Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A bilincsbe vert Portik jól ismerte Orbánt ?

BelföldPinyó, Orsós....mi a zsidó qva isten van itt már! Izgalmas volt most is Portik Tamásnak és társainak a pere. Volt itt minden kérem. Mint kiderült a terheltek védekezésébõl a rendõrségnek szinte minden robbantáshoz és leszámoláshoz valamiféle köze volt. A jelenlegi belügyminisztert Pintér Sándort is osztották rendesen, õ rendelte meg Portik szerint az Aranykéz utcai robbantást. S az kiderült Orbán gyermekével járt egy osztályba Portik gyermeke is, így igen jól ismeri a miniszterelnököt is személyesen.

Ellopták a korrupció elleni harcra kapott pénzeket

BelföldHát úgy van az, hogy "kard által vész, ki kardot ragad...". "Magyarország" államformája: zsidó-cigány maffia, közig. berendezkedése: korrupcijó! A korrupció elleni harcra kapott uniós források ellopásának ügyében nyomoz a Nemzeti Adó és Vámhivatal, írja a HVG, ami az ügyrõl megkérdezte az adóhivatal elnökét, Tállai Andrást is, aki viszont meglepetésre

A vérünkön hizlalt egy céget az OVSZ

TechnikaMint megrögzött "véradó", mióta mondom ezt nektek? Viszik a zsidaojkhoz a plazmát, illetve a tetves férgek már itt nyüzsögnek érte, mert ettõl úgy vélik, majd nehezebb lesz kimutatni, hogy parazita hibridek. Még jó, hogy errõl se tudott eddig "senki". Szó szerint az állampolgárok vérén hizlalt egy gyógyszergyártó céget az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ), ami a jogszabályban meghatározottnál 60-70 százalékkal olcsóbban adott el vért éveken keresztül – írja a Napi Gazdaság.

Hitlerszalonna

KultúraÉn most fogytam ki belõle (Lica csinálja és nagyon ott van), de ma már pótoltam a hiányt, magyar szalonnával.

SZEMITÁK

GondolatokHelló Imre! Ismétlés a tudás anyja. Vajon ezt miért nem tanítják az iskolákban? Na ja, hülye kérdés! Mert egybõl kiderülne, hogy szemita faj nem létezik és soha nem is létezett. Link

Amerika szaúdi pénzbõl támogatja Aszad ellenzékét

KülföldSzaúdi zsidó banda financírózza izraelt is, magyaroktól és máshonnan összeharácsolt vagyonokból? Csak kérdem. Mert az usa-t Kína financírozza, izrael fele meg orosz anyanyelven hibrid. Nagymértékben szaúdi pénzekbõl finanszírozza az Egyesült Államok a Bassár el-Aszad szíriai elnök ellen küzdõ csoportok felfegyverzését és kiképzését – írja szombati számában a The New York Times.

Négy új hadosztályt alakít az orosz hadsereg

KülföldNagyon lassan alakulnak! Remélem tavaszra bevetésre kerülnek és meg sem állnak Londonig, Párizsig. A Kelet-Európában rendezett NATO-hadgyakorlatokra válaszul megerõsíti katonai jelenlétét Oroszország a keleti határán.

Csõdök sorozatát hozhatja az újabb válsághullám

KülföldNehogy elhiggyétek már! A jó válság a kiváltságosoknak az utolsó menedékük. Olaszország lehet a gyenge láncszem a következõ európai krízisben
William White, az OECD prominens tisztségviselõje szerint nemsokára újabb csõdhullám söpörhet végig a világon, s az erre utaló elõjelek komolyabbak, mint amelyek elõrevetítették a 2008-as válságot.

Most vegyetek Rubelt

TanácsadásEgész tûrhetõ elemzés a Die Welt-en, Gerry ajánlásával. Nem fordítom le nektek, új nincs benne. Lényeg, hogy az orosz-kínai gazdaság alapos, fedezett, az usa meg nem. Helycsere van.

Kína elnöke Palesztina mellé állt

KülföldHát hova állt volna? Pekingben már nincs hely, Moszkva elkelt, Afrika is fogyóban van, a zsidó meg likvidálva lészen, így ott lesz hely még pár étterem és óccsó bót, no meg sok katona számára. Kína határozottan támogatja a közel-keleti békefolyamatot, kiáll a palesztin állam létrehozása mellett, amelynek teljes függetlenséget kell élveznie, az 1967-es határok mentén kell létrejönnie, fõvárosa pedig Kelet-Jeruzsálem legyen – mondta Hszi Csin-ping (Xi Jinping) Kairóban, az Arab Liga küldötteinek gyûlésén.

Megéri az igazság bajnokának lenni a munkahelyen?

TanácsadásNa ezen bexartok! Miért jó, ha megmondjuk a véleményünket, és kiállunk másokért? És miért nem? "Megmondom õszintén, nem értek ezzel egyet - felel interjúalanyunk, Anita két perc után. - Ha valaki nem sunnyog a munkatársaival, na, meg a fõnökével, egyáltalán nem biztos, hogy hátrányosabb helyzetbe kerül a karrierje szempontjából." Ez a vélemény arra a pár kérdésre született, amelyben a kiállok a saját és mások igazáért kontra sikeres karrier kérdését kezdtük el feszegetni.
Generálási idő: 0.85 másodperc
3,956,276 egyedi látogató