Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nincs állami élelmiszer-tartalék, ha beüt a krach

BelföldA központosított nemzetbiztonsági és államhatalmi érdekkör a teherszállítást (wáberer) lényegében államosította. Az átállítás már nem várat magára sokat. Néhány érv, érvtized, szakasz, század, zászlóalj, ezred... „Az FM érintettsége ezen a vonalon 2016. január 1-tõl teljes mértékben megszûnt” – válaszolta a Földmûvelésügyi Minisztérium sajtóirodája, mikor pár hete – miközben Németország elkezdte lakosait felhalmozásra biztatni – kérdéseket küldtünk arról, hogy áll a helyzet Magyarországon az állami élelmiszertartalék-készletekkel.

Exkluzív interjú Irán nukleáris fõtárgyalójával

BelföldErõsen ajánlott a riport meghallgatása. A kérdezõ felkészült és irányított kérdései az izraelita mocskok tevékenységére irányul. Adásunkban egy iráni diplomatával készített interjút láthatnak. Ali Akbar Salehinek óriási érdemei vannak abban, hogy az iráni atomtárgyalásokat a kölcsönös gyanakvás közepette, az ellenérdekelt hatalmak akarata ellenére is sikeresen tudták lezárni. Az iráni atomalku nemcsak a Nyugat és Irán kapcsolatát írja át, de a Közel-Keleten is újraosztja a lapokat, és ennek Ázsiára nézve, sõt globális szinten is fontos következményei lesznek. Az iráni diplomatával Tóth Gábor kollégánk beszélgetett.Link

Irán hírszerzési minisztere Németországba utazott

KülföldBeethoven is ott kezdte a szerzést! Zene füleimnek! Mamán jobbat alszok... Mahmoud Alavi iráni hírszerzési miniszter egy bejelentés nélküli utazást tett Németországba, noha megfigyelõk szerint a példátlan utazás - melyrõl minimális információ került nyilvánosságra - rendkívül jelentõs. Link

Orbán Viktor: az európai álom Közép-Európába költözött

BelföldAlso, meine Damen und Herren, a tervek szerint orbán medicsõül és û lesz az új oroszul beszélõ kínai jewrópai unijó cigány-zsidó de talpig becsületes és magyar körösztyény szittya vajda-rabbi-királya. Szent István? Ki volt az a balfék? Viktor, a zigen! A legkorruptabb, legmocskosabb, de legalább fogott és bármire hajlandó báb. Ja, a többit már tuggy-átok rég. A visegrádi országok egyetértenek abban, hogy szükség van az Európai Unióra (EU), de nem akármilyen, hanem erõs EU kell – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a lengyelországi Krynicában rendezett gazdasági fórumon tett sajtónyilatkozatában.

Pánikban a titkosszolgálat - Putyinék dönthetnek arról, hogy ki lesz az új amerikai elnök?

TanácsadásNemmegmondtam? Nem az elnök-ügynök személye fontos, hanem a teendõje, amit a neve alatt meg kell kóserolni. Ha nem teszi, mit köll, odacsap a zököl. Félreütötték a harangokat a washingtoni biztonsági szervek, mert szerintük Moszkva már nemcsak propagandával hanem kibertámadással is befolyásolhatja az elnökválasztást. A Demokratáknál nem csupán a nyári hackertámadások miatt nõ a paranoia, hanem amiatt is, mert Trump beérte Clintont. A hírszerzés szerint a Kreml az európai beépülést és fellazítást használhatja fel mintának, az errõl zajló vizsgálat Magyarországot is érinti.

Türelem, rozsdát terem

GondolatokTennap megviláglottam, oszt eszt le is köll írjam, míg fel nem ejtem, ahogy a többi világot es! Istoria est magistra vitae, vagyis a hiszékenység magasiskolája. Lehet, nem így fordítják, szó szerint, de ettõl még igaz. Aprópénz: igazság, mint megviláglásom trágya. Tennap írásbéli vizsgáztam és a folyosón egy felnõtt fiúkának epilepciás nagy rohama volt. Sok-sok éve egyik tartalékos katonámmal jártam így. Élmény. Az igazság nem tud ideát lenni, ha eccer odaát van. Azé át köll mennyni!

KAPTAM - KÜLDÖM

BelföldEl kell juttatni minél több helyre, újságokhoz, Osztrák Szabadságpárthoz.
Ez a kérésem. Köszönöm.
Üdvözlettel:
Kéri Edit

Kéri Edit cikke a Bevándorlásról!: ...

Orosz megszállásra készül a NATO

KülföldJaj má', hát mi van itten? A NATO már egy esetleges orosz támadástól tart. Rengeteg katonát vezéreltek a balti államokba, most pedig hadgyakorlatot tartanak.

Keresztényüldözés elleni államtitkárságot hoznak létre Orbánék

BelföldHááát, itt kérem pont ezt a tetves mocskos szabadkõmûves zsidó-cigány banda üldözné, ha volna olyan, hogy..., de aki úgy él, ahogy a "könyvben" meg van írva, az már ezt a tetves buzi "keresztény" maszlagot két kézzel vakarja magáról. Itt kérem "pogány"-üldözés van és a zombi "kereszetény" banda és a zsidó-maffia közt semmi különbsegg! Önálló kormányzati szervezeti egység, azaz helyettes államtitkárság jön létre a keresztényüldözés ellen az Emberi Erõforrások Minisztériumában, írja a Magyar Idõk.

Németország készül elõ egy estleges háborúra.

TanácsadásParajnások! Ilyen levelek kerengenek a neten! Õrültek! Debilek...meg minden! Már nálunk is hadiállapot van, a zorvosokat is besorolták. De nettó hülyeség. Béke van és kuss! Tartalékosokat hívtak be, orvosokat. A lakosságot már felszólították élelmiszer tartalékok beszerzésére.De Cseh és Szlovákia, Finnország is hív be tartalékosokat.

'A ku...a anyját' - elmarad az elnöki találkozó

TanácsadásTetszik nekem ez az ember. Olyan postaimrés, nem? De! Igaza van? Igen! Elnök? Az! Barack Obama lemondta találkozóját a Fülöp-szigeteki elnökkel, mert az sértegette õt: a szókimondó vezetõ trágár szavakkal illette az amerikai elnököt. A filippínó államfõ késõbb bocsánatot kért.
Generálási idő: 0.48 másodperc
3,118,904 egyedi látogató