Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Össze kell hangolni az európai titkosszolgálatok munkáját

TanácsadásÖssze ám a jó retkes zsidó anyátokba a vellanyelet! De még mennyire! Össze kell hangolni az európai titkosszolgálatok munkáját. Többek között errõl tárgyalt az Európai Bizottság, ami ajánlásokat fogalmazott meg azzal kapcsolatban, hogy miként kell biztonságosabbá tenni az Európai Uniót. A javaslatok között szerepel az Irakból és Szíriából hazatérõ európai születésû dzsihadisták állampolgárságának a megvonása is. A brüsszeli javaslatokról Arató László küldött összefoglalót.

Posta Imre és az ORTT zsidó-cigány véleményt-errorja

Bizonyíték? Manipulált média? Á, dehogy!
Posta Imre - Közélet extra budapest tv bptv Magyarország? 1/7 Link
Feltöltés: 2009. márc. 11.
A RIPORT UTÁN KIRÚGTÁK A MÛSORVEZETÕKET!!!
Elérhetetlenné vált Posta Imre honlapja - vajon kiknek az érdekeit sérthette? Valóban polgárháborús veszéllyel kell számolnia a magyar lakosságnak? Igaz, hogy cigány fiatalokat képeznek ki fegyveres összecsapásokra? Kik és miért szíthatják a nem cigány-cigány ellentétet hazánkban? Vendég: Posta Imre, a Köztársasági Õrezred egykori pszichológusa.

Egymillió feltöltõkártya illetéktelen kezekben

BelföldA hatósegg azért van, hogy "ne is gyanakodjon". Egyre cifrább. A három nagy magyarországi mobilszolgáltató cégnél milliós nagyságrendû feltöltõkártya szerepel mindössze két tucat személy nevén – értesült nemzetbiztonsági forrásból a Magyar Idõk. Informátorunk szerint minden társaságnál megvan az az 5-10 ember, aki ki- emelten nagy „kártyafogyasztó”. Fontos körülmény, hogy köztük jelentõs átfedés is kimutatható. – Abból a 200 ezer kártyából például, amit a sajtóhírek szerint szervezett bûnözõi körök vásároltak egy hajléktalan személy nevére, csupán 128 ezer tartozik a Magyar Telekomhoz, a többi a Telenor, illetve a Vodafone ügyfeleit szaporítja – tette hozzá forrásunk. Úgy tudjuk, a terroristák két Telekom-kártyát használtak a kapcsolattartásra, a további négy más telefonos cégekhez tartozott.

Az alábbi történet Wass Albert Élete

Gondolatokcímû könyvbõl van, meglehetõsen tanulságos - sok mindenre választ ad
“Alig értem ki Amerikába, jó negyven esztendeje annak, amikor csak bekopogtatott New Yorki hotelszobámba egy úriember, aki valamikor régen a kolozsvári Ellenzék nevezetû napilap firkásza volt. Havas Emil nevezetû, akibõl idõközben amerikai újságíró lett, a New York Times munkatársa, a Reiader’s Digiest társszerkesztõje, a szûk kis szobámba lépve elõbb keskenyre húzott szemekkel végignézett, majd megcsóválta a fejét. – Öregebbnek hittem- vallotta be -, nagy kár lenne, ha tehetségét olyasmire pazarolná, amit mostanában ír.

Mene tek el

VersekHa elfogy a szó, csak a sóhaj marad, mint kopasz fejnek a fésû, farönknek az acél, kõnek a vésõ. Immár késõ. Minden gondolathoz lopnom kell a betût, mint gombolyaghoz a cérnát, mit befûzve foltozom az igét. A tû fokán milliókkal száguldnak át gazok, s milliárdnyi fényév-sötétség gyújt nekik gyertyát. A viasz körmömet égeti, s ujjaimmal szívemet markolom. El kell menni a legvégéig és onnan még tovább! Ezért maradok, míg maradhatok s békésen hallgatom a háború zaját.

Káoszhoz vezethet a jelentõs leépítés a közigazgatásban

BelföldNem beszélnek elegen ivritül? Mi a zsidó qva isten van már itt? Be kell sorozni õket is határvadásznak! Káoszhoz vezetne a közigazgatásban egy több tízezer fõs közalkalmazotti elbocsátás - mondta a Magyar Nemzetnek a Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének elnöke.

A né­me­tek 82 szá­za­léka sza­ba­dulna a mig­rán­sok­tól

TanácsadásEzek is olyanok mint a som, de hát ez van, ha nincs más. Egy nem­ré­gi­ben ké­szült köz­vé­le­mény-ku­ta­tás sze­rint már a né­me­tek sem úgy gon­dol­nak a mig­rán­sokra, mint egy évvel ez­elõtt.

Kishegyes: Ötven koszovói cigány családot telepítettek a településre - A VMSZ hallgat

TechnikaJaj má' mit köll úgy odalenin? A lopitikusz hazudik. És? Ki nem tudja még? Háború lesz. Okot kell adni és a sok cigányt kiseperni egy adott területre, de ez a sok idióta magyar nem ért a szóból. Három hete még pénzt és energiát sem kímélõ kampányt folytatott a VMSZ a magyarországi kényszer betelepítések ellen, de az általuk vezetett délvidéki magyar falvak tudatos betelepítési hulláma és folyamatos elcigányosítása úgy tûnik már nem zavarja õket.

Gorbacsov: Be kell tiltani a háborút

TanácsadásEnnek meg agyára ment a peresztrojka, amivel jól alávágott a az orosz népnek, de jól kikupálta a mocskos zsidajaiat. Háborút betiltani? Hát a legjobb üzlet bammeg és éppen most, amikor olyan jól állunk és éppen a földdel lehetne egyenlõvé tenni a sok mocskos buzi zsidót és csatlósaikat? Noooormális? A nukleáris fegyverek és általában a háborúk betiltását sürgette hétfõn Mihail Gorbacsov volt szovjet elnök a közte és Ronald Reagan néhai amerikai elnök között lezajlott, a hidegháborút lezáró reykjavíki csúcstalálkozó 30. évfordulóján kiadott felhívásában.

Kétezer hamis útlevél, zéró feljelentés

KülföldMégis "kinek", kihõ"? A többi zsidódráknak is "hamis", pont mint az ittenieknek is érvénytelen. A mieink se xarják le a sim-et, mert pontosan tudják, hogy mit köll tenni. Több mint kétezer hamis útlevelet találtak a német hatóságok a menedékkérõknél az év elsõ felében.

'A vádlottak célja magánhadsereg létrehozása és polgárháború kirobbantása volt'

BelföldÓ jaj, még mindig csak hazudnak, de hát az a legkényelmesebb, sõt könyv is van már, kóser disznón holokoszt-tetkó...izraelita módra. 2008-2009-ben gyilkosságsorozat zajlott Magyarországon, ami késõbb cigánygyilkosságok néven került be a köztudatba. Vágvölgyi B. András feldolgozta a témát, errõl szól a napokban megjelent könyve, az Arcvonal Keleten.
Generálási idő: 0.77 másodperc
3,401,134 egyedi látogató