Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A szlovák miniszter büntetné a nõvéreket

KülföldA nõ vér férfi vért követ el! Be vannak ezek zrikálva, aid-s-edzve és hini ellen ótva. Mi bajuk van? Nem tetszik a rohadt zsidó rendszer? A mieinknek fekete köpenyben már tetszik. Az egészségügyi miniszter beváltotta fenyegetését, és tegnap büntetõfeljelentést tett rémhírterjesztés miatt. A nõvérek képviselõi továbbra is állítják, nem biztonságos a gyógykezelés azokban a kórházakban, ahonnét nõvérek százai távoztak. Vasárnap 540 nõvér felmondása járt le. Az Új Szó összefoglalóját idézzük.

Munkalehetõség!

Tudom, hogy csak egy emberre van szükség de hátha közületek kerül ki az az egy.
Ha valakinek az a véleménye, hogy az állást be tudja tölteni akkor jelentkezzen (Veszíteni nem lehet legfeljebb nyerni)
Az E-Mail-t ma reggel küldték (2016 Február 2.-án), de nekem már nem aktuális és nincs kedvem minden reggel / este 1000km-t autókázni a munkahelyemre :)

'Romakirály' bírálja a gyerekfrigyeket

KultúraAzt-a, a legalizált pedofília, mert náluk így szokás? Lopni, gyilkolni is szokás, amolyan "gyerekcsíny" és még királyuk is van. Nem irigylésre méltó? Nem! Képmutató zsidó horda, mivel le kell számolni, nem csak a "hagyományaikkal". Élesen bírálta a cigányság körében hagyománynak számító gyerekházasságot az önmagát a romániai romák királyának tekintõ Daniel Cioaba. Bár a nagyszebeni cigány vajda bátyja, a romák nemzetközi királya titulust viselõ Dorin két évvel ezelõtt betiltotta a kiskorúak közötti frigyet, a közösség tagjait nehezen lehet eltántorítani az évszázados szokástól.

Felhúzták magukat a bírók a függetlenségüket kapirgáló Fideszen

BelföldFüggetlensegg? Bárki qrhatta eddig is, akinek vót "lóvéja". Fel kék húzni õket, szó szerint, demokratikusan és persze fideszestõl, pártosostúl. Németh Szilárd keményen beszólt és utalgatott a bíróknak a vörösiszap- és a Hagyó-per után. A bírók azonban kikérik maguknak a függetlenségük eltiprását, tessék fellebbezni, ha nem tetszik egy ítélet! - üzenik.

Nagy vihart kavart Izraelben egy légszennyezettségrõl szóló tanulmány

TechnikaA híres zsidó genetika. Zika vírus se kell, bár nyilván nem véletlen vezették fel a témát és nem mellesleg világjárvány is van HINI-bõl. HINI, vagy nem, az itt a kérdés. A szennyezett levegõ miatt húsz-harminc százalékkal kisebb a Haifai-öböl szennyezett részein élõ csecsemõk fejtérfogata – olvasható egy helyi tudóscsoport jelentésében. A Haifai Egyetem kutatásának adatai szerint nemcsak a gyermekek testsúlya és fejtérfogata kisebb a súlyosan szennyezett körzetekben, hanem a tüdõrák és a nyirokcsomó-daganat elõfordulása is ötször gyakoribb az országos átlagnál.

Árkay László: Izrael õslakói és a cionizmus

KultúraA palesztinai letelepedés történetének irodalma ma már könyvtárak sorozatát tölti ki. Azonban az ilyenfajta irodalom sajnos irányított illetve mesterkélt. “Ki fogjuk radírozni az emberek emlékezetébõl az elmúlt századok mindama tényeit, amelyek nem kívánatosak számunkra, és csak azokat fogjuk meghagyni, amelyek a gój-kormányok hibáit mutatják be.” /Cion Bölcsek Jegyzõkönyvei, 16-11/

Némettelenítés: Az elhallgatott népirtás a háború után

KultúraKözvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyûjtöttek össze. Sztálin írásos parancsára a haláltáborok vezetõit szándékosan bosszúszomjas zsidók közül válogatták, akik éheztetéssel, kínzásokkal és szadista kegyetlenséggel közel 100 ezer német származású civilnek, többségében nõknek és gyerekeknek az életét oltották ki.

VADÁSZAT A KÜLFÖLDÖN ÉLÕ MAGYAROKRA!

Belföld"...az adóhatóság az egészségügyi szolgáltatásra való jogosultságának tisztázásával kapcsolatos eljárás során a magyarországi lakcímünkre fogja küldeni a “felszólító levelet”, amelyet akkor is kézbesítettnek fognak tekinteni, ha “nem kereste” jelzéssel érkezik vissza a hivatalhoz."

Így tréfálkozik Putyin háziterroristája

KülföldNem is olyan vicces, fõleg azért, mert a videó felirata szerint a pasas éppen akkor veszi át a pénztet az "orosz ellenzék" számára Strasszburgban, vagyis zsidaj. Kadirov lehet a mumus, a másik meg Wolfovics, aki akasztásokról beszél korrupciós ügyekben. Ramzan Kadirov sosem a visszafogott stílusáról volt ismert. Most sem finomkodott, amikor utalásszerû célzást (értik, célzást!) téve

Orbán: Magyarország fellépett a világszínpadra

BelföldA maci jól lerendezte Indonézia gazdasági fellendülését, hogy fellendíthesse újizrael zsidó-cigányait. Micsoda öröm ez a Magyar Királyságnak. 10 éve még gyurcsótányt ünnepelték ugyanott, ugyanúgy.
Orbán Viktor miniszterelnököt fogadja Joko Widodo indonéz elnök a jakartai Merdeka Palotában

Titkos megállapodás Arafat és Svájc között

Külföldlassan csak kibökik, hogy a mossad és a cionista zsidók mindenhol a háttérszálakat és hogyan mozgatták. Vatikán a zsebükben a szabadkõmûves "svájci" vezérkar is cumivégen. A 70-es években a háborús konfliktusokban semleges félként fellépõ Svájc hathatósan közremûködött abban, hogy Arafat és a PFSZ diplomáciai sikereket érjen el az ENSZ-ben, az alpesi ország ellen irányuló terrortámadások beszüntetéséért cserébe – derül ki a Neue Zürcher Zeitung oknyomozó riportjából.
Generálási idő: 0.71 másodperc
3,453,701 egyedi látogató