Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

EM002. A tojásokról és a tyúkokról. Vagy tyúkokról és tojásokról? Vagy hogy is van ez?

TanácsadásA tojás - legalábbis a tyúktojás - a tyúkból gyün. Ráadásul ugyanott pottyan ki, ahol a kula kipottyan: a kloákáján át. Tehát ha valaki azért nem eszik csirkelábat, mert jujj, azzal tapicskolt a kakájában és más kakájában is, az ilyen alapon tojást se nagyon egyen! Nem mintha minden tojás fostos lenne, de egyrészt elõfordulhat, hogy az volt, hisz’ a humanoid faj is képes szülés közben ürüléket eriszteni, másrészt amikor a tyúkudvarban szaladgálnak és belelépnek ebbe-abba, akkor majd fölavászkodván a tojófészekbe összetapoghatják a többi, már ott lévõ tojásokat is a lábukkal. De ebben semmi természetellenes nincs. Mármint akkor, ha normális eledelt esznek és normálisan vannak tartva. (Lásd az EM001-es cikket! Link)

Elemzés 3.0

GondolatokSzia Imre!
Igen nem vagyok valami termékeny írás tekintetében az elmúlt 4 évben. De lett család közben, két utód:D Dunaimádó unszolására pár hónapja tollat inkább billentyût ragadtam. Íme az eredmény. Ha gondolod rakd ki. Durvább dolgokat még fogalmazom, közben bevédem a hátsómat, aztán publikálhatóak azok is.

"Nem kell több maffia" Összecsapások a moldovai parlamentnél

Külföld"Politikus"? Akkor bizony csak a maffiatag lehet, mert ez ma a szabály. Titkosszolgálatok = zsidómaffia, de szerintem ezt már itt mindenki érti. Összecsapások kezdõdtek szerdán Moldova parlamentjénél több ezer ellenzéki tüntetõ és a rohamrendõrség között, miután a törvényhozás bizalmat szavazott az EU-párti koalícióhoz tartó Pavel Filip miniszterelnök kormányának.

Putyin várja a zsidókat

KultúraNos, ha már annyi minden kiderült errõl a mocskos buzi összeesküvõ parazita bandáról, a megoldás Szibéria (Birobidzsán). Össze lesznek szépen csõdítve és tejelnek, ahogy kell a házizsidajai, vagy mennek a meszesgödörbe. Vlagyimír most játszatja el velük a "Kinyaljátok szépen a seggem, buzi banda, vagy ott dögletek meg, a hol vagytok!" -játékot. Link

30 évre titkosították, mit terveznek terrorveszély esetén - Novák Elõd elárulta

BelföldA kis hücpe görény mit árult el? Az oroigó már 13-én megírta, amit a szolgálatokkal leegytezettek. Mit kell itt nyekeregni? Megmondtam mi lesz! Határzár és kis "kergetõzés" és persze holkoszt, a kibaxott zsidó-maffia qva anyátokat. Novák Elõd Facebook-oldalán azt írta, 30 évre titkosították azt a kormányjavaslatot, amelynek közzétételéért 3 éves szabadságvesztést is kockáztat. A politikus lemond mentelmi jogáról, de akkor is felhívja rá a közvélemény figyelmét, mennyire abszurd az Alaptörvény-módosító javaslat titkosítása.

Szlovákia: Slota tömegbalesetet okozott

KülföldÉs akkor mi van? Ja, semmi! Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) egykori elnöke ellen eljárást indítottak tudatmódosító szer hatása alatt elkövetett veszélyeztetés ügyében. Slota tegnap tömegbalesetet okozott a zsolnai járásbeli Litvailló (Lietavská Lúèka) és Túrirtovány (Porúbka) között. Az Új szó összeállítását idézzük.

Mama, papa kezdõdik!

GondolatokÁ, semmi az, csak a szopásos. 3 év kellett hozzá, hogy a nemzetközi helyzetet feltornázzák az antiszemita közösség elleni uszítás terminológiájának ingerszintjére és azon közösségi nagy röhögést foganatosíthassanak, visítva. Remélem a tárgyalásra majd jöttök, ahogy szoktatok aktívan és kiálltok, ahogy szoktatok! Az asszony igencsak örül, mert úgy véli, csak lecsuknak már végre. Köztünk legyen mondva: igencsak ideje volna már.

A melegek a belsõ elhárításnál dolgoznak legszívesebben

TechnikaEz beismerés, hogy a buzik és ribancok és egyéb zsidó elfajzottak a szolgálatok búvóhelyei, kompromittáló segédei...és amit a fantáziátok még elvisel. A bûnözõi csoportok is ide tartoznak ám.
A brit belsõ elhárítás, az MI5 a legmelegbarátabb munkáltató Nagy-Britanniában. A Stonewall melegszervezet évente összeállít egy listát a melegek számára legjobb munkahelyekrõl, idén az elhárítás lett az elsõ.

Hollande gazdasági és társadalmi vészhelyzetet hirdetett

KülföldAzta! A békának lûttek! A francia elnök hétfõn jelentette be az új gazdasági állapotot, amit gazdasági és társadalmi vészhelyzetnek nevezett. Ehhez pedig egy kétmilliárd eurós tervet is bejelentett, aminek a segítségével az ország újra utolérheti a világ gazdasági elitjét.

Keresik a "feláldozhatókat"

TanácsadásRemélem el tudtok bújni, s ha nem, akkor felszerelés után le lehet lövöldözni a kibaxott parancsnokaitokat! Persze demokratikusan!

Székely hadügyminiszter is van, meg "emigráns kormány"

TanácsadásHû-ha, lassan az MFNK-t kezdi kopizni a "nemzeti ódal"? Lincenszdíjas ám!
Generálási idő: 0.58 másodperc
3,388,446 egyedi látogató