Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nyaralunk

GondolatokMa kőbányában jártunk, felmérni a jövő munkahelyét. Mi így "nyaralunk". Ja, ha már van aki annyi rá van "izgulva" a "magamutogatásomra", csak az ő kedvükért még két pillanatkép, igazolandó, hogy az FSZB aktív kiképzése alatt állok. És tényleg, ma adódott, hogy oroszul beszélhettem valakivel és ez őt és engem is meglepte. Ja, és ma azt is "megkaptam", hogy "velem zsarolja" Putyin, Orbánt. Szóval, kell ettől több?

A pápa szerint Hitler 1934-es beszédét idéző politikai szónoklatok hangzanak fel Európában

Belföld„A szuverenizmus elszigetelődő magatartás. Aggódom, mert elhangzanak olyan beszédek, amelyek Hitler 1934-es beszédeihez hasonlítanak: »Előbb mi! Mi… mi…«: ezek a gondolatok félelmet keltenek. A szuverenizmus bezárkózás. Egy ország legyen szuverén, de ne bezárt. A szuverenitást meg kell védeni, de óvni és előmozdítani kell a többi országgal, az Európai Közösséggel való kapcsolatokat is.

Kérdezz-feleltek?

GondolatokUgyan nekem van szegezve, de nekem van szeghúzó kalimpácsom. Már csak az a kérdés, hogy mi az emberi lét értelme, a többiről már nem is szólva.
"Jó napot szeretnék feltenni pár kérdést önöknek így ismeretlenül és közvetlenül...amit mindig mindenki félreért és másrészt mindig falak türkröződnak vissza nekem emiatt. Ezeket bárkitől is kérdezem nem mellesleg erősen időhiány miatt sem lehet ezekre a válaszokra megvilágosítani magam, mert hülyének néz. De mivel emberek vagyunk és emberien gondolkozunk és civilizáltak vagyunk, egymás között tudjuk, hogy mire gondol az az ember aki feltette ezeket a kérdéseket, mint én most. 25 pont következik. 1. Hova tudunk behangolódni halálunk után?

Jó hírek: úgy tűnik, divatba jött az ex-elnökök elleni bűnvádi eljárás és az őket védelmezőkkel szemben

Belföld a dirr-durr-csitt-csatt a volt szovjet tagköztársaságokban
Kedves Imre!
Írtad, hogy küldjem el, ha érdekes híreket találok.
Szerintem ezek biztató fejlemények.
Link
Link
Üdv:

2 cikk, de mintha etgy ügy lenne

TechnikaSzia Imre!
A balkáni fegyverkezési versenyről küldök egy magyar nyelvű cikket, amit viszont románból fordítottak és egy román nyelvű cikket, ami a Caracal-i Alexandra és Luiza kiskorú lányok eltűnéséről szól.
Link

30/2019. (VII. 18.) ORFK utasítás a gyűlölet-bűncselekmények kezelésével összefüggő rendőrségi feladatok végrehajtásáról

TanácsadásKedves Imre!
Ezt for info küldöm, 2019. augusztus 1-től hatályos. Gondolom, a Maccabi-játékok alkalmából készült.

Voilá, és kezd megvalósulni Magyarországon, amit a Különvélemény c. filmben előre beharangoztak: előítéleten alapuló bűncselekmények elkövetésének megelőzése érdekében fellépő rendőrök, intézkedés büntető törvénykönyvi tényállást meg nem valósító, gyűlölet motiválta "incidens" gyanúja esetén. Vagyis a rendőr megelőzési céllal ráteheti bárkinek a szájára a kezét, mielőtt az megszólalna, mondván, "Gyanús vagy te nekem, szerintem gyűlöletincidenst készülsz megvalósítani!", nehogy az szóbeli agressziót kövessen el? Ez már az orwelli gondolatbűnözés és gondolatrendőrség bevezetésének első lépcsőfoka! (Az érdekesebb részeket félkövér betűvel kiemeltem a lenti szövegben.)
Hát, nem irigylem a "precog"-okat, annyi melójuk lesz, hogy szét fognak ázni a medanszében.

A bolgár főügyész célba vette a tényfeltárókat, akik korrupt minisztereket buktattak

TanácsadásJé, ezek a hivatalos "leleplezők" és a szolgálati bekötések...azért remek az összhang.
“Ez egy ügy, nem egy szakma” – Bivaly újságírók Bulgáriából, akik megbuktatták Boriszovot
Wikileaks-klónok a Žít Brno-tól a Balkanleaksig – kiszivárogtatási körkép

Jelentés Germániáról

KultúraImre, sajnos nem fért fel az üzenőfalra:
Gyerekek, hogy mik vannak Germániában! 2 ember igazat mondott a négerekről és a „sajtó” máris rájuk csapott „raccistázás” miatt. Pedig nem akárkik, esetleg épp azért. Az egyik eset: Clemens Tönnies, az FC Schalke 04 focicsapat felügyelőtanácsának elnöke azt nyilatkozta, hogy „A támogatások megemelése helyett, inkább évente 20 erőművet kellene Afrikában finanszírozni, s akkor abbahagynák a feketék a fák kivágását és befejeznék – ha sötét lesz – a gyerekcsinálást”. Akárhogy nézzük, ez a kijelentés megállja a helyét.

Az indiai kormány visszavonja Kasmír különleges alkotmányos státusát

KülföldKezdődik Pakisztán felszámolása... Az indiai kormány bejelentette hétfőn, hogy visszavonja Kasmír indiai fennhatóság alatt álló részének különleges alkotmányos státusát.

Új nukleáris rakéták fejlesztésébe kezdhetnek Putyinék

TechnikaHa Washington is így tesz, reagálniuk kell, mondta az orosz elnök hétfőn.
Oroszország kénytelen lesz szárazföldi telepítésű közepes és rövidebb hatótávolságú eszközöket kifejleszteni, ha az Egyesült Államok is így tesz majd – figyelmeztetett Vlagyimir Putyin orosz elnök a Kreml honlapján hétfőn közölt nyilatkozatában.

Tegnap

GondolatokItt tartunk most.. Link
Generálási idő: 0.46 másodperc
2,800,625 egyedi látogató