Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ismeretlen magyarok: Ata Kandó, a modern fotográfia egyik legsokszínûbb mûvésze

BelföldA hír24 kapott megbízást, hogy "ismeretlen magyarok" cím alatt kizárólag zsidó "mûvészek" és holkoszt-cáfolatok köztudomásra hozatalát segítse. Egy is egy pregnáns darabja ennek annak a bohózatnak, amit ezek a mocskok nemzeti bûrkötetbe bújva mûvelnek. A 102 éves Ata karrierje végigkísérte a XX. századot – fotózta a dél-amerikai indiánokat, az '56-ban Nyugatra menekülõ magyarokat és divatfotósként is maradandót alkotott.

CSOK és PÖCS (LM elemzése)

GondolatokAmit bekajálunk újra és újra
A tények azt mutatják nem tanulunk. Az ország még ki sem heverte a devizahiteles "business"-t itt az újabb õrület az "olcsó"; forinthitel és a keresletet tovább ösztönzõ támogatás a CSOK. Ezek következtében a lakásárak sok helyen 50-60%-ot emelkedtek az utóbbi 1-1,5 évben és az ingatlanpiac szárnyalásáról cikkeznek. Nem akarok vészmadár lenni de ennek megint cumi lesz a vége.

Katonai elemzõ: Az ukrán hadseregnek nem ágyútöltelékekre van szüksége, mint 2014 tavaszán

KülföldÉrtitek ti mire is kell a "pénz"? Ez csak az egyik oldala a ma nõ vernek. Pénzzel akarják szerzõdéses katonai szolgálatra ösztönözni az ukrán állampolgárokat.

Több mint százmilliárd dollár katonai segélyt kapott Izrael

KülföldNetanjahu: Izraelnek több amerikai katonai segélyre van szüksége
Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök kijelentette, hogy Tel-Avivnak több amerikai katonai segélyre van szüksége az Irán és a P5+1 országcso- port közt létrejött nukleáris megállapodásból adódóan, írja Press TV.

A NATO és az MD erõsíti együttmûködését

KülföldSzépen alakul a "béke"! Kína jól megtámogatta a maci által leszervezett tanálkozót. A NATO-tagállamok és az úgynevezett Mediterrán Párbeszéd (MD) országainak (Algéria, Egyiptom, Izrael, Jordánia, Marokkó, Mauritánia, Tunézia) vezérkari fõnökei javaslatcsomagot fogadtak el a katonai együttmûködés erõsítésérõl, a védelmi képességek fejlesztésének érdekében – közölte a brüsszeli NATO-központban mûködõ magyar katonai képviselõi hivatal pénteken.

Putyin: Lenin bombát tett Oroszország alá

KülföldAzért a többi szabadkõmûves zsidót se feledjük ám se az ottaniakat, se az itteni kóhn bélákat és lenin-srácokat! Fel kell frissíteni azt a memóriát! Az orosz elnök a Kurcsatov Atomkutató Intézet vezetõjének szavaira reagált a tudománnyal és oktatással foglalkozó elnöki tanács ülésén. Mihail Kovalcsuk méltatta Leninnek azt a képességét, hogy emberek millióinak gondolkodását tudta befolyásolni. Mint mondta, ilyen jól szervezettnek kellene lennie a tudománynak is.

Holokauszttagadás miatt ítéltek el egy férfit

BelföldOrosházit is tolják rendesen! Kár tagadni olyasmit, ami nyilvánvaló! Helyeselni, sõt minden eszközzel iparkodni kell annak beteljesítéséén, persze demokratikusan! A Pesti Központi Kerületi Bíróság bûnösnek mondott ki csütörtökön egy férfit a nemzeti szocialista vagy kommunista rendszerek bûnei nyilvános tagadása bûntettében, és három évre próbára bocsátotta - közölte a Fõvárosi Törvényszék.

Irán: egy új korszak kezdete

KülföldAzt nem tudom, mert nekem még mindig csak Rimszkij Korszakovom van. A bagdadi tolvaj ma már nem annyira divatos kifejezés. Baszra meg már majdnem Teherán. Szurkolok az új korszaknak! Hajrá kurdszak! Irán új fejezetet nyitott külkapcsolataiban – így jellemezte Hasszán Rohani iráni elnök az Egyesült Államok, az Európai Unió és az ENSZ Biztonsági Tanácsa szombati bejelentését, miszerint hozzájárulnak az Irán ellen az elmúlt években életbe léptetett bi- és multilaterális szankciórezsim fokozatos, feltételekkel egybekötött feloldásának elsõ lépéséhez.

A terrorizmusban is hihetsz, ha akarsz

KultúraAz összes jahve-hívõ már rég ezt teszi és eszerint cselekszik a "szeretet" nevében. Mi ebben az új? Az összes "izmus" buzulizmus, még a nihilizmus is, pedig az még azt is tagadja, ami nincs. Komoly ideológiai problémába ütközött a francia oktatási rendszer, ugyanis a liberalizmus és a szekularizmus jegyében akár a terrorizmusban is lényegileg megtalálhatja valaki vallásos identitását.

Független Kurdisztánt akar az izraeli miniszter

KülföldÍgy lesz "Független Palesztina" és persze felszabadított zsidótlan Jeruzsálem. Ideje segíteni rajtuk! – mondta a Times of Israel címû izraeli napilapnak Ajelet Saked. Izrael igaz­ságügy-minisztere a kurdok régi küzdelmére utalt a független Kurdisztánért. Érvelése szerint Kurdisztán Izraelnek segítene, ha ütközõzónaként mûködne Irán és Törökország között.

Egy nap alatt lezárta a határait Európa

KülföldA kezdet kezdete. Az osztrákok korlátozzák a menedékkérõk létszámát, lépett Szerbia és Macedónia is. Elkezdett bedõlni a dominó, az EU helyett az európai országok zárják le sorra a határaikat.
Generálási idő: 0.70 másodperc
3,948,824 egyedi látogató