Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Migránsok lelövésérõl beszélt egy német politikus

KülföldA színjáték folytatódik a "német" zsidó buzik ajvékolnak..., tervszerûen és persze a "demokratikus" alapfaxságoknak megfelelõen! A Bundest, ahogy van le kell bombázni, oszt jóccakát! Volt már rá példa. Nem tom német "barátom" most mit gondol. Vagy 6 éve toltam az agyába, hogy ez lesz. Hülyének nézett. A német rendõröknek szükség esetén fegyverrel kell megakadályozniuk az illegális határátlépést - mondta egy hétvégi lapinterjúban a legnagyobb parlamenten (Bundestag-) kívüli német párt, az AfD vezetõje. A politikust nyilatkozatáért élesen bírálta a rendõrség legnagyobb érdekvédelmi szervezete és a Bundestag több pártja.

Ferenc pápa: Magyarországon lesz a nagy katolikus kongresszus

BelföldMinek annyit vári a sok zsidó kikeresztelkedett takony kiiktatására és a képmutató többi barom kiirtására? Ja, hogy Trianon éppen akkor veszti hatályát és a tetves zsidó bandának ezt meg kék ünnepelni? 1938-ban volt judapesten utoljára, aztán meg kitört a háború. Úgy legyen! Magyarországon rendezik meg a következõ eucharisztikus világkongresszust 2020-ban.

Az Adóhivatal ezentúl külföldön is látni fogja minden magyar bankszámláját!

Belföld2016 januárjától indul a globális adóügyi információcsere, aminek segítségével a bankok elkezdhetik begyûjteni az ügyfeleik adatait, hogy azokat továbbítsák a nemzeti adóhivatal felé.

Csak magamnak!

GondolatokMég mindig január van, ahogy azt megígértem. Ígérem, holnaptól február lesz, de az idõjárást nem ígérem meg, olyan lesz, amilyet leszállítanak, vagyis teljesen az évszaknak és az égövnek megfelelõ. Már egy hónapja vagyok benne a zinfluenzában, vagy miben. Lehet, hogy ebola, vagy aids, esetleg zika, vagy a tököm se tudja mi ez, de velem együtt mutálódik és zrikál. Mire elmúlik az egyik, jön ugyanaz még egyszer. Lázam viszont nincs, pedig az kötelezõ volt eddig. Na mindegy, ezt biztosan másik törzsbõl tenyésztették a nanolaborban. Az idõjárás pont kedvez nekik.

Az illegális bevándorlás után jön a legális bevándorlás problémája

GondolatokCsak nem azt akarjátok mondani, hogy a kibaxott zsidó "világpógárság", meg többes állatpógárság megszûnik? A "bevándoroltatott" zsidók minden vagyontárgya lefoglalásra kerül? Ó, hát tudtuk, hogy a zsidó-szabadkõmûves "nemzeti" kormányoknak lõttek, bár meg kék kenderelni a rohadt bandát és lógni hagyni közszemlére. Az Európai Unió megértette, hogy a migrációs válság kezelésében változtatnia kell politikáján - jelentette ki Milan Chovanec cseh belügyminiszter abban az interjúban, amelyet a Novinky.cz hírportál közölt. Ha ezt az EU mégsem tenné meg, akkor a miniszter szerint az a veszély fenyeget, hogy az újabb migrációs hullám érkeztével megszûnik a keretei között szabad mozgást biztosító schengeni térség.

Szulejmán barátok figyelmébe

KultúraA zsidó és a "török" közt mi is a különbség? Ja, hogy remek üzlettársak? Hááát, asszem ezt is átbeszéltük már párszor. Tíz tény, amit talán nem tudott Szulejmán szultánról
A szultán nemzetünk egyik legkönyörtelenebb pusztítója volt, akinek gyilkos terrorja évszázadokkal megelõzte az Iszlám Állam és más terrorosztagok véres hódításait.

Az amerikai Közel-Kelet-politika vége

KülföldMinek a micsodájának a mije? Az elmúlt körülbelül hatvanöt évben az Egyesült Államok Közel-Kelet-politikája látható és kézzelfogható volt, világos érdekekkel és szövetségesekkel, mostanra azonban nem látni átfogó, koherens, a konkrét politikai lépéseket alátámasztó stratégiát. Ebben számos más tényezõ mellett nagy szerepet játszik a térség dinamikája is. Washington a régió komplex érdekviszonyaiban nem tud igazán semelyik félre sem támaszkodni, márpedig helyi szövetségesek nélkül nem oldhatók meg a problémák és nem biztosítható az amerikai befolyás sem.

A bankvezérek fejét követelik az orosz devizahitelesek

Külföld Az orosz nemzeti bank is rócsildé, így nyugodtan ki lehet lakoltatni õket. A zsidóknak amúgy is kell a hely, Vlagyimír várja õket. A bankfiókok megszállása után tömeges utcai akciókkal fenyegetnek Moszkvában az orosz devizahitelesek, miután a rubel összeomlása a jelzáloghitelek törlesztõrészletek elszállását okozta - írja a The Telegraph. A magyarhoz képest arányaiban azért jóval kisebb ott ez a probléma.

Meddig tarthat még a gyász?

KultúraMagyarul: ki nem xarja le a mocskos deviáns zsidó hordát? Persze nem lehet, mert ki kell irtani, így nem maradhatnak. Bizonyos szempontból rendhagyó iromány van születõ félben, ugyanis nehezen tudnék megjelölni még egy olyan témát, amellyel kevésbé van kedvem foglalkozni. Lerágott csont. Mégis megpróbálkozom ritkábban elõkerülõ szempontok ismertetésével. Elõször azonban leszögezem, aki a következõkrõl tud, még nem tud semmit, aki még ezekrõl sem, nos, annak szép álmokat kívánok, csicsikáljon békésen, míg teheti.

Alkotmánymódosítás: a kormány akcióba lép

BelföldEmlékeztek még a pintérsanya 2 hét alatt rendet tesz ígéretre? Na, hamarosan értelmet nyer. Szófiában pintérsanya is ment brummogni a macival. Annak idején vona-zazri és orsós is ott "nyaraltak". A kormányzati kommunikációért felelõs államtitkár kijelentette, hogy a kormány valószínûleg nem változtat az alaptörvény módosítását célzó javaslatán, annak ellenére, hogy azt az összes ellenzéki párt bírálja.

A hangsúly a hivatáson van!

BelföldEz nem képmutatás, csak annak látszik. Tudj-átok akkora a szakadék a mai moslékfejû "elit" és köztünk, hogy már pontozni sem érdemes. Szó szerint is megélhetési bûnözõk, de hát jó pénzért ezekre van bízva a "változás" precíz kivitelezése. Isten csak tudja miért az idióták a kegyeltjei. Lehet õ is az.
Negyedik alkalommal rendezett nyílt napot a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképzõ Kara január 29-én, pénteken. Az esõs idõ ellenére az érdeklõdés idén is óriási volt, rengetegen látogattak el az intézmény Hungária körúti campusára.
Generálási idő: 0.72 másodperc
3,393,740 egyedi látogató