Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szüret

GondolatokNem szûrlet! Ma végre kimoccantunk vidékre, s meg sem álltunk amíg nem fékeztem. Gyermekkoromban a TSZ háztáji volt az õszi program. Végeláthatatlan sorok fûszer és almapaprikából. De utáltam. Mekkorát változott bennünk a szépség iránti vágy és megbecsülés. Feltankoltunk erõsbõl és jó vidéki zöldségekbõl. Nekem nagyon satnyák lettek és így is kétszer vetettem. Holnap savanyítás és zöldség-levél aprítás, lesózás...no meg ha marad rá idõm, akkor még megkeresem a vízvezeték-csövet is. Paraszt vagyok, az ásás a véremben van, az asszony meg fényben tündököl. Éljenek a halottak és jöhet a tél!

Oktatási program Izraellel

BelföldNa, itt okítják az új orosz-szkytákat köcsögölésre, cserépedény-készítésre és faktor-anál-izélésre! Hároméves, 2019-ig érvényes oktatási csereprogramot írt alá Izraelben Palkovics László felsõoktatásért felelõs államtitkár.

Ez a háború dönti romba a világot

TechnikaTeszt és területpucolás, átrendezés...nem kispálya. A globális felmelegedés hatására egyre közelebb kerülünk egy elsöprõ klímaháború kirobbanásához: több millió klímamigráns fog útra kelni, megindul a harc az élhetõ területekért.

Ugye, hogy mindegy mit akar és ki?

KülföldCETA: a tagországok jóváhagyták a megállapodást
MTI, 2016. október 29., szombat 08:04, frissítve: szombat 09:55

Az Európai Unió mind a 28 tagállama hivatalosan jóváhagyta a Kanadával kötendõ szabadkereskedelmi egyezményt (CETA) alkotó dokumentumok összességét, és készen áll a hivatalos aláírásra – jelentette be pénteken késõ este egy közleményben Robert Fico, az unió soros elnökségét adó Szlovákia kormányfõje.

Ferenc pápa közelebb szeretné hozni egymáshoz a keresztényeket

BelföldVan közteTEK kereszt-lény? Akkor mennyeTEK egy máshoz közel. De ne túl közel, mert abbú pride lesz, ahogy ez a sok ratyi zsidó már igazolta. Közben judapesten a zsidók ilyet osztanak! Ferenc pápa vasárnap internetes üzenetben tudatta: reméli, hogy hétfõn kezdõdõ svédországi útja segíti a keresztény egység összekovácsolódását.

Rozsola-jóslat

BelföldNemrég napvilágra került Románia feldarabolásának terve. A hírek szerint Moldávia lemond Transznisztriáról Oroszország javára cserébe megkapja Bukovinát , Baszarábiát és Moldva jelenleg uralt részét
Bulgária visszakapja Dobrodzsát és a Duna deltát
Erdély külön állam lesz
Csakhogy

Házkutatások a szélsõségeseknél

BelföldÓ, már rég esedékes, pedig a "mérsékelt" zsidó-cigány bandánál tényleg lehetne mit találni. Na jó, tudom ez a végsõ cél. Családot azért oltom, ne ijedezzenek, ha maszkos faxkalapok csinálják itt a dáridót. A kertet még fel kék ásniuk, a kini vízszivárgás helye még nincs meg. Bárhol, bármikor felbukkanhatnak a kommandósok az országban, mivel a félkatonai szervezetek mellett minden szélsõséges ideológiát valló csoport tagjait elszámoltatják – tudta meg lapunk. Közben kiderült, hogy robbanóanyagokat találtak a Teréz körúti merénylettel gyanúsított P. László búvóhelyén tartott házkutatáskor.

Tízezernél is több török közalkalmazottat bocsátottak el

TechnikaZsidótlanítanak? Majd jöhet migráncsnak ide a mocskos buzi Nyugatra! Itt is ez köll legyen! Ehhez elég a gyanú, hogy kapcsolatban állnak a július 15-i puccskísérlet összeesküvõivel.

MNA : Nyílt levél Posta Imrének Frissítve!

GondolatokUtazzatok egy kis idõt, hogy közelebb kerüljetek a lényeghez. Ami megtörtént, egyáltalán nem biztos, hogy elmúlt.
A Magyar Nemzeti Arcvonal elsõ esetben tesz közzé nyílt levelet. Húsz éves mûködésünk folyamán nem történt olyan esemény, melyre ilyen eszközzel kellett volna válaszolnunk. Most sem a magunk ügyében választottuk a vélemény nyilvánításnak ezt az eszközét. Imre! Mindig is valamilyen társaság célkeresztjében voltál, nyilván ez az állapot különösebb gondokat nem okoz Neked.

Ötszáz év után újra felnyitották Jézus sírját

TanácsadásMost sírjak, vagy induljak el a damaszkuszi úton-állókhoz? Önnek elég egy NEM-el népszavazni, vagy lájkolni a fészen és megosztani az istengaramon és máris mennyi minden tett az Igazságért. Háááát, nem csodálatos? Addig piszkálják ezt a Jézus mesét is, míg el nem törik a mécses. Jó, tudom a zsidókkal kiegyeztek és õk mindent megtesznek, nehogy ....
Lassan ötszáz éve nem mozdították el azt a márvány lapot, ami Jézus sírját fedi. Most a feltételezett temetkezési helyen dolgozó régészek újra felnyitották a sírt, ahol Krisztus három napig feküdt a keresztre feszítés után, aztán feltámadt.

Az MNA közleménye szerint a hivatalos szervek nagyon nem bontották ki az igazság minden részletét

GondolatokJó, így már hasonlíthat a valóságra, csak annyit nem érTEK mi a fax köze mindennek a tetves novák-jóbikos zsidó kurucinfosnak. Ja, hogy mán az a "nemzeti" hírközlõ nemi-szerv? Be kell xarni! Ott kommentel a sok nemzeti MNA-s is..ezen is be kell xarni...a foglalkozás elérte célját. Az alábbi szöveg érkezett néhány perccel ezelõtt szerkesztõségünk és több más sajtóorgánum levélcímére: Nyilatkozat Az október 26-i bõnyi lövöldözést illetõen a Magyar Nemzeti Arcvonal az alábbi nyilatkozatot teszi közzé. A sajtóban megjelenõ vonatkozó hírek és kapcsolódó írások, mind a történtekkel kapcsolatban, mind a szervezetet illetõen fél- és tévinformációkat tartalmaznak, valamint egyes médiumok részérõl szándékolt politikai és társadalmi hangulatkeltés zajlik.
Generálási idő: 0.83 másodperc
3,400,100 egyedi látogató