Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Koronavírus mint világbéke

GondolatokRemélem mindenki jól van, aki rosszul az is. Tanultok oroszul, vagy legalábbis íiddisül? Link

Csalódott a járványra adott európai válasz miatt, ezért lemondott az Európai Kutatási Tanács elnöke

Belföld"Csalódott", hát persze. Tán tud is valamit és tán nem nem is önkéntesen "mondott" le. Na látjátok, ezek a "kamuhírek", melyek kétségeket támasztanak. A koronavírus okozta világjárványra adott európai válasz késlekedése miatt beadta lemondását Mauro Ferrari, az Európai Kutatási Tanács elnöke – erősítette meg Johannes Bahrke, az Európai Bizottság digitális gazdaságért, valamint kutatásért és innovációért felelős szóvivője szerdán.

Klinikai szakdolgozatom (2005)

GondolatokSemmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar
Klinikai Pszichológiai Tanszék
Budapest

SZAKDOLGOZAT

Posta Imre

Olaszországban már 94 orvos és 26 nővér halt bele a járványba

BelföldElég egyértelmű, hogy a halálos kór az orvosok genetikájára lett kifejlesztve, a DR-st támadhatja elsős sorban. A statisztikák szerint persze a helyzet sokkal komolyabb. Vagy nem, vagy de, vagy talán. Az olaszországi orvosszövetség közleménye szerint már 94 orvos van a koronavírus olaszországi áldozatai között. A nővérek szövetsége szerint 26 nővér is belehalt a fertőzésbe – írja a CNN.

WHO official: 'we may have to enter homes and remove family members'

TanácsadásWorld Health Organization official warns it may enter your home, and take a family member over coronavirus
Anthony Garreffa | Apr 7, 2020 at 10:00 pm CDT (3 mins, 35 secs reading time) It feels like we're in an altered reality right now, but this is real -- a World Health Organization (WHO) official has said that they may have to "enter homes and remove family members" because of the novel coronavirus. Watch it with your own eyes:

Fel-elem:mai pát perc munka után

Posta Imre előadás 2008 Szentes

GondolatokKésőn ébredőknek egy kis tavaszi zsongás. Link

Rovarok bolygoja

GondolatokA nyar kozeleg es rovar csipesek is. Ebben a linkben lathato hogy mit kell csinalni ha az embert megcsipi valami rovar.
Link
Az embereknek FOGALMUK SINCS, hogy milyen fontos hogy tisztitsag meg a boruket a rovar mergektol. Ezt senki sem aki “Hivatalos” nem mondja. Tobb mint valoszinu, hogy nem tudja. Az emberek pedig nagyon konnyeden veszik ha egy szunyog megcsipi oket. NEM IS GONDOLJAK HOGY MICSODA KART OKOZ AZ EMBEREK TESTEBEN A ROVAR MEREG!

Óriási összeget, teljes nyereségét befizeti a költségvetésbe a Magyar Nemzeti Bank

BelföldRotschildtalanítás? Kiemelkedő, 254,7 milliárd forint nyereséget ért el 2019-ben a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Az MNB igazgatóságának megítélése szerint a jegybank elégséges eredménytartalékkal rendelkezik, így szerdán meghozott döntése értelmében az eredmény döntő részét, 250 milliárd forintot osztalékként befizet a költségvetésbe, aminek átutalása már pénteken megvalósul, jelentette be csütörtökön a honlapján a Magyar Nemzeti Bank.

Tévhit, hogy leálltak a végrehajtások a koronavírus miatt, sokan csökkentett bért kapnak

BelföldA fizetések 33, indokolt esetben akár 50 százalékát a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság idején is levonja a végrehajtó. Pedig a bajba került családok tagjai között is sokan lehetnek, akik elvesztették állásukat, vagy kevesebb fizetést kapnak, mint eddig. Közülük azokat, akik albérletbe kényszerültek, a teljes anyagi ellehetetlenülés fenyegetheti.

Megnyugtatok mindenkit! A végrehajtó ugyanúgy levonta a fizetésem 33 százalékát, mint eddig!

Tévesen számolt fel egy 27 ezres kacsaállományt a Nébih

BelföldKorona vírus, opsz, bocs tévedtünk! A legszigorúbban járni el velük! Konkurrenciánt igy kell felszámolni. Madárinfluenza gyanúja merült fel egy Békés megyei, pusztaföldvári kacsaállományban, az állományt vasárnap felszámolták, a későbbi vizsgálati eredmények szerint azonban az állatok nem voltak fertőzöttek – közölte Nébih az MTI megkeresésére.
Generálási idő: 0.70 másodperc
4,701,995 egyedi látogató