Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Zsidókon, cigányokon, magyarokon és szászokon esett egymásnak Bukarest és Moszkva

KülföldRománok és az õ hírös történel-mük? Érzitek a holokoszt szagot? Bizony ebbõl deportyázás lesz!A román diplomácia furcsának tartja, hogy történelemhamisítással vádolja õket Oroszország.

Közérdekbõl elkövetett nbh-s felvezetõ akcijó!

TechnikaEzen be fogtok rosálni! Igen!Érti valaki? "Magyarországra" nem fogadtunk be terrosristákat, akkor mi a zsidó qva anyjától kék tartani? Hát pont attól! Gerry, ez mehetne a "vicc" kategóriába is, de nincs olyan. Fideszes nyomta fel Orbánt a rendõrségen
A párt feljelentõembere arra reagált, hogy a kormányfõ szerint „terrortámadást készítenek elõ a magyar emberek ellen”.

Farsang

GondolatokSaját ötlete volt. Bár engem itthon mindig "így" lát. Mátét noszogatom, hogy "legyen katona" az egyetemen, ha már közlekedésmérnöknek készül. "Mindene a vasút." Talán mér kezdi érteni mire gondolok és miért. Az a csapat, ami eztán lesz, nem az idióta alkeszok és hibridek gyûjtõhelye lesz. Na mindegy is, majd eldöntik, vagy eldöntik helyettük.

Kubában találkozik a pápa és a moszkvai pátriárka

KultúraBiztos elfogyott a szivar a raktárból. De most komolyan! Kinek nem világos még, hogy csere készül? Bizánc, moszkvai székhellyel és a mocskos buzi zsidó római jezsuita banda egyezkedésének vagyunk szemtelen tanúk. A találkozó történelmi jelentõségû, hiszen soha nem volt még példa hasonlóra. A helyszín pedig igazán érdekes, mert a karibi ország máig kommunista vezetés alatt áll. A téma a közel-keleti keresztényüldözés elleni közös fellépés lesz.

Kálmán C. György: Már leírható az, hogy geci

TechnikaMilyen G-nap? A G-pontot birizgálják és persze a "csúnya beszéddel" nyitják a lezárt agyú bandát is a Reset-napra. Egy éve már a G-napnak. Nagyinterjú az irodalomtörténésszel arról, hogyan beszél a magyar politikus. Onnan indulunk, hogy Simicska zseniális, de aztán jön gecizés, elkúrás, fingóverseny és beszarás. Széplelkûek keressenek másik cikket.

Pataky Attila (Edda) írt egy dalt a liberális idiótákról

KultúraA szabadkõmûves máltai jezsuita banda belehúzott nagyon! Nem tom Attila már lesikáltatta-e a karjáról a mindenlátószemetet és a piramist, de õ pl. fix jóbikos szavazó, vagy fideszes, vagy a hibrid tudja mi? Most épp magyar, korábban cigány...jó kampányt csináltak neki. Az Edda Facebook-oldalán futottunk bele abba (amúgy Edda, nem Abba), hogyan látja most a világot Attila. Természetesen változtatás nélkül közöljük az egészet:

Zikáról az igazság népiesen

TechnikaAzért emlõre bocsájtom, hogy egyelõre a BRICS megbukott, legalábbis a brazil és az orosz része, de helyüket betölti más. A vírusirtás nem állhat meg! "Zrika virus.Eddig is létezett.Gyengén veszélyes.Kamu az egész. Csoda virus 2 nap alatt beboritotta Amerikát.Meg a kurvs Zsidó anyjukat.Azt. JÖN a Riói Olimpia. Brazilia milliárdokat költött rá.Semmiféle veszély nincs.Be akarják buktatni a turizmust a patkány amerikai zsidók. Brazilia már egyszer kiverte õket.-Teátrális jelenetek a Tvkben. Védõruhába beöltözött Zsidó orvosok masiroznak Miamiban.Meg a jó kurva anyjuk. Két nap alatt odaért a virus,és már el is terjedt.-Anyátok rühes zsidók.

RÁ, értem!

GondolatokTizenhat múltam és harminc évig múltamból semmit nem tanultam. Maradtam csökönyös, nyakas, konok természettel. De bírom-e még tettel? Harminc évem mindig velem, hiába nevelem, magam vagyok a veszedelem. Vedd el, ha vágysz rá, irigyled, sokallod, vagy épp híján vagy hibádnak: A listán kipipálnak. Emlékeim osztom, ez ma már a posztom. Tartom a frontot és oszlopát a vádnak. Ki, honnan jöttél, :oda visszavárnak! Bennem minden keserû benned még lehet édes, s a derû bennem, benned lehet véres. Nem szólok! Ordítok, ha suttogok is, sikolyom néma vigasz.

A franciák a zsidókat hibáztatják

KultúraNa, akkor olyan "postaimrésen": a qva zsidó anyátokat, ez hogy is van? Miért nem legalább 66%? Vagy 666%! Még az is kevés lenne! Holokoszthoz felvezetésnek nem rossz. Egy friss felmérés szerint a megkérdezett franciák hatvan százaléka gondolja úgy, hogy nagyrészt a zsidók felelõsek a terjedõ antiszemitizmusért.

Assange áll a letartóztatás elé pénteken, ha ellene dönt az ENSZ

KultúraMost jön a "leleplezõk" ideje. Már a jurónyúzon is nyúzzák az ilyen-olyan eseteket, amikor valaki szembepisilt a széllel és persze pórul járt. Közben a netrõl eltakaírtottak minden postimrés és Amnesty Internationalos hivatkozásokat. Tána sors, vagy Soros keze van ebben is. Véletlen. A WikiLeaks alapítója bejelentette, hogy elhagyja pénteken Ecuador londoni nagykövetségét és elfogadja, hogy a brit rendõrség letartóztassa, ha az ügyét vizsgáló ENSZ-bizottság ellene ítél.

A német kormány korlátozná a készpénzforgalmat

KülföldHER hozta, hogy itt meg jegyrendszert vezetnének be? Külföldrõl mindenki "hozza haza" a pízét, mert RESET jön. Persze, lehet, hogy igen, de lehet, hogy mégis. Rubelt vegyetek! Vagy fegyvert! El is lehet, nem csak meg! Öngyilkos rendõröknél van belõle bõven. A német kormány korlátozná a készpénzforgalmat a pénzmosás és a terrorfinanszírozás elleni harc részeként, a szerdán ismertetett elképzelés szerint az Európai Unió tagállamainak közösen kellene lépniük az ügyben, és ha nem sikerül a megegyezés uniós szinten, Németország saját hatáskörben vezet be felsõ határt.
Generálási idő: 0.70 másodperc
3,452,418 egyedi látogató