Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

IMF: globalizációellenes lázadás fenyeget

TanácsadásNocak-nocak, cak nem a nemzetközi zsidó szupermacizmustot tetszenek befalazni? Na ne! Aztat nem lehet! A Nemzetközi Valutaalap vezetõ közgazdásza úgy nyilatkozott a londoni Times-nak, hogy már túl régóta alacsony a növekedés üteme a fejlett világban, és a javak elosztása sok országban egyenlõtlen. Maurice Obstfeld szerint ez megerõsíti azokat a globalizációellenes tendenciákat, melyek falakat kívánnak visszaállítani a nemzeti határokon. Ez ellen az államok úgy cselekedhetnek hatékonyan, ha ösztönzik a növekedést és figyelnek arra, hogy a társadalom minden rétege jusson valamiféle elõnyhöz a GDP-növekedés következtében.

A terroristáknak is segít a magyar szabályozás

BelföldUgye ezt nem szervezetten a titkosszolgálatok hajtották végre, hanem csak egy "hirtelen" ötlettõl vezérelt csel-ekedet volt.? Németh Szilárd azonnali vizsgálatot követel a SIM-kártyák ügyében Azonnali vizsgálatot követel a fideszes Németh Szilárd amiatt, hogy egy hajléktalan személy adataival visszaélve mintegy 200 ezer telefonos SIM-kártyát vásároltak szervezett bûnözõi körök a Magyar Telekomtól. A nemzetbiztonsági szakértõ szerint a hírközlési törvény módosítása szükséges. A telefontársaságok lényegében megerõsítették, kijátszható a jelenlegi rendelkezés.

Orbán elmondta, mit vár el a TEK-esektõl

BelföldA következõ akció-lyukat begyakorolták. Jó! A titkoszos-szopgálatok remekül robbantgatnak majd sittet, nylonzacsekokat...persze halott nem lesz, vagy hoznak exportot, de judapest hamarosan lázár. Legyen hideg élelmetek. Jön a jó havasnak és hidegnek kinézõ hosszú tél. Migráncs-csaló-gató mocskos egy zsidó-cigány idõszak ez. Legalább olyan keménynek kell lenni, mint a terroristák, hangoztatta Orbán Budapesten csütörtök hajnalban, miután a Terrorelhárítási Központ gyakorlatozott a Puskás Ferenc Stadionnál.

Bayer-Szima-Posta interjú 2009

GondolatokAzóta sok minden megváltozott! Ha mégsem, úgy az az én hibám, egyedül az enyém. Link

Állami élelmiszertartalék helyett ingatlanbiznisz?

BelföldItt azért sokkal többrõl van már szó.A macinak sok van és "kisegít", ha úgy hozza. Márpedig úgy. Egy hónapja derült ki, hogy Magyarország, több évtizedes gyakorlatot felrúgva értékesítette a válsághelyzetekre készletezett élelmiszertartalékát, és megszüntette az ezért felelõs gazdálkodó szervezetet. Az ellenzék azóta hasztalan próbálta megtudni, mi lett a pénzzel, a raktárvagyonnal és hogy hol tart a végelszámolás, míg végül az NFM pár napja válaszra méltatta Gõgös Zoltánt. Ami a levélbõl nem derül ki, megtudtuk máshonnan.

Gyilkosokat félt Strasbourg

TechnikaÓ, nem a judapesti zsidó csürhérõl és a cigányaikról van szó, ha magyarokat ölnek. Nem hát! A hasonlatosság, csak a véletlen mûve. Tóth Norbert: A bíróság a tényleges életfogytiglan kivezetésére törekszik
A tényleges életfogytiglan szabályozása miatt elmarasztalta hazánkat az Emberi Jogok Európai Bírósága. A strasbourgi testület szerint ez a büntetési forma sérti az elítéltek jogait. A kormány nem tervez változtatást.

Becsõdölhet az európai bankrendszer?

TechnikaMármint a zsidó bankredxarra tetszettek kérdezni? Csak rajtad múlik. Nyomj egy lájkot és legyen akaratod szerint. mi eztet neked most megengedjök! Meg hát! Persze! Bár idõközben harmadára csökkent a Deutsche Bankra az Egyesült Államokban kiszabott dollármilliárdos bírság összege, alig csökkent a csõdveszély a kontinentális bankrendszerben. Ahol a német bankóriás pénzügyi gondja csupán a jéghegy csúcsa. Ön szerint, becsõdölhet az európai bankrendszer? Szavazzon!

Szingularitás

Gondolatok

A TEK éjfélkor a Puskás Ferenc Stadion metróállomásnál gyakorlatozik

BelföldZsoldos-csorda készül a békára! Migráncs zsidó-cigány hajkurászás lészen továrissi! A Terrorelhárítási Központ „felhívja a lakosság és a környéken tartózkodók figyelmét, hogy a gyakorlatot a nyugalom megzavarására alkalmas hanghatások kísérik, és az abban részt vevõ mûveleti egységek megkülönböztetõ hang- és fényjelzésû jármûvekkel közlekednek”. A gyakorlat vége hajnali 2 körül várható, addig korlátozzák a gyalogosforgalmat.Link

Kína szembemehet az OPEC-el

KülföldMivel a yüan konvertibilis és lényegében a maci irányítja a "piacokat", így kár is az opec-rõl már beszélni. Nem meglepõ, hogy az elmúlt években az olajár csökkenését Kína kereskedelmi és stratégiai tartalékainak bõvítésére használta és az sem, hogy a hivatalos információk általában a valóságosnál kisebb mennyiségekrõl szóltak, szólnak. Ez pedig találgatásokra ad okot a világpiaci szereplõknek, hogy az ázsiai állam mikor és hogyan veti be tartalékait, a kereslet mérsékélésére, befolyásolva az olajára alakulását, és a jövõbeni alakulásara vonatkozó pontos becslések készítését. Elemzõk szerint Kína képes lehet fékezni az olajár emelkedését.

A fülöp-szigeteki elnök megkövette a zsidó közösségeket a Hitlerre tett utalása miatt

KülföldA kis butuska is csak egy báb: „lehetetlen bármilyen összehasonlítás a holokauszt páratlan atrocitásaival” Bocsánatot kért a zsidó közösségektõl Rodrigo Duterte, a Fülöp-szigetek elnöke az Adolf Hitlerrel kapcsolatos kijelentése miatt.
Generálási idő: 0.63 másodperc
3,388,271 egyedi látogató