Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Más világ

BelföldÓ, de okosak lettünk! Tessék a neveket és a helyszínt kicserélni és szabadon képzelõdni! Ja, közben a jóbik is leleplezésekkel készül. Átmennek postaimrébe a tetves zsidó férgek, mert most postaimrének lenni lesz a "divat". És akkor vége lett a világnak. Összetört apró szilánkokra, cserepei szerteszét szóródtak a földön. A nap másként sütött, az utcán az addig mosolygó emberek elkomorultak, fázósan húzták össze testükön a kabátot. Féltek. Félnek attól, ami jön. Aggódó politikusok rettegõ szövegírói nyúlfarknyi gratuláció­kat írnak, reszketõ elemzõk próbálják kiértékelni az elcsukló hangú tévés mûsorvezetõknek, hogy mi várható.

Mire számíthat a "világ" Trump alatt

GondolatokKennedy nagy bravúrját ismétli meg és a FED-tõl a pénzkibocsájtást az állami szektorba helyezi. Ebbe már páran belehaltak, régi zsidó hagyomány szerint. Putyinnal látványos megegyezés, Kínával kiegyezés és számos katonai bázis bezárása szerte a világban. a "külpolitikában" sokkal kisebb "arc" lesz az "amerikai" és teret enged az orosz -kínai kibontakozásnak. Vagyis nem enged, ha-nem tehet mást. Európával a kapcsolat normalizálódik, területi átrendezõdés, térképészeti megoldások zajlanak majd, visszautalva némi "történelmi igazságtételere"...Az átállás nem lesz zökkenõmentes, mert van pár "etnikai" csoport, melynek mindez nem lesz ínyére. Igen, a zsidók! No meg a cigányok és pár elkeveredett elfajzott bûnözõi kör. A FEMA-táborok beüzemelése szükségszerûen megindul...

Amerikában kitört a forradalom

Fülkeforradalom, forradalmatlanul. A következmények....már fel vannak sorolva mind, csak senki nem akarta elhinni. Most kénytelen lesz! Ami az Egyesült Államokban történik, arra nincs jobb szó, mint a forradalom. Ennek minden reménységével, elkeseredettségével, mocskosságával együtt. Ezen a választáson nem egyszerûen Hillary Clinton szenvedett vereséget, hanem mindaz, ami meghatározta Amerika és a világ sorsát a hidegháború lezárása után.

El van dõlve! 2016. augusztus 08.

GondolatokÍgy már érthetõbb mi történik? Frissítsétek fel magatokat, kezdõdik a "valami"...már megent!
Külföld"Putyin jól alábaszott Clintonnénak.Azok az emailok nagyot szoltak.Ha most volna a választás,simán TRUMP nyerne. Az eddig ingadozó világcéhek is trump mellé kezdenek besorolni.Ràadásul izrael utàlta Obamát,!!.--- Na ennek van hirértéke. Úgy nézki,hogy a választás eldölt.

Azzal vádolta meg Netanjahu az újságírónõt, hogy meg akarja õt buktatni

TanácsadásNagy baj van, ha már egy rohadt zsidó górét egy utolsó kis "újságíró" is (titkosszolgálat) "megbuktathat", kivéve, ha õ is "akarja" és még reklámozza is a tetû. Milyen világot élünk? Milyen mozi ez? Új filmet kérek! Benjámin Netanjahu izraeli kormányfõ azzal vádolta meg a miniszterelnöki hivatal munkájáról feltáró riportot készítõ tekintélyes újságírónõt, hogy politikai okokból a megbuktatására tör.

Donald Trump lesz az amerikai elnök

TanácsadásMinden logika azt mondja, hogy a két zsidó-bohóc közül a Trump triumphol, de ez itt ne legyen már meglepetés. De nem õ a lényeg, hanem amit az "új elnöknek" a neve alatt végre kell hajtani, bárhogy is nevezik a zsidó-g.cit. Tök jó lenne, ha tévednék, de én arra tippelek – minden közvélemény-kutatás ellenére -, hogy holnap hajnaltól Donald Trump lesz az USA következõ elnöke. Szerintem történelmileg ez következik a Brexitbõl, a globalizmus elleni „konzervatív” lázadásból, az alulról jövõ radikalizmusból, az elitekbõl történõ dühös kiábrándultságból, a migránsellenességbõl, illetve a közösségi média valóságtorzító hatásából. Egyszóval: a történelmi tapasztalatból.

'Lélektelen emberek gyártása zajlik' (Interjú Posta Imrével)

TanácsadásA Székely-Magyar Nemzetmentõ Szabadegyetem keretében, február 20-án, Székelyudvarhelyen, a szombatfalvi református templomban tartotta „Együtt a magyar nemzet túléléséért” címû elõadását Posta Imre a Köztársasági Õrezred volt pszichológusa, több könyv szerzõje. Elõzõleg a csíkszeredai elõadásának helyét meg kellett változtatni, mivel a Sapientia Egyetemen, a politikai töltetre hivatkozva, azt betiltották. Az elõadás alkalmával készült az alábbi interjú.

Kitiltotta a Sapientia a Nemzetmentõ Szabadegyetem elõadását 2011.02.18.

TanácsadásEgyütt a magyar nemzet túléléséért címmel tartott volna elõadást Csíkszeredában szombaton délután Posta Imre, a Köztársasági Õrezred volt pszichológusa. A Székely-magyar Nemzetmentõ Szabadegyetem keretében szervezett rendezvénynek végül más helyszínt kellett biztosítani, ugyanis a Sapientia Egyetem kitiltotta épületébõl a szervezõket.

A Habsburgok világhírû gyûjteményüket hogyan is gyûjtötték össze?

KultúraNem tudom, nem vótam ott, de, hogy nem õk kunsz-tolták össze a biztos! Az "osztrák-fugger zsidó nélkülünk már rég nem is lenne. Kár, hogy még van. A jóbbik ezekre épít. A bécsi Kunstkammer világhírû gyûjteménye vajon még mennyi eltulajdonított magyarországi értéket rejt? Évekig tartó felújítási munkálatok után, március 1-jétõl újra látogatható a Habsburgok kincseskamrája, a bécsi Kunstkammer. Húsz teremben kétezernél is több rendkívüli arany- és ezüsttárgyat, mûkincset csodálhatnak meg az érdeklõdõk a Habsburgok évszázadokon át tartó gyûjtõszenvedélyének köszönhetõen.

Gyõrkös István mégis ártatlan?

GondolatokMost jött a hír, hogy a bõnyi "ügy" egészen másképp esett, mint amirõl eddig beszámoltak. Belsõ információra hivatkozva, annak hitelességét nem kérdõjelezve a következõ információ hangzott el: "a házkutatást három személy foganatosította. Már bent voltak a házban és míg a két rendõr a kutyákkal volt elfoglalva, a harmadik valamilyen oknál fogva "bepánikolt" és fegyverét használva hasba lõtte Gyõrkös Istvánt, majd lövésével saját kollégáját hátulról találta el. A forrás egy nõi személyt említ.

Orosz nacionalisták merényletet terveztek a montenegrói elnök ellen

TechnikaEj, má' mindehol "orosz, vagy orosz-párti nacionistákat" kvízionál a sok tetvedék zsidó-cigány? Nem is értem mé'. A fõügyész szerint õk állnak a montenegrói választások napján megkísérelt puccs mögött. Az ellenzék szerint az egészet megrendezték.
Generálási idő: 0.82 másodperc
3,451,129 egyedi látogató