Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az arany éve lehet az idei

TanácsadásEjnye no, hova futkározunk, tán baj van? Összeomladozunk, időzítve? Majdnem meglepődtem. GDP a zegekben, mi baj lehet. Örök élet, ingyen sör és még a gravitációért sem kell fizetni! Most még.
Nincs hová menekülniük a biztonságot kereső befektetőknek
Június elején váratlanul emelkedésnek indult az aranyár, és a nyár folyamán több mint húsz százalékkal drágult a nemesfém. Mi állhat a váratlan és heves áremelkedés mögött?

Izraelnek hamarosan választania kell Kína és az USA között

BelföldIzrael már választott és Magyarország mellett döntött. Kína? Smafu. Melyik zsidó akar Kínába települni? Birobidzsan? Na oda talán.... “Szerezz új barátokat, de tartsd meg a régieket! Az újak ezüstöt, a régiek aranyat érnek.” Ez egy olyan mondás, amit a legtöbb angol anyanyelvű ember már kisgyermek korában megtanul. Nos, az idézet igaz lehet a külpolitikára is, legalábbis Izraelben, ahol a politikai vezetők éppen a régi és új barátjuk között lavíroznak. Ebben az esetben Izrael “régi arany barátja” az Egyesült Államok, “új ezüst barátja” pedig Kína.

"Tisztelt Ügyvédnő illetve Ügyvéd úr!

TanácsadásMiután hiába kérdeztünk eddig állami hivatalokat abból a célból, hogy mi, a társadalom tagjai kiderítsük az írott törvények értelmét, eddig nem kaptunk megfelelő válaszokat, ezért most Önökhöz fordulunk, talán Önök között lesznek olyanok, akik mernek és tudnak is válaszolni arra a kérdésre, hogy pontosan kiről, vagy inkább miről is szólnak azok a különös megfogalmazású törvények? Sokaknak minden bizonnyal furcsának hangzik ez, tudjuk. De Önök közül talán néhányuk előtt ismeretes például az ún. LEGAL FICTION kifejezés, vagy akár tanulhattak is róla.

Közlemény (nem csak) a Rendszerépítő Kerekasztal érintettjei számára

GondolatokKedves és kevésbé kedves ismerőim és ismerőseim, ismeretlenek. A nemrégiben Szobon megtartott és sikeresnek mondható Rendszerépítő Kerekasztal első találkozóját követő események a rendezvény szervezői és önkéntes és magát ideiglenesnek kijelentő szervezői és abban többé-kevésbé részt vállaló néhány ismertebb és kevésbé ismert, de elhivatottságot mutató személyei között bizalmi válság ütötte fel fejét. Erre számítani lehetett, ám egyelőre megoldani nem sikerült a felmerülő személyi ellentéteket. A szervezésben és előkészületekben oroszlán részt vállaló Juhász Zoltán jelenleg egyedüli önjelölt indulója az általa vezetett honlapokra regisztrált tagokkal történő későbbi "felemelkedésnek". A már nem működő Tudatos Társadalom kapott új szárnyra RÉKA név alatt, melynek egyedüli "gondnoka" jelen helyzetben személye. Amint azt megtudtam, nevem, habitusom és az általam képviselt irányvonal a kezdetektől fogva arra "kellett" és lett "felhasználva", hogy a kifulladt TT új erőre kapjon.

Megint a külföldi sajtóból tudtuk meg, hogy a Magyar Honvédség török páncélozott terepjárókat vesz

BelföldSzemélyzettel együtt. Magyarország lesz az első „nyugati” EU-ország a török média szerint, amelyik vásárol a török fejlesztésű Ejder Yalcin 4x4 típusú páncélozott katonai terepjárókból – szúrta ki a Népszava. Egyelőre nem tudni, hogy mikor és hány ilyen katonai gépjárművet vesz a Magyar Honvédség.

Közeledik a vég, egész Hongkong lángokban állhat

BelföldSzeretnek mostanában tüzeskedni. Sok n érdekes dolog van itt. Ide menekül Snowden, most meg usa hadiflotta petrózza ott össze magát. Soroljátok a gyújtópontokat, mert van egy pár. Tizenhárom hete tart a tüntetéssorozat Hongkongban, és továbbra sem utal semmilyen jel arra, hogy békés körülmények között rendezni lehetne a konfliktust.

Aklimatizálódunk?

GondolatokNéha erős késztetést érzek, hogy írjak, sokat és értelmes, összerendezett és tán még tudományos szemelvényt is, aztán ellenállok ennek a jött-ment impozáns szorongáscsökkentő nyomásnak és elengedem. Magamhoz képest sokkal nyugodtabb vagyok, bár még nem teljesedett ki bennem a béke, mint felbőszült orosz-lán, deszant-am rá már néha időt, hogy csak erre ügyeljek. Talán érzékelitek, hogy kezd tetűfokára hágni az őrület az ellentmondás és a kárhozat, de lehet csak kitalálom az egészet és valójában mindez csak egy szempillantás. Akkor lessünk kicsit a kulisszák mögé!

Vállalatok hálójában! 7-8 (Lica)

A sci-fi előrébb jár az űrjoggal, mint az emberiség

KülföldÉrdekes felvetés, mármint a "tengerjog" kapcsán és tán "véletlen". Az "űrben" aláírt szerződésekkel mi van? És ennek még sokkal több vonzata is kényes kérdés. Science fiction filmek tucatjai szólnak az űrben elkövetett bűnökről. Kalózkodás, csalás, alkalmazottakat csúnyán kihasználó, esetenként a halálba küldő nagyvállalatok, űrháború, gyilkosságok, közéjük szórva pár idegent. Ehhez képest az első igazi űrben elkövetett bűntett sokkal emberibb, és sokkal unalmasabb egyszerre.

Magyarország jövője épp olyan szép, mint Izraelé

BelföldEz komoly, nem mellé beszél a hitgyülis zsidaja. Link

Vona-tozgatunk?

BelföldSzia ...! Lehet nem lényeges, viszont ,szeretném ha tudnád ! Csütörtökön reggel 10 órás vonattal akartam indulni Törökszentmiklósról ..Pestre...Gödöllőig. Nos 15 órára értem fel! Teljes járatokat töröltek a Záhony..Budapesti útszakaszon..mindkét irányba! Állítólag Hatósági rendeletre...vagyis nem meghibásodás volt! Ez idő alatt furcsa teherszállító vonatok jöttek sorban egymás után nagy sebességgel..fogalmam sincs mit vittek...hoztak. közben unalmamban beszélgettem A mozdonyvezetővel,kalauzzal..a lényeg annyit mondtak. .ez megy még éjszaka is....
Generálási idő: 0.65 másodperc
2,857,519 egyedi látogató