Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tudomásul vesszük a holokausztperben hozott döntést

TechnikaDeportálás? Minden második "hír" errõl szól. Ja, hogy ez épp "zsidókat" érint. Nos, a MÁV nem tudott vonatoztatni Ausicba, ezt már igazolva lett párszor. Most majd fog, csak nem oda. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) tudomásul veszi az amerikai fellebbviteli bíróság minapi döntését, ami alapján elsõ fokon újratárgyalják a holokauszttúlélõk és leszármazottaik egy csoportja által a magyar állam és a MÁV ellen indított pert - írja a Magyar Nemzet.

Törökország megtiltotta egy orosz gép berepülését

TechnikaHatár - és légtérzár, a kazár bazár bezár. Az orosz védelmi minisztérium szerdán a Nyitott égbolt szerzõdés megsértésével vádolta meg Törökországot, miután Ankara nem engedélyezte, hogy egy orosz gép ellenõrzõ repülést hajtson végre légterében.

Monsantot teszed a hüvelyedbe?

Tanácsadás Tudtam, hogy a gégerák nem attól lesz, hogy kedélyesen elnyalogat az ember egy puncit, hanem attól, ha tampont szopogat! Ne szopjatok! A tamponok és a nõi higiéniai termékek 85%-a rákot okozó glifozát gyomirtó szerrel szennyezett Az 1970-es és 1980-as években több mint 50 amerikai nõt öltek meg a tamponok.

Kis kém-tréj történelem kezdõknek és halandóknak

Gondolatok Kicsit korábbról indul és nem törekszik a teljességre és persze igaz is, bár sok mindenre nem ad magyarázatot. Pl. hogyan terjed szexuális úton a szúnyog-terjesztette "zika vírus", mikor nem is ebola, viszont a disznóhapcit lepipálja és a többi és a többi. Vagy akkor miért "ismerték be", hogy permeteznek, mikor de! Lehet, szúnyogot irtanak? Lehet. Hess, fel-melegedéses buzi-szúnyog! Viszont én Nyugat vagyok, mert maci egészséges vegyi és gmo-tlan tiszta kínai élelmiszeretetet termel nekem is az Uralnál, vagy bárhol.

Anglia a magán hadiipar globális középpontja

KülföldEgyre nagyobb a privát hadiipar szerepe
Egy új jelentés szerint Nagy-Britannia a globális magán hadiipar "kalmárszellemû kulcsfigurája", amely a 15 évvel ezelõtt kezdõdött "terror elleni háború" óta virágzik, számol be a Press TV.

Mézesmózesnek már megint igaza van

GondolatokRemélem jól vagy, már régóta nem adsz hírt magadról. Olvasom a blogodon, hogy macerálnak valami antiszemitizálás dologgal, basszus miért adsz nekik támadási felületet, ezzel csak örömet szerzel nekik? Van, amin úgy sem lehet változtatni, akkor minek mérgelõdni rajta?

5 legkínosabb rész Vona Gábor évértékelõjébõl

GondolatokA helyzet az, hogy a "pártoknak vége", ennek a "korszaknak" és a "náciknak" meg nagyon, még ha mind egy szálig valójában zsidó is, sõt éppen azért. Ja, a nép továbbra is olyan ostoba, mint volt.
Elképesztõen kínos évértékelõt tartott Vona Gábor. A néppártosodás jegyében eltûnt az Árpádsáv, ellenben meg kell érteni a kádári kisember nosztalgiáját. Vona Gábor Hídemberré való felkenését pedig élõben adta S. Lajos tévéje.

Lelõtte gyermekét, majd magával is végzett - Szolgálaton kívüli rendõrnõ gyilkolt

BelföldPersze elõbb magát lõtte fejbe, csak aztán a kislányt. Minden faxa gyerekek, csak így tovább! Lelõtte gyermekét, majd önmagával is végzett egy nõ a XVIII. kerületi Bartók Béla utcában. Az érintett utcaszakaszt a rendõrség teljes szélességében lezárta, több járõrkocsi a helyszínen van.

Hazánkat is érintheti az amerikai elrettentés

BelföldUgyan már! A Merkellel már Putyin megegyezett, Ukrajna megy a levesbe, orosz-kínai békafenntartók, "usa" segítséggel valósítják meg a terveket. Barack Obama amerikai elnök azt tervezi, hogy jelentõsen növeli a kelet-közép-európai NATO-tagországoknak szánt nehézfegyverek, páncélozott jármûvek és más katonai eszközök számát. Mindezzel Oroszországot rettentenék el attól, hogy agressziót hajtson végre a régióban – írja a The New York Times.

Elegük van a svédeknek a kéregetõkbõl

KülföldMi van má' a demokráciával? Ezek szerint kezdik a kitoloncolást "cigányországba", melyet orsós nekik itt biztosítani hivatott. A svéd kormány felszólította lakosait, hogy ne adakozzanak az utcán kéregetõ romáknak.

Saját roma állam létrejöttét javasolja Slota 2011.

KülföldCsak emlékeztetõnek, hogy megértsétek mi is történik valójában és mirõl terelik a figyelmet a "mingráncsokkal" és mire kell a sok kerítés. (Á. dehogy! Ezt is csak mi találtuk ki, õ meg gúnyt akar ûzni belõlünk! A cigánykérdés, cigányállam, zsidó-tervek - 2010.10.25.
Link Na, ki a hüllllye?)
Generálási idő: 0.79 másodperc
3,452,395 egyedi látogató