Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'A békés világot csak a belsõ béke megteremtésével érhetjük el'

Ó, jaj, régen még meg akartam érteni ezen szavakat, ma meg már tudom, hogy "hazudik". "Belsõ béke" a "világ" túlélésének eszköze és az "ellenség" legyõzéséhez elengedhetetlen fegyver. A vallások mára annyit ártottak, vagy többet, mint amit egykor használhattak. Lapozzunk! Õszentsége a XIV. dalai láma harmadik alkalommal látogatott el északi szomszédainkhoz. Ezúttal Pozsonyban, az Aegon Arenában tartott egy közel kétórás beszédet és kérdezz-felelek tanítást a többezres hallgatóságnak, melyen mi is részt vettünk és most megpróbálkozunk a lehetetlennel, átadjuk az ott hallottakat.

Mi szkíták vagyunk...mondja az orosz 1918-ban...

KultúraSzkíta NemzetisÉg - Mindez 14 évvel ezelõtt... Értitek az Irányt? - 2002. október 9. lezajlott oroszországi népszámláláson a Don-menti Rosztovban mintegy 30-an azt írták be a kérdõívbe, hogy Szkíta nemzetiségûnek vallják magukat. Fjodor Mikusin, a városban mûködõ Szkíta Nemzeti Kongresszus vezetõje a Novosztyi hírügynökséggel arról számolt be, hogy az orosz népszámlálások több mint száz éves történetében elõször jelennek meg a szkíták az oroszországi etnikai térképen.

'A Hunok mi volnánk, vagy legalábbis mi is.' - Orbán Viktor

BelföldHuncutkodik a zsidó-cigány görény banda, de hát a zsidó betelepítés a cigányszaporítás mellé a "migráncsizé" meg jöna a hun elõretörés, csak hun volt, hun nem van. Link

Saját házának liftjében robbantották fel a parancsnokot

KülföldA hazaszeret "öl, butít és nyomorba dönt". A béke már csak ilyen, s az isis-tõl kitelik bármi. Apropó, míg az isis-t államnént jegyzik, addig... Ismeretlen tettesek megölték a donyecki szakadár fegyveresek egyik parancsnokát, Arszen Pavlovot - jelentették hétfõre virradóra orosz és ukrán hírportálok, amelyek szerint a férfival pokolgép végzett saját házának liftjében.

Következtetés: mindenkit le kell profilozni!

TanácsadásEj ezek a zokos picomókuskák ugrabugrálnak itten vezényszóra. Tudomány? Megent "feltalálták"a kanyálban a görbületet. Mutatunk valamit, mielõtt orbitálisan elcsúsznál a szerelem banánhéján
Bármilyen meglepõ, a mentõövet a munkapszichológia dobja be az elsõ randik mámorában fuldoklóknak. Ahol ugyanis pénz van, ott a hatalom gyakorlói nem szeretik a vak szerencsére bízni a dolgokat, ezért van, hogy a nagyvállalatok leendõ kollégáit mindenféle személyiségtesztnek vetik alá az állásinterjúkon. Ezek közül pedig létezik olyan személyiségmodell, amit a szerelemben is alkalmazhatunk. Hasonló a hasonlót vagy az ellentétek vonzzák egymást?

Kedves Posta Imre!

BelföldCsatolok egy képet, csak úgy érdekességképen. Költõi kérdéseim az alábbiak:
-Kinek a felhatalmazásával?
-Kinek az érdekében?
-Kinek a hasznából?

Összefosták az eget

BelföldEz csak összeesküvés-elmélet
Szombat délután ismét „ telefo..sták „ a kék eget az „ártalmatlan kondenzcsíkot húzó egyszerû utasszállító repülõgépek „.
A szétterülõ fehér trutyi tökéletesen tüntette el a gyönyörû kék égboltot. Olyan lett odafönt , mintha felszántották volna a mennyet. Ezután már csak a vakító fehérség és a szûrt napfény látszott. Vannak olyan meteorológusok, akik beismerik, hogy olyan felhõformákkal is találkoztak már, amelyekkel korábban soha, illetve olyanokkal , amik ellentmondanak a természet és a légkör törvényeinek. Ennél már csak a jobb, amikor úgy néz ki a beborult és napokig tartó szürke ég, mint amikor kavicsot dobunk egy tó álló vizébe. ..

Már az orvosokban sem bíznak a magyarok

BelföldFutószalag. Végre, ha így lenne, de akkor szalad a másikhoz és még másikhoz. Ritka már köztük a zember. Van az ismerõseink közt olyan orvos, aki úgy írja fel a legerõsebb szisztémás antibiotikumot, mint a cukrot "megfázára" is. Aztán, ha tényleg komoly a helyzet... Majd 80 éves és még 'praktizál'... Egészségügyi panasz esetén az emberek többsége már nem is az orvost hívja, inkább a neten kutakodnak. A cégek többsége nem kínál egészségbiztosítást alkalmazottainak, pedig lenne rá igény. Többek között ez derül ki egy közelmúltban végzett felmérésbõl.

Egyenlõ államok Európáját akarják a V4-ek

TechnikaA qva istenit, ettõ tartott Pista bá'! Há' mosmá mindenhol egyenlõen xar lesz és a tetves zsidó olyan mocsok módra rabolhat, mint itt a cigányaival. Ajvá, kész a "koridor", mosmá' 'mi mongyuk meg hogy melyik disznó hányat elljen, met má' mi vagyunk jewrópa! Da, bez szomnyényije! A közép-európai térség országai nem a gyengébb és erõsebb, hanem az egyenlõ államok Európáját akarják – jelentette ki Andrzej Duda lengyel elnök a délkelet-lengyelországi Lancutban, ahol pénteken megkezdõdött a visegrádi csoport (V4) államfõinek rendszeres évi találkozója.

Csõlátás

GondolatokNem, nálam nem voltak még a "rendõrök" megérdeklõdni, hogy mikor akarok robbantani, ha eddig még nem tettem, és nálatok? Lajtromba veszik a szóba jöhetõ alkalmas személyeket, akikre késõbb számíthatnak, de minden esetre behívhatóak. A többi csak rizsa, ahogy az egész robbantósdi olyan "cigánygyilokos" titkosszolgálati média-hecc, pontos célzattal. ÉrziTEK már? Na jó én semmit nem érzek és semmirõl nem is tudok, de arról mindent. Ma pl, csõlátásom volt. Kerestem is az okát.

'Ez Magyarország volt, de elsikkasztották...' Ady Endre 1899-es írása.

Kultúra131. TÓTH BENÕÉK Tóth Benõék rendesen pénztárnokok szoktak lenni, s a gondjukra bízott közpénzt többnyire elsikkasztják. Dicsekvésnek ne lássék: az egész világon nincs annyi sikkasztó, mint ebben az ezeréves, szép magyar hazában. Nem is város, amelyiknek nincs meg a maga külön sikkasztója, s már nem messze van az az idõ, mikor a jövõ Kriványjáért hét magyar város fog versenyezni. Szóval az álladalmi és társadalmi élet egyik mezején sem értünk el olyan gyönyörû rekordot, mint a sikkasztás terén. Örök hála legyen ezért a haladásért a Tisza-rendszernek, a kortes fõispánoknak, a gyönyörû magyar "közéleti erkölcstan"-nak, no meg - Tóth Benõéknek is.
Generálási idő: 0.80 másodperc
3,400,063 egyedi látogató