Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kertész Imre: Krisztus engem többször meglátogatott

TanácsadásMert Krisztus mindig a legmocskosabb zsidókat próbálja jobb útra léptetvetni. Hiába! "Krisztus én vagyok!" Irodalmi Nobel-díjasunk 1929. november kilencedikén született, rá emlékezik a mai Matiné. Vigyázat, gondolatok!
Este, az ágyban hosszan, meg-megújuló erõfeszítéssel próbáltam elképzelni a nemlétemet. A szubjektív semmit. Szinte érzékeltem, amint kicsúszom a testembõl – de aztán tovább semmi.

'A zónán kívül bármi megtörténhet veled' - Peter Pomerantsev újságíró az orosz propagandáról

GondolatokKijevi zsidó, de nem is tétel. A lényeg a sorok közül lóg ki. Ja, hogy az orosz hazudik-e? nem is kérdés. Mint a vízfolyás, vagy jobban, de ez miért zavar bárkit is, akit nem zavar, hogy nemorosz ugyanazt tette, teszi, míg teheti. Egyébként a hazugságokban elég jól el lehet mára igazodni. Szabadon válogathatsz. Tévék és (ál)hírportálok, a legvadabb koholmányok és Putyin kottája. Mivel és hogyan eteti Moszkva Európa szélsõségeseit? Az Angliában élõ, s a tárgyban rendszeresen publikáló szerzõt Oroszország világméretû propagandaháborújáról faggattuk.

Kína közép- és kelet-európai befektetési alapot hozott létre

TechnikaKínai maci átveszi az új-izrael projektet...és judapestet a "pénzpiac" egybõl bóvlitlanítja. Tízmilliárd euró összegû befektetési alapot hozott létre a Kínai Ipari és Kereskedelmi Bank közép- és kelet-európai befektetések támogatására

Lépés

Gondolatokfehér huszár i9

Vizsgálják a félkatonai szervezetek hálózatát

BelföldMit? Fokozzák a "postaimreoldal" olvasás-értelmezését? Bexarás! Gyerekek, mostantól visszamenõleg legyetek "normálisabbak", mert meg vagyok érték-elemezve. Fokozták értékelõ-elemzõ munkájukat a magyar titkosszolgálatok a Bõnyben elkövetett rendõrgyilkosság után – tudta meg a Magyar Idõk.

Hazudott a Jobbik, mégis kapcsolatban álltak a bõnyi rendõrgyilkoshoz köthetõ hungarista mozgalommal

BelföldAz oroszok összeterelték az iráni nagykövin a mozgatható bábukat. Az MNA "retorikája" az utóbbi években kifejezetten jóbik cionzsidó-barát filingesre sikeredett, de hát nincs mit tenni. Aki korpa közé keveredik..., ja közben a perzsák cionellenesek (vagy legalábbis ezt a látszatot kelletik). Jó mi? A Jobbik vezetõi szinten is kapcsolatot tartott a rendõrgyilkossággal vádolt Gyõrkös István neonáci szervezetével – tudta meg a 888.hu. Korábban a Jobbik azt állította, hogy a párt egyetlen politikusa sem tagja, szimpatizánsa vagy támogatója sem a Magyar Nemzeti Arcvonalnak, sem az MNA 1989 nevû szervezetnek. A Jobbik azt is cáfolni próbálta, hogy hivatalos, vagy nem hivatalos, informális kapcsolatban állnának ezen szervezetek tagjaival.

Posta Imre szarkavaró lett

TanácsadásMég hogy én szarka varró? No nem azért, mert igazam van, hanem azért mert "mindig" igazam vót, van, s lesz...és van kinek soha. Jóbbik? Xar? Ka-kavarrás? Van mit! A Kuruc.info fájó szívvel tudatja, hogy a nemzeti tábor elvesztette Posta Imrét. Már több hónapja kezdett elborulni a pszichológus agya az összeesküvés-elméletektõl, az utóbbi idõben pedig egyenesen szándékos bomlasztónak tûnik. De mindegy is a valódi ok, fõ a tett: bizonyítékok nélkül vádaskodik, legutóbbi levele szerint pl. a Jobbik csukatta le Budaházyt, „Morvai bekéretõzött Orbánhoz egy 4 órás tárgyalásra”, „egyre több zsidó lebzsel a Jobbik vezérkara közelében”, s már nem is Vona irányítja a pártot…

Egyre több szülõ fizet azért, hogy ne oltsák be gyermekét

BelföldDe jó! Most akkor "törvény" köll, meg tenor és lesz egészségügyi "lázadás"..., de nem lesz. Nyílt titok, hogy vannak olyan házi gyerekorvosok, akik pénzért cserébe nem adják be a kötelezõ oltást a gyerekeknek, de aláírják az oltási könyvet - ezt mondják a Gyermek-orvosok Egyesületénél. Ezek a szülõk több száz kilométert utaznak azért, hogy ne adassák be a kötelezõ vakcinákat. A szakmai szervezetek szerint a szülõk ezzel nem csak a saját gyereküket, de a társaikat is veszélybe sodorják. Részletek a videóban. Link

Gyõrkös nagyobb ellenséget látott a szélsõjobban, mint a zsidókban

BelföldNa, cseppegkebn, de a végén még ezekkel ka kis g.cikkekkel is felköhögik. hogy az MNA volt - míg az oroszok szét nem kapták- a legnormálisabb "csapat"...persze az MFNK-val nem összeilleszthetõ, de módon. Tényleg mög vagyok hatódva! Óriási volt a gyanakvás a Magyar Nemzeti Arcvonal és a többi szélsõjobbos szervezet között. Egymást fúrták folyamatosan, a bõnyi rendõrgyilkossággal gyanúsított Gyõrkös szimpla szeszkazánoknak tartotta a többieket.

Ez lehet a legnagyobb gond a pszichiátriával

TanácsadásIdeje lenne néven nevezni mindent és mindenkit, annak, ami, aki! Szakemberek szerint a mentális betegségek gyógyításában mindezidáig elkövettünk egy fontos hibát: pszichiátriának hívjuk a pszichiátriát, és ez nem tesz jót.

Románia szénája elég szarul áll.

BelföldGyorsjelentés. "Bolgár hadsereg a határra huzódott csendben.EMLÉKEZNEK A DOBRUDZSAI mészárlásokra.Nem felejtik. Szerbeknek is megvan a véleményük.Ezt csau- nak köszönhetik.A magyar hadsereg meg eleve"puszipajtás.Az erdélyi mészárlások miatt.Tristinába csendbe nagy orosz haderõ lett telepitve. Johannis mostanában már nem is nyilatkozik.Szerelmes verseket ir a szeretetrõl. A két amerikai hadosztályát feldughatja a seggébe.Oroszoknak is tele a faxa az oláh bandákkal.Csak szitják a feszültséget.Oroszoknak egy esélyük van.Hamarabb odaérni,mint a másik három.Mert különben élõ román nem marad.
Generálási idő: 0.72 másodperc
3,451,245 egyedi látogató