Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

5. hullám

KultúraNem nagy szám, de sok kulcsgondolatot közvetít. Sorolom: alig van a "civil" felkészülve az "összeomlásra". A zufók köztünk vannak, úgy néznek ki, mint mi, csak õk a "vezetõink" és céljuk, hogy egymást leölve átvehessék a Földet. A gyerekek agymosása, csippezése hatékony módszer. A férfiakat leölik, a nõk betegségben hullnak el. A fehér faj a központban...és persze sok egyéb illuminátus utalás, beleértve a földalatti bázisuk felrobbantását is. Link

Több mint 80-an haltak már meg az ukrajnai influenzajárványban

TechnikaMegismétlik a 2009-es nagy permetezést! Aggódom az egyik tagunk kislányáért. Napok óta nem jelentkezik már. Kizárólag a veszélyeztetett csoportokból kikerülõ betegek haltak bele eddig az Ukrajnában terjedõ H1N1-es influenzába. Az ukrán egészségügyi miniszter szerint összesen 83 halottról tudnak. Nemrég egy új vírustörzset is azonosítottak Ukrajnában.

Iráni elnök: kétszínûség nélkül kell fellépni a terrorizmussal szemben

KülföldMindenkinek kétszínûség nélkül ki kell vennie a részét a terrorizmussal szembeni küzdelemben - fogalmazott hétfõn Haszan Róháni iráni elnök Sergio Mattarella olasz államfõvel folytatott megbeszélésén, és széles körû nemzetközi koalíciót sürgetett a terrorizmus ellen.

Felállították az önzés matematikai modelljét

TanácsadásTényleg? Hát Jézus, meg ilyesmi? Szegény mocskos zsidó paraziták tehát nem is tehetnek semmirõl, õk csak a már kiherélt jewolóciont követik és adoptálódtak? Sajnos, nagyon úgy fest, hogy az önzés evolúciós szempontból kifizetõdõbb, mint az önzetlenség.

Kész a 'válasz'

Gondolatok10.B.XVIII.32/2016
dr. Bodóné dr. Molnár Edit
Na végre, már kezdtem úgy vélni, hogy 3 év sem lesz elég, hogy a vádhatósegg a folyamatos hosszabbítgatások után eljuttassa idáig a számítógépem és személyem elrablásának, családom éjszakai zaklatásának igen súlyos ügyét. Még a végén, mire hadiállapotba lépünk és elévülne a történet, bár én nem feledek.

Illegális betelepítés Nagy-Britániába (is) 2009, október 29-ben írtuk.

KultúraA múlt napokban Nagy-Britanniában a volt Blair kormány egyik fõ tanácsadója elismerte, hogy 2000 óta a brit kormány szándékosan engedett be több millió bevándorlót azzal a titkos céllal, hogy a brit társadalom "multikulturálissá" váljon (http://www.telegraph.co.uk/news/newstopicsLink). A tanácsadó szerint az egész mögött csupán az állt, hogy egy multikulti társadalom önmagában "kívánatos" dolog és csak azért volt titkos ez a politika, mert a közvélemény valószínûleg ellenezte volna.

Német pszichiáter: Merkel mesterségesen felfújt önképpel rendelkezik, veszélyes az országra

KülföldEjnye no, ezek a picoizék minek ugatnak bele olyasmibe, amihez nem értenek? A Hitler-lány jól van és szedi a pilulákat rendesen, ahogy Orsós Viki is, erõs felügyelet mellett. Hans-Joahim Maaz pszichoanalitikus, bestsellerszerzõt arról faggatta a Huffington Post német kiadása, hogy a kancellár pártja rosszallása és az egyre több elforduló ellenére miért folytathatja sokat kritizált menekültpolitikáját, túloznak-e azok, akik Angela Merkel szellemi egészségéért aggódnak.

Görög külügyminiszter mondta: a menekültek megállításának egyetlen módja, ha 'lebombáznánk õket'

KülföldUgye ez a "hír" se a zsidó "betelepülõkrõl" szól? A görög külügyminiszter szerint hiába zárják le a határokat, a menekültek akkor is jönnek majd. A megállításuk egyetlen módja, ha „lebombáznánk õket”. Sietve hozzátette, hogy ezt persze senki sem akarja.

Szlovák kormány: szükséges a menekültek megfélemlítése

KülföldUgyanez a zsidókra triplán érvényes és a programnak ez a lényegi része. "Ha nincs megfélelmlítés, ha nem teszünk semmit, csak ülünk ölbe tett kézzel, majd végignézhetjük, ahogy további menekültek százezrei jönnek Európába, mindenféle ellenõrzés nélkül" - mondta Kaliòák.

Katonai felhatalmazások a NATO-tagországokban

TanácsadásVan jogalap a hadseregek belföldön történõ bevetésére
A magyar alaptörvény módosításának elfogadása esetén a kormány terrorfenyegetettség vagy -támadás esetén vészhelyzetet hirdethetne, a honvédség pedig segíthetné a rendõrséget a biztonsági feladatok ellátásában – érvel a kormány. Mi a jogi helyzet a négy legnagyobb védelmi költségvetéssel bíró NATO-tagországban?

A zsidó-cigány orbán-orsós-olstein beszéde Moszkvában!

Generálási idő: 0.89 másodperc
3,948,880 egyedi látogató