Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Még a levegõben is kémkedtek Izrael után

KülföldTehát így tudatják, hogy ismerik minden lépé-süket. Az istetszik, hogy "izrael nem kémkedett". Há' bammeg ez az évszázad legjobb vice vicce! Az összes zsidó nekik kémkedik és az agybaxott nemzsidók is. Az amerikai és a brit hírszerzés közel 20 éven át megfigyelte az Izrael által a Közel-Keleten bevetett drónokat – derült ki az Edward Snowden által kiszivárogtatott dokumentumokból.

Filmajánló: No comment

KultúraEz is orosz löket. Megtörtént események alapján, persze kis roma-ntikával. A német gazdag tutyimutyit a muszlim beszervezi, majd a csecsenföldön találja magát, mint terrorista. A másik vonal az orosz fiatal tiszt szemszöge. Nem lövöm le a poént, azt megteszik õk a filmben. Na a Link

Lengyelország új ellenségei: alkohol, dohány, túlsúly

TechnikaA zsidók általi genocicinek szépen sunnyogva vége lesz. Persze a disznóhapci Lengyelországban nincs és nem is lehet, mert Kopacz megmondta, hogy olyan nincs is. A kóros elhízás megelõzését is a közfinanszírozott feladatok közé emelik, ez az egyik újdonsága a friss lengyel nemzeti egészségügyi programnak – derül ki az eski.hu híradásából.

Kitörhet az igazságügyi szakértõk lázadása

BelföldGyerekek, készül a "nagy igazsá-gühgyi reformácijó". Egyre "pofátlanabb" ítéletekkel hergelik ezt a birka "népet" és persze "belülrõl" fogják kieszközölni, mert tele van a rendszer igaz és gerinces egyedekkel. Lófax! Egy sincs köztük! Sok igazságügyi szakértõ már most azzal fenyegetõzik: befejezi, ha tényleg hatályba lép a rájuk vonatkozó új törvény. Emiatt akár akut szakértõhiány is beköszönthet, ami megakaszthatja az igazságszolgáltatást. A reformpártiak állítják, mindez csak a változásra képtelen, elöregedett szakértõi állomány pozícióféltõ "prüszkölése".

Nemzetbiztonsági kockázat

TechnikaHelló Imre! Nem tudom volt e már a hírek között ez a videó, de érdemes megnézni.
Link Az MSZP nemzetbiztonsági kockázatokat lát a sorkatonaság visszaállításában.

Nemes Jeles: Magyarország nem normális

BelföldHáát, vagy hass? A kis patkány bekapta a horgolót és érzi már, hogy egy másik film is forog, egy sokkal realistább és élménygazdagabb, ami tényleg dokumentuma lesz a kornak. De azt már ti nem érhetitek meg! A táborok pedig újra nyitnak, csak most nem õrizni a sok férget, hanem elkaparni, ahová valók. Demokratikusan! A Saul fia rendezõje szerint Magyarországon sokan újranyitnák a koncentrációs táborokat.

Csomagol a zsidóság - többé nem lehet leantiszemitázni Magyarországot

KultúraAz "új antiszemitizmus" az "iszlamofóbia". Ó, tehát "Magyarország" = "Új Izrael"? Mi a csöcs? Azért nyugi, nem lesz itt sem maradásuk, sõt sehol. Az antiszemitizmus elleni harcban sokan addig kiáltottak farkast, míg meg nem érkezett – de nem hazánkba, hanem Nyugat-Európába. Az iszlamista terror hatására rekordokat dönt a zsidók kivándorlása, mely folyamatot Izrael is támogatja, igaz, nem önérdek nélkül. Ahogy viszont a csütörtöki Heti Válasz címlapsztorijából kiderül, két György – Soros és Konrád – nem ért egyet, és új értelmet nyer a New York–Tel-Aviv–Budapest tengely.

Putyin embere vezeti a zsidókat

KultúraMinden bizonnyal demokratikus keretek közt oligarhult el a szegény szalagmunkás holotúlélõ. Persze kiderül hogy az anyja, meg az apja is (mind az 4, mert ugye a bigámia elfogadott semitáéknál) "magyar" ivadék. Azért érzitek a helyzet iróniáját? Mennek Birobidzsánba, ott meg pekingi disznósült lesz minde-gyíkból. A napokban tartotta soros ülését Brüsszelben az idén harmincéves Európai Zsidó Kongresszus (EJC), ahol egyúttal a szervezet elnökét, az orosz származású Móse Vjacseszlav Kantort is újraválasztották tisztségében.

1200 év után újra összeülnek az ortodox egyházak

KultúraVárjatok még vele vagy ugyanennyit, mi a faxnak elkapkodni? Sok jó közmunkás zsidócsicska jól elvolt eddig is papi szerkóban, nem? Istennek tett-szõ cselekedet ez. Nem mindegy, ki kretén istenbarma nyekergi a baromságot a temp-lopban? Az ortodox egyházak 1200 év múltán idén június 19-ére tervezik összehívni Kréta szigetén az elsõ egyetemes zsinatukat, hogy fontos vallási kérdésekrõl tanácskozzanak – jelentette be csütörtökön az orosz ortodox egyház Moszkvában.

Szolgálj, hogy vezethess!

TechnikaNLP, de durván! Azért az anya-lógóját remélem sikerül benyalni! Nem szereti, ha elit katonának nevezik és a kudarcaiból is sokat tanult: dr. Porkoláb Imre ezredes a katona- és az üzleti élet vezetéselméleti kérdéseirõl, azok hasonlóságairól beszélt könyvbemutatóján.

Matematikai alapon cáfolták a leghíresebb összeesküvés-elméleteket

GondolatokElõször tudomásul sem vesznek, majd kinevetnek, eztán küzdenek ellened..., most itt áll a mutató. Matek? Érdekes, bárhonnan indulok és bármekkora adathalmazzal kombinálok, a végeredményem mindig:egy. A tudatunk számára ez az egész "világ" egy "összeesküvés". Alkémiai konjungció. Rossz hír a konteó-rajongóknak: az USA tényleg leszállt a Holdon, a chemtrail nem létezik, és a rák ellenszerét sem fedezték még fel.
Generálási idő: 0.73 másodperc
3,451,267 egyedi látogató