Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Érthetetlen, ami a Földdel történik

TanácsadásÉrthetetlen? Tényleg? "Mi ez az "északa" szó? Tán este? Setít? Szándékos? A Föld mágneses északa az elmúlt években a vártnál jóval gyorsabban vándorolt, és immár a kezdő hosszúsági körön is áthaladt – írja a Live Science. A mágneses észak korábban Kanada sarki területein feküdt, az elmúlt két évtizedben viszont folyamatosan tolódott Szibéria felé, évente mintegy 55 kilométert téve meg. A Brit Geológiai Társaság friss jelentése alapján az elkövetkező időszakban a vándorlás némiképp lelassul majd, és évente 40 kilométert haladhat a pólus.

Indul a magyar-orosz űrprogram! Lesz magyar űrhajós is

BelföldPersze, hogy szkyta-zsidó lesz, aki a szerepet eljátssza. Magyar-orosz űrkutatási projektek indításáról, valamint a 2024-2025-ben a Nemzetközi Űrállomásra felküldendő magyar űrhajós kiválasztásának és kiképzésének megkezdéséről állapodott meg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Dmitrij Rogozinnal, a Roszkoszmosz orosz állami űrkutatási vállalat igazgatójával pénteken Moszkvában.

Putyin: Megerősödött Oroszország helyzete a globális fegyverpiacon

BelföldOroszország idén hét nemzetközi haditechnikai kiállítást szervezett – emlékeztetett rá az orosz elnök.
A szankciók és a rosszhiszemű konkurencia ellenére megerősödött Oroszország pozíciója a nemzetközi fegyverpiacon – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a külföldi haditechnikai együttműködésért felelős bizottság hétfői moszkvai tanácskozásán. Putyin szerint az orosz fegyver- és haditechnika-kivitel növekszik, értéke pedig idén elérte a 13 milliárd dollárt (több mint 3800 milliárd forint), ami több mint kétmilliárd dollárral haladja meg a tavalyi adatot. Mint mondta, a megrendelés-portfólió stabil, szintje túllépte az 50 milliárd dollárt.

Kiruccanás

GondolatokHa már voltatok oly hihetetlenül nagylelkűek és elintéztetek Verának és nekem egy szabad hétvégét az Andezit Hotelben (semmit nem tudtam a cselszövésről, melyet az asszony közreműködésével szőtt a titkos "háttérhatalom"), akkor holnaptól élünk a lehetőséggel. Szokatlan a gondolat is, hogy ..., de majd csak túléljük. A fontos, hogy Vera kikapcsolódjon én meg eleve ki vagyok már kapcsolva. Szóval most pár napig nem leszek. Gerrynek adtam át a marsallpetrencét, de ismerve, nem lesz szigorúbb, mit szokott. Állítólag nagyon szép hely. Képeket készítek és beszámolok, melyik szolgálat melyik emberét véltem felfedezni, vagy hol volt a "poloska", "kamera" előkészítve. Na jó, csak viccölök. Rég nem érdekel már ez. Amúgy sem tartunk már karácsonyi nagy felhajtást. Fa sem lesz. Már tavaly sem volt. Gyerekekkel együtt lenni csendesen, szeretetben és persze minden cicomás ceremónia nélkül, ez ma még elérhető óhajunk.

Izrael taktikai atomfegyvert vetett be Szíriában?

TanácsadásIgor Panarin professzóre politikailag elemzi, hogy a Veteran Today információi szerint Izrael taktikai atomcsapást hajtott végre még 2019 április 28-án.. A CIA 2012-es nyilvánossá tett jelentés szerint 2022-re Izraelnek meg kell szűnni (Kissinger állítása szeint) Link

Ursula von der Leyen in Ethiopia for her first visit outside the EU

BelföldOtt őrzik a "frigyládát" és más is. Talán nem véletlen nem telavivba utazott a "medve". The president of the European Commission Ursula von der Leyen began her official visit to Ethiopia on Saturday.

Így szállítottak el 100 tonna lengyel aranyat Londonból. A műveleteket hónapokig tervezték.

BelföldAkkor mi van? Elkészült az arany fedezetű birodalmi Márka és Zlotyi, mely Rubel alapú a világpénz meg Yüan? Persze csakis elektronikusan, mert az nem a FED-hez köthető, vagy a FED már judapesten székel? 8000 aranyrudat, mely közel 100 tonna súlyú és több mint 4 milliárd euró értékű szállítottak Londonból Lengyelországba. A művelet idén novemberben ért véget. A szállítmányozó cég, amely végrehajtotta az egész műveletet, csak egy bizonyos idő után, osztott meg néhány részletet a szokatlan szállításról.

Pi bölcsője

GondolatokMegtudtam, hogy volt bölcsőm. Nem is akármilyen...

Ott tartunk, hogy a gyerekek a legalapvetőbb érzelmeiket sem tudják kifejezni

TanácsadásOtt tartunk, hogy hol is? Nincs elég kézben elég fegyver? Még a felnőttek sem tartanak már sehol.
Három nyelven beszél, két diplomája van – mégis boldogtalan. Pedig ha megmérnék az IQ-ját, az értelmi intelligenciája nagyon magas lenne. Miért nem boldogul mégsem az életben? Miért nem jön ki a főnökével? Mért megy tönkre a párkapcsolata? Miért nem képes a rugalmas problémamegoldásra? Az IQ mellett foglalkozott valaki az érzelmi intelligenciájával? Pécsi Ritával beszélgettünk.

Az USA az elmúlt 25 év legnagyobb hadgyakorlatára készül Oroszország közelében

BelföldAz Egyesült Államok az elmúlt 25 év legnagyobb hadgyakorlatára készül Európában – jelentette be washingtoni sajtókonferenciáján Christopher Cavoli altábornagy, az Egyesült Államok Európában állomásozó szárazföldi haderejének parancsnoka.

Betáraztunk

GondolatokVolt egy kis kézitusa és biztonságtechnikai bemelegítő, lélekemelő meditatív csapatépítés szombaton. Az irány adja magát.
Generálási idő: 0.77 másodperc
3,022,844 egyedi látogató