Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A NATO is beszáll a Sophia hadmûveletbe

TechnikaSzó-fia "hadmûvelet"? Havas Szófia (orosz híradó)...Bölcsesség? Ajvé! Córesz! Minek a fõvárosa? Ki alapította? ...
A NATO fokozza jelenlétét a Földközi-tengeren a migránsválság miatt. A katonai szövetség hajókat és repülõket vezényel a térségbe, hogy támogassa az Európai Unió tevékenységét a migránsválság leküzdésében, és felvegye a harcot az embercsempész hálózatokkal. A NATO fontosnak tartja jelenlétét az Égei-tengeren is.

Orosz diplomaták gyakorlatoztak a rendõrgyilkos brigádjával

BelföldNa, ez odabax! Igen a "hasznos hülye" kategóriáról személyes tapasztalásom van rengeteg. Jól pedzik, de nem volt nehéz, hisz minden alapanyag kézre áll. Persze a "katonai elhárítás" tudott mindenrõl. Sõt! Pintér Sándor halála körülményeivel és a cigánygyilkosságok mossados intézésével kapcsolatban is ...trallala! A bõnyi rendõrgyilkos félkatonai szervezete kapcsolatban állt orosz diplomatákkal, közösen airsoftoztak is. Az orosz katonai titkosszolgálatnak köze volt azokhoz a képekhez, amelyek két éve a Gyõrkösék által létrehozott weboldalon bukkantak fel, és aminek ürügyén a Kreml odapörkölt a magyar kormánynak.

Kiderül, kik kémkedtek a KGB-nek Izraelben

TanácsadásAjvé, még kiderül, hogy a fél mossad kgb-s és a fél kgb cia-s és mindegyik mi 6-os és egy közös nemzetek fölötti szabadkõmûves titkosszolgálat bábjai. Meglepõ lenne, nem? Már nem. Közélet Külpolitika HÍR Izrael KGB Szovjetunió kémkedés Mitrohin-archívum

A tömeggyilkos Duterte most éppen Japánban veri szét a világot

TanácsadásTömeggyilkos? Láttatok isis-es kivégzéseket, zsidók által kiirtott 100 millió "indiánt", ázsiai mászárszákeket, afrikai "holokosztot"...és akkor hol is beszél és mirõl és ki? Ismét az amerikai katonák távozásának szükségességérõl beszélt szerdán Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök, aki Japánban tartózkodik hivatalos látogatáson.

Úgy tûnik az öreg Gyõrkös nem adta olcsón magát!

GondolatokOlvasva Bõnyt, egybõl az MNA ugrott be. Nem írják, de Gyõrkös István lehetett a megtámadott, aki ezt a tetvet azért csak leszedálta. Követendõ példa, csak náluk, a saját fészkeikben és demokratikusan! Alakul! MNA, mi a lépés? Hajrá jóbik meg éjjenviktor? Baxátok meg, tényleg ez kellett? Fejbe lõttek egy rendõrt – életét vesztette - elfogták a támadót
Akció közben fejbe lõttek egy rendõrt Bõnyben. Az Origo úgy tudja: a rendõr belehalt a sérülésbe. A tettest tûzharcban elfogtál, megsebesült.

A halálról

GondolatokTagunk osztja meg veletek. "Nehezen hittem, hogy valaha is a halal utani eletröl beszelek – meg akkor sem, ha közvetlen, atelt tapasztalataim vannak a valosagrol.
Egyet azonban hatarozottan allithatok: ha valaki ezt az allapotot nem elte at – az soha nem fogja elhinni, hogy a doki igazat beszel.

A külügy bekéreti az orosz nagykövetet

BelföldÉs vazelinnel, vagy nélküle? ha kiderülne a tejes igazság, nem lenne piskóta! Nagyjából semmi nem igaz semmilyen hõsködésbõl, helyette tényleg zsidó összeesküvés volt. Na és? Andropov ezt is részletesen leírta, csak még nem adták ki, de már nyomodakész. Az orosz állami tévé nemrég arról értekezett, hogy a nyugati titkosszolgálatok miatt tört ki az 1956-os forradalom. A külügy lépett.

Ne csináljunk hõst Nagy Imrébõl!

BelföldNem én írtam...ezt sem. Az oroszok örülnek, hogy ennyi "magyar" zsidó "hõs" irtotta ki a cárevicst...már persze, ha igaz mert még az sem igaz, hogy valami igaz. Hõsök? Lófax! A jelenlegi "nemzeti-keresztény" tábor, a magukat jobboldalinak vélõ pártok és szimpatizánsaik mintha elégedettek lennének az emlékezetpolitika jelenlegi irányával. "Nemzeti hõs kell? Nesztek itt van Nagy Imre." Nyögi a történész és hátradõl. Nyomatékosan kérjük, hogy kutasson csak tovább. Mindent nem vesz be a gyomrunk.

Amerikai tengerészgyalogosok fognak állomásozni Norvégiában

Az ótópálya oda visz, út közben meg Gardermoen a reptér...szép hely lehet, Norvégia pedig demokratikusan militarizált újvikingia, mely régi akar lenni. Thor segítsen rajtunk! Norvégia megállapodott az Egyesült Államokkal arról, hogy körülbelül 330 amerikai tengerészgyalogos fog állomásozni januártól a skandináv ország középsõ részén - jelentette be kedden a norvég védelmi minisztérium.

Isten nevével kampányol az osztrák elnökválasztás jobboldali jelöltje

KultúraJaj má', hát eddig "istenke" nevében csak öltek, a qva anyátokat, ahogy most is. Az összes xarháti geci zsidó-takony ezzel takarózik. Nem volt még elég?Be kék már zárni ezt az állatkertet! Az evangélikus és a katolikus egyház is felemelte a szavát ez ellen. Tiltakozik Ausztriában az evangélikus egyház amiatt, hogy a decemberi elnökválasztás szabadságpárti jelöltje az „Isten engem úgy segéljen” jelmondattal kampányol plakátjain.

Mészárlás és 59 halott a rendõrakadémián

BelföldHja ez nem 'belföld', de ideje lenne már, bár a parlamenti zsinagógát a szolgálati tálibok összetéveszthetnék az idióták kaszárnyájával. Azért a hatékonyság megnyerõ. Fegyveresek megtámadtak egy rendõrakadémiát hétfõn késõ este Pakisztánban, legalább 59 embert megöltek, és 117-et megsebesítettek – közölték különbözõ források.
Generálási idő: 0.79 másodperc
3,408,760 egyedi látogató