Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megvan a fideszes médiaóriás új vezetője: az egyik legnagyobb gyógyszercég vezérigazgatója volt

BelföldUSA nagykövet meg TEVA vezérdiri...megvan a "koronavírus" ellenszéárum-kényszeroltás médiamoszadosa! Ennyire nyiltan azért mégsem kellene, vagy mégis? A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) kuratóriuma április 15-i hatállyal a Mediaworks Hungary Zrt. vezérigazgatójává, valamint az igazgatóság elnökévé Szabó Lászlót nevezte ki – olvasható a KESMA honlapján. Szabó a minap távozott Liszkay Gábort követi a poszton. Szabó László még a TEVA Magyarország Zrt. vezérigazgatójaként a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések áradásán a Nemzetgazdasági Minisztériumban 2013. augusztusában

Á, nem biológiai fegyver és nem mesterséges...

TanácsadásLázban tartja Olaszországot a RAI olasz állami televízió egy 2015-ből előkerült tudományos, ismeretterjesztő riportja, ami arról szól, hogy kínai tudósok kísérleti céllal denevérek véréből mesterséges szuper-koronavírust állítottak elő laboratóriumi célra, amely az ember tüdejét támadja. Link

Amerikai vezérkari főnök: Nem tudni biztosan, honnan ered a koronavírus

BelföldKörbeállványozzák, tatarozzák, festik a xart. Kína az USA kísérleti telepe. Amit náluk legálisan nem szabad, azt Kínában megoldják. Emberkísérlet, bármi jöhet, ott nincs gond senkinek a semmilyen jogával. Ez ilyen egyszerű.
Az új típusú koronavírus valószínűleg nem laboratóriumból szabadult ki, de ez sem tudható bizonyossággal, eddig egyetlen feltételezést sem sikerült igazolni - jelentette ki Mark Milley tábornok, az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának vezetője a Pentagonban, újságírói kérdésekre válaszolva.

Kína mattot adott az egész világnak

BelföldA mandarin sötétben virágzik!
Kína adott mattot? Kína nagybevásárlást tart. Nem lisztből, nem cukorból, hanem olyan részvényekből, ahol eddig nem ő volt a többségi tulajdonos. Eddig….. Ami velünk most történik az egy globális terv része, és pontosan az a cél hogy minden leálljon, tönkremenjen, leértékelődjön. A vírus csak az eszköz.

Egy új világ vár ránk

BelföldCsepegtetik... Egyelőre nagyon nehéz megmondani, hogy meddig tart a jelenlegi rendkívüli helyzet. A legoptimistább elképzelések szerint akár már nyáron visszatérhet az élet a normális kerékvágásba. Vannak olyan kutatások, amelyek szerint akár másfél évig fenn kellene tartani a társadalmi távolságtartást és a különféle korlátozásokat.

Amikor még rendőrkutyával viaskodtam

Gondolatok2006 nyári fotók Csopakról, ahol gyerekeket táboroztatunk és én is ott voltam, mint nevelő. Rég volt. Jó egy hónapra rá már nem voltam a "hivatalban". Szegény blöki pórul járt. Nagy segítséggel tudta a gondozója csak leszedni rólam. Becsavarta a szövetbe az állkapcáját.

Összeesküvés-elméletek és a gyakorlat, no meg Putyin

Harvesting Blood From Babies’ Umbilical Cords Could Help Reverse Aging

TanácsadásNot just in horror movies anymore
Would you use this baby’s blood to make you feel better in your old age? Wikimedia Commons
Bodily fluids understandably make people queasy, especially when substances like animal blood are used in art. But if the blood of a newborn baby could make you feel young again, could you overcome your revulsion?

Trump leállítja a WHO amerikai támogatását

KülföldTrumpli is tudja, hogy kamu. Van még valami, amiből az USA-nak ki köll lépni valamire hivatkozva? Donald Trump amerikai elnök bejelentette kedden Washingtonban, hogy leállítja az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) nyújtott amerikai pénzügyi hozzájárulást, mert szerinte a szervezet nem megfelelően reagált a koronavírus-járványra.

Egy magyar orvos azt állítja, valójában nincs világjárvány - vizsgálat indulhat ellene

BelföldNa, mi a retek van? Tán még a végén a sok bevadított csőcselék is elkezd hepcionskodni? Világjárvány? Egy retkes lópaszt. Bár ha úgy veszem a kommersz-idiótaságot és a "politikai" háttéranalfabétaságot, akkor kiviláglik, hogy az.
Vizsgálat indulhat egy magyar orvos ellen, aki egy nyilvános videón azt állította, hogy nincs világjárvány és nincsenek tömeges megbetegedések sem, hanem - idézet következik - „a médiapánik és a politikusok okozzák a legnagyobb bajt, nem a vírus”.

David Icke beszéde a korona-kamuról gyíkembertelenül

Generálási idő: 0.71 másodperc
4,702,137 egyedi látogató