Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A titkosszolgálatok hivatalosan is átvették a "lengyel-zsidó" bélügyeket

Belföld Elzbieta Witek eddigi belügyminisztert választották a lengyel parlament alsóházának új elnökévé
Elzbieta Witek eddigi belügyminisztert választották meg pénteken a lengyel parlament alsóházának (szejm) új elnökévé, előtte hivatalosan is lemondott Marek Kuchcinski eddigi házelnök.
Kuchcinski csütörtökön jelentette be lemondását, miután a közvélemény nemtetszéssel fogadta a néhány esetben a családtagjainak részvételével tett belföldi kormányzati repülőútjairól megjelent információkat.

Vesztegetés miatt vádat emeltek az Országos Roma Önkormányzat elnöke ellen

BelföldÉs? Cigány ez mind, vagy zsidó, vagy mindkettő. Szeptemberben a vádlottak padjára ültetik az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnökét, vesztegetés bűntette miatt kell felelnie a bíróság előtt – tudta meg a 24.hu. Balogh Jánost egy titokban rögzített hangfelvétel buktatta le, amelyen az hallható, hogy fiktív kampányrendezvényeket akar lepapíroztatni egy vállalkozóval, akinek pénzt ajánl cserébe. A 2018-as országgyűlési választás előtt a Magyar Nemzet által közzétett felvételen Balogh a többi közt azt mondta:

Persze ez nem a hülyékre vona-tkozik

Gondolatok

Titkosszolgálati harc áldozatául eshetett Seres Zoltán

BelföldHa Seres Zoltán nevet Pintér Sándoréra cseréljük, sokkal érthetőbb a cikk. Egyre több jel mutat arra, hogy Seres Zoltán vállalkozó húsz éve külföldi, orosz és szlovák titkosszolgálati harc áldozatául eshetett - írta szerdai számában a Magyar Nemzet.

A normális 16-szorosára ugrott a sugárzás, miután felrobbant a Roszatom rakétája

TechnikaÉs csak ott? Itt nem? Négy-tizenhatszorosára nőtt a gammasugárzás az Arhangelszk megyében augusztus 8-án fegyverkísérlet közben bekövetkezett baleset idején - közölte az orosz hidrometeorológiai szolgálat (Roszgidromet) kedden a honlapján.

Büntetlenül használhattak kiskorú lányokat amerikai katonák Romániában

BelföldJa, erről írt rozsola, közben a zsidó Epstein meg kimenekítve...ó, be szép. Persze még mindig csak a felszín.
Megdöbbentő cikket publikált hétfőn a bukaresti Libertatea napilap. Az öt újságíró (!) által jegyzett tényfeltáró riport azt járja körül, hogyan használták a Romániában állomásozó amerikai katonák, valamint osztrák cégvezetők és mások kiskorú lányok szexuális szolgálatait. Azt is kiderítették: Hiába kértek a 14-16 éves áldozatok segítséget a klienseiktől, jelezve, hogy még gyerekek, azok „elvégezték amiért jöttek, fizettek és távoztak.” Az amerikai katonákat a román hatóságok nem tudták vagy nem akarták kihallgatni.

Tanulmány: Izrael után Magyarországon a legnagyobb a zsidó leszármazottak aránya

BelföldKi hitte vona! Úgy v.éltem tadzsik, üzbég és orosz, erre meg! Na így lenne ötösöm a klotyón!
Egy egymillió nyolcszázezer ember DNS-ét feldolgozó tanulmány szerint száz ország közül Izrael után Magyarországon a legmagasabb a zsidó leszármazottak százalékos aránya – jelentette a Jediót Ahronót című izraeli újság honlapja, a ynet kedden.

Pánik tört ki az Oroszország egyik legzordabb éghajlatú városában, amelynek lakói reggel azt érzékelték, hogy nem kelt fel a nap.

TanácsadásEh, nem találták a kapcsolót, vagy csak már éppen annyira a periférián vannak, hogy oda már másik Nap kel? Véletlenek? Teljes sötétségre ébredtek tegnap a Jakutföldi Verhojanszk lakói. Reggel nyolcig nyoma sem volt napsugárnak az északi területen.

2,3 millió forint nyugdíjat vettek el az exrendőrtől

BelföldHa jól tévedek, megírták az egyik oszlopos tagunk esetét. Egy exrendőr nem nyugodott bele abba, hogy 2012 januárja óta csak a személyi jövedelemadóval csökkentett összegben kapja megszolgált nyugdíját, immár szolgálati járandóság címén, és perre ment a különbözetért. Az ítélet kimondta, hogy az állam nem szegett szerződést, amikor a beígért és megítélt nyugdíj helyett egyik napról a másikra csökkentett összeget utalt. Méghozzá azért nem, mert a rendőr – hiába volt az állam alkalmazottja – nem állt szerződésben az állammal. 2012 óta így mintegy 2,3 millió forintot veszített.
Évi 300 ezer forint mínusz

Felcsútról fújta a szék a trágyaszagot Budapestre

TechnikaCsötörtökön Budaörsön dolgoztunk és jött a xarszag, erre kiderül, hogy Orbánék szaga jjött, spec-naz orosz kompozit-rágyának álcázva. Pénteken szinte egész Budapesten erős trágyaszagot lehet érezni, el is kezdődött a kutatás annak eredete után.

Mi lenne, ha hazajönne félmillió magyar?

BelföldPénteken a zsidó negyedben, ahol magyar hangot mára elvétve hallasz megkérdeztem az épülő lakópark mérnökét, hogy kik költöznek be izraelből? Erre mondja, hogy minden "lyuk" elkelt és a zöm magyar nevű, de rengeteg a kínai és török is. Persze ettől mind lehet zsidó, de mi van, ha nem? Na, ahogy megmondtam néktek, úgy es lesz.
A külföldön élő magyarok számára csak becslések vannak, de abban alighanem egyetérthetünk, hogy minimum félmillió határátkelőről beszélhetünk. Vajon mi történne akkor, ha ez a rengeteg ember a külföldön megszerzett tudással, megtapasztalt másfajta kultúrával, életszemlélettel egyszer csak megjelenne Magyarországon?
Generálási idő: 0.58 másodperc
2,800,696 egyedi látogató