítés, és nem is feltétlenül értenek egyet az érintettek abban, mi lenne a követendõ politika vele szemben.

Olasz kormányfõ: 'Magyarország Európa problémája'

KülföldRenzi már rövid pórázon. Határok lezárnak, majd újra nyitnak, csak már másképp, átrajzolva. Matteo Renzi New Yorkban mondott beszédet. Soros Györgynek is üzent. Az oroszok nélkül nincs jövõ.

Irak titkos adatokat fog szolgáltatni Oroszországnak és Iránnak

KülföldBeleegyezett? Az egész "állam"? Ez most azt jelenti, hogy lesz Nagy Kurdisztán mégis! Arab megbékélés? De mi lesz a zsidóval? Kutyatáp? Vagy ez titkos információ? Irak beleegyezett, hogy a titkosszolgálata információkat adjon át Oroszországnak, Iránnak és Szíriának. Az egyezmény az Iszlám Állam elleni küzdelmet hivatott elõsegíteni.
Generálási idő: 0.72 másodperc
3,045,707 egyedi látogató