Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bakondi: drasztikusan romlott Európa belsõ biztonsága

BelföldHa Bakondi, a megbuktathatatlan zsidaja mondja! De honnan vette? Ja, hogy eleve ez volt elrendelve? Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója beszél A migráció biztonságpolitikai kockázatai és kezelésének lehetõségei címû konferencián a budapesti Larus rendezvényközpontban 2016. február 6-án.

Népszavazás érvénytelen, Népszavadság felfüggesztve

GondolatokA 200 ezer SIM miatt letiltva sok más sim és a "TEK" terrortámadásokat készít elõ...és még csak most hangolódik a nem-zet a zötvenhatos nagy forradalmi legendáridóra a "fogjunk össze" kategóriában...s közben a mocskos zsidó-cigány fossa tovább a zigát...és jön a kínai, orosz, perzsa...és a népek csatája ebben az állatkertben az õrület határain már rég túl zajlik. Az biztos, hogy ilyen állatok "voltunk" 50, 100 és 1000 éve es már és úgy terelték a csürhét akkor is, csak most sokkal több van belõle. Viccnek szánalmas, komolyan venni meg már rég nem érdemes. Majdan-hangolás média-átállítás, leleplezéstechnika és zsidó-cigány-migráncs-babusgatás álmagyar módra. Azért nem csüggedni! Putyin megoldja ezt is.

Interjú Horthy I. Shariffal, aki kormányzó unoka és muszlim

TanácsadásEgyébként meg valszeg zsidó..., de gyerekek, ha hánynotok kell, csak Nyugaton. Kötelezõen ajánlott olvasmány. "Lehet, hogy ön az elsõ fecske és száz év múlva már mindenki muszlim Magyarországon?
Lehet. Nem baj. A fontos az, hogy jó muszlimok legyenek. Ne olyanok, amilyenek az Iszlám Állam harcosai."

Horhy-Hofi...1993...és nem vicces ám!

Bayer Zsolt lett Washington antiszemitizmus elleni törvényjavaslatának reklámarca

GondolatokPont egy zsidó lett az antiszemétizmus reklamációja? Be kell xarni ezen a sok rohadt mocskos zsidó görényen. Szegedi kanna telezokogja a kipáját. Még jó, hogy nincs valagkeresztem! A magyar közélet hiába lépett rég túl rajta, az Egyesült Államokban továbbra is felemlegetik Bayer Zsolt lovagkeresztjét. Szeptember elején Samantha Power amerikai ENSZ-nagykövet beszélt arról, hogy ahol a zsidókat támadják, ott általában más kisebbségeket is "zaklatnak", például a bevándorlókat és a menekülteket. Ennek egyik példája szerinte Magyarország, és Bayer Zsolt kitüntetése.

Más bombákhoz is lehetett köze a Teréz körúti robbantónak

TechnikaMert az elmúlt sok év robbantásait is ugyanaz a titkosszolgálat követtette el, mely a cigánygyilkosságokat és a 2006-os eseményeket is levezényelte..., de ahogy látom , lassan a foglalkozás eléri célját. Négy korábbi pokolgépre is kísértetiesen hasonlít a Teréz körúton használt csõbomba szerkezete - írja szombati számában a Magyar Idõk.

Ha politikus, akkor lop? - Fiatalok a magyarországi korrupcióról

BelföldHa nem brancstag, akor nem "politikus", mert POLITIKA = AKI IT LOP Romlottak hazánk korrupciós mutatói, s a fiatalok meglepõ tájékozottsággal érzékelik az egyre negatívabb tendenciát. Az elburjánzó korrupció nagyon rosszul hat az általános közérzetre, s kimutathatóan erõsíti az elvándorlást.

'Orbán ellenében még Vona Gáborra is lehet szavazni'

BelföldRégi dakota mondás szerint nem érdemes a xart, fosra cserélni..., de ha demokratikus qvaiasten így akarja, hát szégyellje csak a pofáját õ! „Mert e pillanatban semmi sem elõbbre való, mint Orbánt kirobbantani a székébõl.”

Az eleve bukásra ítélt népszavazásról

BelföldHa van ca. 14 millió "magyar" állat-polgár, akkor annak mennyi felének a harmada? A falnak lehet beszélni a zembernek fölösleges. Túl vagyunk, az un. „kvóta ügyben” kormánydöntés alapján kiírt, népszavazáson. A szavazópolgárok viszonylag csekély megjelenési aránya, és a „NEM” válaszok kimagaslóan magas száma, számomra nem jelent meglepetést, ugyanakkor akad néhány érdekesség Budapest egyes választókerületeiben.

Már nem csak beszélnek róla - hatályba léphet az egyezmény

TanácsadásBenjamin Fulford szerint nem sok köze van a klímához, inkább a világ pénzügyi átállításának "egyezménye" ez, melyhez a "klímát" csak álcának használják. FED bukik, meg a szokásos. Gerry küldte épp most olvastam. Link Mindenki megint le van leplezve! Ratifikálta a párizsi klímamegállapodást az Európai Parlament (EP) strasbourgi plenáris ülésén kedden, amivel az egyezmény átlépte a hatályba lépéshez szükséges küszöböt.

A szószátyár német újságíró ismét elszólta magát

TanácsadásMég mindig nem zsidókról van ám szó, csak majdnem, mert az "ukrán" alatt és felett lehet ám izraelitát is érteni. Csak el ne szarjam én is magam! Boris Kálnoky, a Die Welt magyarországi tudósítója egy német tévében tett váratlan, a nyugati PC-vel szembemenõ kijelentést. Nem ez volt az elsõ alkalom.
Generálási idő: 0.69 másodperc
3,388,317 egyedi látogató