Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Alexander Nyevszkíj (A jégmezõk lovagja)

TechnikaLassan, de biztosan aktuális lesz. A fricska, hogy 1938-ban forgatták a nagy németverést, de 1942-ben mutatták csak be, amikor megvolt a "fordulat". A "szerzõ" Szergej Eisenstein német zsidó apától lett ilyen szkyta, de Sztálinnak ez így volt jó.
Link "Örököse" andy vajna hamarosan újraforgatya, csak még buzikat gyûjt a statisztáknak, hogy kóserebb legyen!

Agyára ment a korrupció - Gondnokság alá helyeztetnék az 'Apostoli Magyar Királyság kormányzóját'

BelföldAsszem lassan cíhelõdheTEK. Úgy tûnik, nem fér bele a szabad véleménynyilvánításba, ha valaki a hazai korrupció aktív résztvevõinek tekinti a felszámolókat, az ügyészeket és a bírókat, állandó fejfájást okozva ezzel az igazságszolgáltatásnak. Borbély Józsefet – aki magát az „Apostoli Magyar Királyság” kormányzójának tartja – az ügyészség gondnokság alá akarja helyeztetni. Ha ez sikerül, Borbély kellemetlenkedéseivel nem kell többet számolniuk a hivataloknak.

Jobbikos politikusnak fedte fel magát az orosz propagandaoldal újságírója

BelföldFûrészelik a fingot..., de ennek leégés szaga lesz láng nélkül, füsttel. Felvezetik a múltat. Ha 5-6 éve jelentek vona meg ilyen cikkek, még csak-csak, de ma már más a kása Mása. Az Európa Kávézóban találkozott kétszer a bõnyi rendõrgyilkoshoz köthetõ orosz propagandaoldal, a Hídfõ újságírója Gyöngyösi Márton jobbikos politikussal. A katonai témákban rendkívül tájékozott férfi az Indexnek tagadta, hogy köze lenne az anonim portálhoz. Eközben rábukkantunk egy 2012-ben írt belsõ levelezésre, amely azt bizonyítja, hogy a Magyar Nemzeti Arcvonal már a szakadás elõtt remélt segítséget az oroszoktól.

Amerikai térkép: "Ilyen lesz Európa 2020-ban"

TechnikaAz usa-t meg a kínai maci "uralja". Azé teccik, hogy milyen sebbel-lobbal lettek, litvánok parajnások. Szóval kész a "folyosó". De jó! Kicsit huzatos, mer túl sok itt a zsidó-zsivány. A CIA az Amerikai Információs Nemzeti Tanáccsal karöltve elõrevetítette Európa közeljövõjét. Térképet is készítettek arról, hogyan néz majd ki Európa 2020-ban. Szerintük a mostani Európai Unió biztosan szétesik. Kontinensünk három részre oszlik.

Egy csaló vagy egy õrült lesz a következõ amerikai elnök - Kína szerint

TanácsadásEgy zsidó és egy másik ugyanazon zsidó, melyeknek a hátterében még több zsidó...és nem csak a nagy cinista ámerikában, hanem bárhol e rühes "világban". Az amerikai elnökválasztási kampány a Global Times címû kínai lap szerint tökéletesen tükrözi az USA valóságát. Az angol nyelvû, de a hivatalos kínai irányvonalat követõ lap szerint nem választás, hanem a választás paródiája zajlik.

A FÁK hét tagországa tart közös légvédelmi hadgyakorlatot

BelföldMer a FÁK a zégre törnek. Béke, béke, béke, belsõ béke.... A Független Államok Közössége (FÁK) hét tagállamának területén kezdõdött szerdán közös légvédelmi gyakorlat, több mint 130 harcálláspont és mintegy száz repülõgép bevonásával.

Tasnádi: Rendõri csoportok irányították az alvilágot

BelföldAz megvan, hogy azért engedték ki annak idején, mert pintér sanyát kinyírták? Alkut kötöttek. Most borulhat a bili, csakhogy mára már se bili se szelektív orr, mely szagot foghatna. Rendõrségi és politikai akaratra van szükség egy bûnözõi csoport felszámolásához – errõl a nemrég szabadult Tasnádi Péter beszélt.

Spiegel: A neonácik tombolnak, Orbán hallgat

TechnikaEzen be köll xarni, ezek teljesen idióták, ahogy a "nép" is az. A cikket a cigány orfk vezetõvel a zsidó fõügyésszel és az izraelita tek-pk-val ízesítve adják, mintha "magyar" lenne? A baj, az, hogy mára semmilyen valódi nemzeti ellenállás nem van! Aki van, azt tudja, hogy mik vagytok és nem játszik már a kezeTEK alá és aki meg bohóckodik (benéék, jóbik, torockai..) az mind zsidó ügynök. Orbán? Neonácik? Be kell xarni! Rohadt zsidó az van, ez igaz. Németországban a Spiegel Online foglalkozott Magyarországgal, a hírportál a bõnyi rendõrgyilkosságról írt.

MI5-fõnök: Oroszország egyre durvább kémtevékenységet folytat

TanácsadásDe gyorsan feledtük "Snowdent" és az NSA-t, no meg a cia-t. Persze, hogy "erõsödik" a maci-hír adó-vevõ. Mert minden medve közismerten szereti a mézet. A brit belbiztonsági szolgálat (MI5) vezetõje szerint a világ elhárító ügynökségeinek figyelme jórészt az iszlám szélsõségre összpontosul, de egyes országok is mind nagyobb fenyegetést jelentenek a stabilitásra, közülük is mindenekelõtt Oroszország.

A Talmud: A zsidó uralkodni akarás gyûlöletet terjesztõ irodalmának bemutatása.

KultúraKaméleon kérésére kiteszem az oldalra. Remélem nem kapok megint a pofámra! :(

Idézetek a rabbi "bölcsességekbõl". A következõ cáfolhatatlan dokumentációt abban a reményben tesszük közre, hogy az felszabadít minden embert, zsidókat is beleértve a Talmudi gyûlöletirodalom romboló csalásaitól, amely az ortodox és a hasszidi zsidók kézikönyve mindenütt a világon.

Hadházy: Én nem a hazát árultam el, hanem a fõnököt

BelföldMi van má' itt? Divat lesz igazat hazudni? De sok bátor kis zsidó-g.ci nyitja ki a pampuskáját. Lõni kék már, lõni! Nagyon szomorú ügy, még akkor is, ha nem annyira látványos, mint amikor az Opel Corsákat bérlik, amikor az egyetemeken vannak rendszerszintû visszaélések, akkor azok az emberek kompromittálódnak, akik alkalmasak lennének arra, hogy megváltoztassák az országot - mondta Hadházy Ákos az ATV Egyenes Beszéd címû mûsorában.
Hadházy: Én nem a hazát árultam el, hanem a fõnököt
Generálási idő: 0.76 másodperc
3,452,444 egyedi látogató