Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Stefano Montanari: Leblokkolják az egész világot, majd kötelezővé teszik a vakcinát

TanácsadásNa, itt van egy remek fordítás, mely megerősíti az összeesküvés-gyakorlatot, hogy ez a világ nem az a világ. Link

Nem vonult be az összes svájci a behívóra

BelföldGerry, mi ez a fegyelmezetlenség? Svájc a második világháború óta hadseregének legnagyobb mozgósítását rendelte el a koronavírus-járvány miatt, ám nem mindenki reagált katonai behívójára, és más gondok is vannak a mobilizálással – írja a Reuters hírügynökség.

Életem árán is megvédem

GondolatokSzerencsétlen idióták. nemzettudat, hazaszeretet...meg a büdös lópasz. Most a sok "munkavállaló" jobb híján beáll gyerekszülés helyett szart paskolni. 2020. 04. 13. 08:07 Link

16 millió embert rúgtak ki, mégis 45 éve a legjobb hetüket zárták az amerikai indexek

KülföldEz azért van, mert semmilyen előre nem látott esemény nincs makrogazdaság és pénzügyi téren, csak egy jól eltervezett vertikális és hotizontális váltás, illetve annak a látszata, jól lebeszélve. Persze ettől még fájni fog. Egyszerre volt a legjobb és a legrosszabb hete az amerikai gazdaságnak – írja a MarketWatch.

Ijesztő ütemben pusztulnak a rovarok

BelföldKutatók szerint drámai mértékben lecsökkent a rovarok száma világszerte, nélkülük pedig a teljes ökoszisztéma felborulhat. Íme néhány tanács, amivel mi segíthetjük ezeket az apró élőlényeket!

Hm...

GondolatokHm...

Felrobbant egy feketehimlőt és ebolát raktározó orosz labor

TanácsadásCsak semmi pálinka, a vodka ezt is megoldja. Nyugi, most az ebola és a himlő keresztezéséből a "himola" szabadul ki! Vagy csak kacsa. Gázrobbanás volt egy oroszországi laboratóriumban, ahol többek közt a fekete himlő és az ebolavírus mintáit is tárolják, írja a Guardian orosz forrásokra hivatkozva.

Szia Imre!

GondolatokCak mellesleg: Mostanában már "Új koronavírus" van, mert a "régiről" már kár hazudni. Hogy mi ez az új, csak az FSZB tudja.
... A most kialakult helyzettel kapcsolatban szerettem volna beszélni veled, végül ezért kértem egy email címet Nagy Zsolttól a FB -on.

A lényeg:
pár napja van egy elméletem, amit azóta számos forrás visszaigazolni látszik.
C-19 vírus, van, viszont C-19 járvány nincs.

Barátok , ismerősök, kedves olvasóim

Tanácsadás, ha nem ébredünk és még mindig mindent elhiszünk és elfogadunk ebben a reklám demokráciában egy szépnapon felébredünk egy kemény diktaturában !!!
Vagy valóban annyira lebutultunk ? Ahogy látjuk, azt csinálnak velünk amit akarnak és természetesen a nagytöbbség a butaságából következve nagyban örvend neki! A mindenkori hatalmon lévők meg a háttérben hülyére röhögik magukat és egymás közt mondogatva :
igaz, hogy megmondtam, sikerült őket oly annyira lebutítani és most azt teszünk amit akarunk ezek meg szó nélkül minden ellenállás nélkül végrehajtják utasításainkat és ha kell a szembeszállókat (oknyomozókat) ők maguk terítik le.

Waberer's ma Budaörs reptér

EU zászlódobálás-verseny

Nah, innentől kezd érdekes lenni! Olasz hadsereg LEdobja az eü zászlót az egyik székhelye tetejéről. A kommentelők egyetértenek, hogy az eü-zászlóból eddig inkább csak a ny-elit "élvez-tük"... S ez mára fájdalmas - mondhatni - valóseggé kerekedett. Link
Nem fészbuk, nem "osszátok ezerrel" birkák, nem szervezkedjünk a teraszon... Stb, hanem fogja, aszt megteszi 40 mp alatt.
Ami még mindig nem jelenti azt, hogy tutira nem írják alá az ESM átfogalmazott változatát. Tehát az ok, meg, hogy ez nép akaratot takar-e vagy irányított operáció nem tudom. De ez már dokumentum jellegű.
...
Generálási idő: 0.61 másodperc
4,702,070 egyedi látogató