Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Már nem érdekli a szex a japánokat

KultúraHamarosan átköltözhetnek a kontinensre, mert az a 100 milliócska elfér egy zsebkendõn is. Túl sok gésát exportáltak. Nõtlenségi szindróma ütötte fel a fejét a „felkelõ Nap országában". A 40 év alatti japánok elvesztették az érdeklõdésüket a hagyományos párkapcsolat iránt. Több millió olyan fiatal van, aki egyáltalán nem randizik, s egyre nõ azoknak a száma, akiket a szex sem érdekel.

A zsidó tõrvívónõ, aki Hitlerért küzdött az olimpián

BelföldAz megvan, hogy a híresen náci berlini olimpián a "magyar" zsidó vívó legyõzi a "német" zsidót, akit az amerikai zsidók deportáltak a "versenyre". Te, van még egyáltalán nem zsizsik "élsportoló" vagy bármi, ami nagy szám? Azt a náci mindenit! Mi lett vona, ha nem nácizmus "van"? A nyolcvan évvel ezelõtti karddöntõ a magyar sporttörténelem egyik dicsõséges fejezete volt, de a nagyvilág nem ezért állt értetlenül a történtek elõtt.

Filmajánló

Belföld Szia Imre!
Biztos emlékszel, mikor beszéltünk a rendszerrõl anno, lehet említettem a hólyukasztó filmet ennek kapcsán, vagy már láthattad... Igen érdekesen van bemutatva a "struktúra", a mûködés... és a végén ki marad életben?
Hólyukasztó Link

Boldog gyõzelemnapot!

BelföldHa ünneprontó lennék, hát gondolkozzatok el, hogy mit is kék "ünnepelni", vagy mirõl "megemlékezni". Van olyan "nemzeti ünnepünk", ami ünneplést érdemel, mert a "nemzet" legyõzte a gonoszt? Erõs a gyanúm, hogy minden "ünnepünk" már az illunináti jegyében, kódjai alatt zajlik. Big bráner és társai tudat-o-sakk. Lehet cáfolni és a gondolatot megtisztítani a jelentés-hordaléktól! Anarchizmus? Dehogy, sokkal inkább archaizmus!

Enged a szétcsúszásnak az amerikai katonai vezetés?

TechnikaKi gondolta vona? Akkó most háború, vagy háború? Én lelkesedem nagyon, a qva zsidó anyátokat, rettentõen! Rossz tendenciák jellemzik mostanában az amerikai haderõ magas rangú katonáinak és tengerészeinek fegyelmi helyzetét. Ez már csak azért sem meglepõ, mert 25 év lényegében folyamatos hadviselés után mindennapos a panasz a hadseregben. A vezetõ nagyhatalom mind a négy haderõnemében (hadsereg, légierõ, haditengerészet,

Fény derült a brit koncentrációs táborok rémségeire

TechnikaÉsatöbbi ésatöbbi zsidó mocsok szépen sorban. Nesze neked "demokrácia" meg minden! 1956-ban, két nappal a magyar forradalom kitörése elõtt egy afrikai dzsungelben a brit csapatok elfogták a gyarmati uralom elleni legnagyobb felkelés, a rettegett Mau Mau vezetõjét. Dedan Kimathit nem sokkal késõbb kivégezték, a kenyai szabadságharcot leverték, a gyarmati sor ellen lázadókat pedig terroristának nyilvánították. Hatvan évvel az események után mindennek a megítélése nagyot fordul: vallomások és korábban titkos iratok igazolják, hogy a britek szisztematikusan kínoztak, öltek és zártak koncentrációs táborokba egy egész népet. Ez a Brit birodalom idáig ismeretlen gulágja, mely után az egész gyarmati történet újraírandó.

Chili-vili

GondolatokErõsen õszülünk. Meg béke is van. Ez így szokott lenni minálunk. Felkészültünk a télre, ha elmarad akkor is, ha nem, akkor még inkább!

Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

TanácsadásIgaz, hogy a jóbik vezérkar tajt-zsidó, de láthatóan "Iránt" ez annyira nem zavarja. Antiszemitizmus? Akkor ez egész "arab világ" vallásostól, genetikástól mehetne a ..., de ehelyett mély seggnyalás van. Ki érti ezt? Ja, hogy a zarab is zsidó? A "muszlim" meg jezsuita zsidó "projekt"? Akkor így kerekebb. Az Irán-barátság és az Izrael-ellenesség, illetve az antiszemitizmus szorosan összefügg a Jobbik ideológiájában. A párt lassan másfél évtizede ápolja a kapcsolatokat Iránnal, Vonáék még választási megfigyelõket is hoztak volna onnan Budapestre.

Nagy bajok a Mars expedíció körül!

TechnikaVagy túl gyorsan, vagy túl lassan ereszkedett és nem lezuhant, hanem kecsesen leszállt. Ugye nehéz megérteni, hogy ezt a állatcsordát (emberisegg) nem eresztik innen, amíg itt nem "vagyunk" képesek" rendbe tenni a dógainkat! Megsemmisült az ExoMars orosz-európai ûrexpedíció TGO ûrszondájának Schiaparelli elnevezésû leszállóegysége, miután a Marsra történõ leszállás folyamata során 2-4 kilométeres magasságból nekicsapódott a vörös bolygó felszínének – közölte az Európai Ûrügynökség (ESA) egy NASA-mûhold által készített felvételekre hivatkozva.

Gróf, orvos, partizán - nem a 'csõcselék' irányította az 56-os felkelést

BelföldMintha eddig nem lett vona világos, hogy zömében válogatott zsidó "szabadkõmûves" beszervezett banda volt. A többi meg belekeveredett a szórásba magyarként és megszívta. Valamiért egyre kevesebb büszkeséggel tölt el a tudat, hogy vagyok. Az 56-os forradalom pesti fegyveres felkelõcsoportjainak vezérei nem a „csõcselék” közül kerültek ki, ahogy a Kádár-kori propaganda hangsúlyozta. Egy friss kutatás szerint a „legfõbb pesti srácok” szülei háromszor nagyobb arányban voltak értelmiségi vagy vezetõi pozícióban, mint az átlagnépességé, és maguk a parancsnokok is jelentõs részben szellemi munkát végeztek vagy vezetõ pozícióban voltak 1956-ban.

Szolnokot a cionzsidó ámerikai-jak elfoglalták!

BelföldSzia Imre bátyó! Két kép és egy információ hozzá amit az interneten találtam mielõbb. Megtudja valaki mondani hogy mi történik Szolnok városban? Ma reggel 8 óra körül ez a látvány fogadta a fõtéren munkába igyekvõket.Amerikai páncélozott harcjármû a tetején géppuska toronnyal benne a katonával, valamint a jármû körül felfegyverzett katona teljes harci ruhában sisakkal, golyóálló mellénnyel...A Tiszaligettel szemben a mentetlen lejárójánál 3 ilyen harcjármû szintén sorakozott.
Generálási idő: 0.74 másodperc
3,401,024 egyedi látogató