Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán meglepõ kijelentést tett a kormányról, a gazdaságról

BelföldVagyis zsidó disznók, oligarchák kezébe tették a "gazdaságot", mert olyan, hogy "nemzetgazdaság" csak merõ ábránd. Igen, eladták a zországot. Na és? Zavar ez valakit még? Ja, hogy majd most vissza köll "államosítani"? Értem. Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc címû pénteki mûsorában kifejtette: Magyarországon magángazdaság van,vagyis a kormány önmagában nem képes jó gazdaságpolitikát csinálni

A 10. Pont:

TechnikaLink Itt ugyanez a hír bõvebben, miszerint az idegenek az istennel dolgoznak együtt:
Link Vajon mi lehet az igazság...? Mondjuk simán lehet CIA agykontroll alatt álló, ahol a fejébe programozták ezt, hogy az emberek az ufóktól várják sorsuk megoldását...

Friderikusz lerántotta a leplet az ATV-rõl

Zsidók és buzik egymásról, agymás közt hánynak a siratófalra. Friderikusz Sándor: "Az apukája megvette neki az ATV-t, és gyermeki rajongással, ám szakmailag dilettáns módon üzemelteti."

A kábítószer és a terrorizmus szorosan összefonódik

BelföldAki akarja érti. Vagyis, a teljes jelenlegi "rendõri és közigazgatási" csürhe a "politikus" zsidó-cigány maffia végrehajtó szarva. Lehet hígítani, de akkor meg fosnak nevezzük. „Ne várjuk el a jelenlegi politikai vezetéstõl, hogy szembenézzen 20-25 évvel ezelõtti önmagával”

Az egyházban nem hisznek, de a hadseregben igen

TanácsadásIdióták! A "hadsereget" meg az "egyház" terelgeti tábori rabbival, szcientológósokkal és jakobinus-máltais szabadvakoló zsidókkal. Beeeee! Ez az eredménye egy országos cseh felmérésnek.
Leginkább a hadseregben, legkevésbé az egyházakban bíznak a csehek – derült ki abból az országos felmérésbõl, amelynek eredményét pénteken hozták nyilvánosságra Prágában.

Izrael felfüggeszti együttmûködését az UNESCO-val

TechnikaA zsidó, meg a "hagyomány és kultúra" = gyilkosság, háborúk, csalás, árulás... Izrael azonnali hatállyal felfüggeszti együttmûködését az UNESCO-val, az ENSZ kulturális szervezetével, válaszul az egyik UNESCO-testület csütörtöki határozattervezetére, amely Jeruzsálem szerint megkérdõjelezi a zsidóságnak a jeruzsálemi Templomhegyhez és a Siratófalhoz fûzõdõ kapcsolatát - jelentette az izareli sajtó pénteken.

Semmis Nagy Imrének és társainak 1958-as elítélése

BelföldAhogy a "kúria" is semmis, és semmis a tiranoni diktátum és semmis a "rendszerváltás"...és persze a holokoszt is "semmis", vagy simlis, vagy meg-semmis-ítendõ, vagy izé...Még a végén megállapítják, hogy "jogtalanul rúgtak ki a cégtõl...ha-ha...olyan kis cukikakák, nem? De! A Kúria igazolta az '56-os forradalom után államellenes bûncselekmények vádjával kivégzett Nagy Imre és társai ügyében az akkori ítéletek semmisségét.

Magyar patikákból töltik fel a skandináv drogpiacot

BelföldIgen, zsidó-cigány bûnbandák "hamis" recipékkel nagyban mûvelik, de nyugi van, az itthoniakat mérgezi rendesen a pszichiátriai zsidó ipar. Nem kell félni a felébredéstõl. Magyar patikákból származó nyugtatókat árulnak kábítószerként a skandináv drogdílerek. Magyarországon patikákban kapható, Skandináviában viszont kábítószernek minõsülõ nyugtatókat csempésznek magyarok Norvégiába és Svédországba, melyet aztán a helyi drogdílerek adnak el – értesült a Heti Válasz.

Magyar nyelvre hangol a The New York Times?

TanácsadásAzt a qva, hogy finom legyek és kecsessss! Bizony mondom nektek, ebbõl holokoszt lesz! Nem Google Fordító: A Holokauszt túlélõk szükségletei egyre nõnek, a segítség azonban kevés címmel magyar nyelvû cikk jelent meg október 12-én a The New York Times (NYTimes) honlapján.

Putyin mindenkit hazarendel

TanácsadásMigráncsokat es? Cigány-zsidót es? Az Orosz Turizmus Zrt jobban teljesít mint Valhalla. Nyugi van, csak az 56'-os emlékévrõl emlékeznek meg...remélhetõleg tankokkal. Az utóbbi hetek oroszellenes lépéseinek hatására Vlagyimir Putyin figyelmeztette a külföldön dolgozó hivatalnokokat és az állami dolgozókat, hogy családjaikat minél elõbb küldjék vissza Oroszországba.

Simicskó István: 1956 örök érvényû üzenete, a bátorság és a hazaszeretet

BelföldJaj má' mennyi iparkodik magyarázni a zsidó-cigány liberálbuzi trágyadombot, amivé lett ez a "nemzet", "haza" és orr-szág és a szétrabolt javakat..., mert most aztán kell lelkesedés, hogy ezt a xarkupacot még valaki védje is má' meg, lesz oly szíves, mert a tetû férgek "megérdemlik". Haza? Ne röhögtess má'! Ez a kripli buzitanya? Átmeneti lakhely...max.
1956 örök érvényû üzenete a bátorság és a hazaszeretet üzenete – hangsúlyozta az MTI-nek Simicskó István honvédelmi miniszter szerdán Washingtonban.
Generálási idő: 0.54 másodperc
3,394,606 egyedi látogató