Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szia!

TanácsadásTombol a svena influenza ukrajnaban! Kijevtol Odessaig karantenok vannnak az iskolakban ovodakban, sok a halalos aldozat! A lanyunk is elkapta, masodik napja 39, 5 a laza, a lazcsillapito szart sem er, az orvos meg mar masodik napja nem er ide. Udvozlettel, ...

Mongóliába utazik Orbán Viktor

BelföldKipát és menórát, tórát akar eladni? Jó, csak vicceltem. A nagy "közös" zsidó-cigány szkyta múlt kötelez. Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos látogatásra Mongólia fõvárosába, Ulánbátorba utazik január 24-én - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetõje hétfõn az MTI-t.
A kormányfõt útjára elkíséri több miniszter és egy mongol befektetések iránt érdeklõdõ üzletemberekbõl álló küldöttség is.

Cseh elnök: a muszlimok integrációja gyakorlatilag lehetetlen

KülföldTudjátok, hogy a zsidót eleve se nem érdemes, se nem lehet a cigányokról meg Boros nemrég ugyanezt mondta. Következtetés? Milos Zeman cseh elnök egy szombati tévéinterjúban úgy fogalmazott: gyakorlatilag lehetetlen integrálni a muszlimokat – számol be a Mirror.

Zsinagógába látogatott Ferenc pápa

KultúraA féreg a féreghez "vonazódik". A jezsuita parazita patkányok jól elvannak a holokoszttal. Még két év és érdekeltek leszünk benne mind. Sa(jná)lom! Többszöri tapssal köszöntötték Ferenc pápát a római zsinagógában vasárnap, ahol a katolikus egyházfõ igyekezett majdnem mindenkivel kezet fogni és sokakkal röviden szót is váltott. Az elsõ sorban holokauszt túlélõk várták a pápát.

Megtudhatjuk, hogy kiket pénzel Moszkva

KülföldAzé ez cuki! Az "orosz" pénzeli a jóbik zsidó bandát és tartja pozícióban a fideszes zsidókkal együtt. Tetszik ez a "demokrácia". Mi meg annyit hadonászunk a "jóbik" ellen és a maci "mellett", ingyé. Nooormális?Az amerikai hírszerzés rajta van, hogy kivizsgálja miként is finanszírozott Oroszország az elmúlt évtizedben titkos módon több európai pártot. De nem csak utána mennek a dolognak, hanem nyilvánosságra is hozhatják azt, amit megtudnak.

Orosz sárkány

GondolatokMég mindig nincs vers! 3 hete benne vagyok egy kiadós "influenza-szerû" valamiben, ugyan láztalan, de váladékban bõvelkedõen. Verának is már harmadszor jön vissza a torokgyuszi. Nem tudom mit szórtak, de ez mutálódik rendesen. Szóval a régi nóta: a büdös zsidó qva anyjukat! Tudom én, hogy nem túl diplomatikus stílus a holkoszt-túlélõ parazitákat ilyen módon dicsérni, de hát addig kell megtenni, amíg még lehet.

Az IS ellen harcolt a holland veterán, õrizetbe vették

KülföldHamarosan az Ardenekben "védhetik" a tulipán-mezõket! Azért a "hír" necces ám!A "magyar" viszonyokra adoptáljátok! Joga és kötelessége mindenkinek a zsidó terroristák elleni fegyveres küzdelem! Õrizetbe vettek a holland hatóságok egy korábban leszerelt holland katonát, akit azzal vádolnak, hogy egy kurd milícia tagjaként az Iszlám Állam (IS) nevû terrorszervezet ellen harcolt és több fegyveresével végzett, írja az MTI. A holland ügyészség pénteken közölte, a 47 éves férfi a Népvédelmi Egységek (YPG) nevû szíriai kurd milícia soraiban harcolt, amely az egyik legütõképesebb erõ az IS elleni küzdelemben.

Rablótámadással vádolják a szerb rendõrség elit alakulatának tagjait

KülföldEzek a TEK-es beszervezettek. Mit gondoltok, ott az "alvilág" nem a "rendõrséggel" kapcsolódik a "politikia zsidó bûnözõ" bandához? Álpintér Sanya and co. Egy 300 ezer eurót szállító autó kirablásával gyanúsítják a szerb rendõrség speciális egységének öt tagját. Hogyan sikerült lefülelni õket?

Visszamagyarosította a nevét Andy Vajna

BelföldTudod nem hír, de így lesz minden mocskos zsidó szabadkõmûves összeesküvõbõl "magyar". Eredeti neve mi lehetett? Kohn Mordeháj? A Cégközlöny szerint Andy Vajna visszamagyarosította a nevét és már mint Vajna András György szerepel a TV2 Média Csoport Kft. tulajdonosai között – szúrta ki a hvg.hu.

Saipan

KultúraMitõl változik?

Mára megszokott dolog, hogy csak a múlt változik. Kinek-kinek igénye szerint átalakítható akár a Világ mélye is. Ostoba érdekek Szíriát borítják lángba. Félelemmel terelnek õsz hajú gyermekeket saját érdekük szerint Sírjaikba. Szírek sírnak ha Sumérek nem mernek lépni, ha Inkák kérdeznek sem vállaljuk Urópa névadó voltát. Hol holokatyvasz szkítául alaptalan, ott nyilvánvalóan a hatalommal védett tudomány kollaboráns jogilag, fegyverrel védett.
Jásdi Kiss Imre

Mariana-árok

2014-ben:

Zsukov és még két másik zsidó megmondja a tutit

GondolatokCoresz van! Bogárkát a "globális háttérhatalom", a "kimondhatatlan nevû" zsidó bûntanya úgy tolja a köztudatba, mint vajat a késbe. Beindították a hivatalos "nemzeti összeesküvés-gyártó és leleplezõ kisipart". Itt az új "kormányalapító erõ-tér, a közhitelesítõ kóser megmondók handa-bandája. "Kimondhatatlan nevû" mi? Ki a büdös zsidó qva anyjukat érdekli már, hogy kimondod-é, vagy nem, hisz ezek már megdöglöttek a holokosztban hatszor és feltámadtak.
Generálási idő: 0.58 másodperc
3,452,462 egyedi látogató